בשרי אכלתם פעם בשר בצ'ונט\חמין שלא התייבש?

סווצ'אר.

משתמש מקצוען
אסאדו ו8 הרבה יותר מתאימים....
בשולנט זה נחמד! ותו לא.
זה בשר שאוכלים אותו לבד !
אין מה להשוות אותו אם מכינים אותו לבד לאם שמים אותו בשולנט.
בשר מספר 2 או 4 בדרך כלל מתאים לטחינה
תנסו ותיוודעו שזה טעים רק חשוב לציין שזה צריך להיות חתיכות קטנות.
 

ששל

משתמש מקצוען
אני מדבר על כזה שבושל 18-24 שעות לפחות.
ניסיתי אסאדו ניסיתי 8 בננה, שניהם עסיסיים בד'-כ בבישול ארוך אבל כנראה שלבישול ארוך ארוך הם לא מתאימים.
מה יהיה?
רק מדגיש שכשאני מתכווין יבש הדוגמא היא חזה עוף שבושל יותר יותר מ4 דק' אז תדמיינו את זה בבקר..
בלתק
אחרי הרבה נסיונות קונה גולש מעובד של חפץ חיים ויוצא עסיסי תמיד!
 

שרה.ב

מעצבת גרפית
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לאסוף את הכל לשקית קוקי (או 2 שקיות הקפאה סגורות הרמטית.)

ואחרי שמוצאים את החמין הרוטב שמצטבר בשקית עם הבשר הוא מצ'פר ומשדרג את החמין שבצלחת פי כמה
לדעתי שווה לנסות אני לא מוותר על זה בחיים, וכל מי שנתתי לו את זה מודה לי על זה
(לא היה לבינתיים מישהו שהתלונן שלא יצא מוצלח ברמות.)
מכירה את הטכניקה מאמא שלי
הבעיה שהכי הפריעה לי
זה שניהיה לכל אחד את הטעם שלו
לחמין אין את הטעם של הבשר
אבל גם לבשר אין את הטעם שהחמין מוסיף לו
לדעתי מה שאפשר לעשות
זה לשים בשקית קוקי
ובשבת בבוקר מיד כשקמים
לפתוח את השקית ושהבשר יהיה בחמין כמב שעות עד הסעודה
 

חסיד אמיתי

משתמש מקצוען
אני פשוט לא מבין מה אתם מדברים
אצלינו תמיד יוצא רך ועסיסי
מטגנים קודם בצל ושום
ואז מוסיפים את הבשר [לא משנה איזה מספר 9 או 8 או 2, אני אוהב יותר את 9 כי זה שומני]
כל השבת על האש הכי קטנה ואם זה מבעבע שמים משהו מתחת כף או סיר אחר
תמיד יוצא לי רך כחמאה
 

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני פשוט לא מבין מה אתם מדברים
אצלינו תמיד יוצא רך ועסיסי
מטגנים קודם בצל ושום
ואז מוסיפים את הבשר [לא משנה איזה מספר 9 או 8 או 2, אני אוהב יותר את 9 כי זה שומני]
כל השבת על האש הכי קטנה ואם זה מבעבע שמים משהו מתחת כף או סיר אחר
תמיד יוצא לי רך כחמאה
בשר מתייבש כשמידי חם לו
 

ל.ק.י

משתמש מקצוען
אנחנו שמים כול פעם חלק אחר ראש אסדו פלאנקן שריר הזרוע הסוד זה לא לבשל לפני להכניס אתו ישרות לחמין לבשל ביחד איזה 40 דק עד שעה ואר כך כול שבת על פלטה זה יוצאה מצוין
 

אבו מאיר

משתמש מקצוען
אני מדבר על כזה שבושל 18-24 שעות לפחות.
ניסיתי אסאדו ניסיתי 8 בננה, שניהם עסיסיים בד'-כ בבישול ארוך אבל כנראה שלבישול ארוך ארוך הם לא מתאימים.
מה יהיה?
רק מדגיש שכשאני מתכווין יבש הדוגמא היא חזה עוף שבושל יותר יותר מ4 דק' אז תדמיינו את זה בבקר..
אולי תחליף את ההכשר...
יכול להיות שמה שאתה מכין זה בשר של חמורים?:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 

מחוץ למסגרת

משתמש רשום
דרך אגב למי שמחפש את טעם הבשר בחמין או את טעם החמין בבשר ניתן לקנות במרכולים רשת שאפשר לבשל איתה. שמים בפנים מה שרוצים (בשר, ביצים, חלקי עוף וכו') קושרים ומבשלים.....
 

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
בלת״ק.
הדרך שלי לשמור על כך שהבשר לא יתייבש היא להניח את כל הבשר בגוש אחד בפנים ואח״כ לחתוך אותו. הוא יוצא תמיד רך, ואף פעם לא התייבש לי. אני לא מטגן אותו לפני כן ולא כלום, פשוט מניח אותו בפנים כמו שהוא, והוא יוצא מ-ו-של-ם. ניסיתי מיליון אפשרויות אחרות, אף אחת לא הצליחה כמו זו.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה