בשולנט זה נחמד! ותו לא.אסאדו ו8 הרבה יותר מתאימים....
זה בשר שאוכלים אותו לבד !
אין מה להשוות אותו אם מכינים אותו לבד לאם שמים אותו בשולנט.
תנסו ותיוודעו שזה טעים רק חשוב לציין שזה צריך להיות חתיכות קטנות.בשר מספר 2 או 4 בדרך כלל מתאים לטחינה
בשולנט זה נחמד! ותו לא.אסאדו ו8 הרבה יותר מתאימים....
תנסו ותיוודעו שזה טעים רק חשוב לציין שזה צריך להיות חתיכות קטנות.בשר מספר 2 או 4 בדרך כלל מתאים לטחינה
אבל הוא מדהים בצונט'בשר מספר 2 בדרך כלל מתאים לטחינה
אכן כן אבל רק בצ'ונט (כי הם מפוררים את זה החתיכות ממש קטנות לכן זה לעיס.)אבל הוא מדהים בצונט'
(תבררו בצ'ונטיות איזה בשר הם שמים...)
זה כמו שתשימי סינטה /אנטריקוט וכו' זה נתחים שמתאימים לבישול עצמי. השולנט הורס אותם.אסאדו ו8 הרבה יותר מתאימים....
מה ההבדל?אכן כן אבל רק בצ'ונט (כי הם מפוררים את זה החתיכות ממש קטנות לכן זה לעיס.)
בחמין זה יוצא קרש...
הכל תלוי איך מבשליםזה כמו שתשימי סינטה /אנטריקוט וכו' זה נתחים שמתאימים לבישול עצמי. השולנט הורס אותם.
בדיוק זאת הבעיהאז כנראה שהסיפור שלי הוא שאני שם את זה די למעלה מחשש שזה יישרף.
בלתקאני מדבר על כזה שבושל 18-24 שעות לפחות.
ניסיתי אסאדו ניסיתי 8 בננה, שניהם עסיסיים בד'-כ בבישול ארוך אבל כנראה שלבישול ארוך ארוך הם לא מתאימים.
מה יהיה?
רק מדגיש שכשאני מתכווין יבש הדוגמא היא חזה עוף שבושל יותר יותר מ4 דק' אז תדמיינו את זה בבקר..
נכון המעובד יוצא תמיד יותר רך, רק שהוא פחות בריא..בלתק
אחרי הרבה נסיונות קונה גולש מעובד של חפץ חיים ויוצא עסיסי תמיד!
איזה בריאות יש בצ'ונט?נכון המעובד יוצא תמיד יותר רך, רק שהוא פחות בריא..
לאסוף את הכל לשקית קוקי (או 2 שקיות הקפאה סגורות הרמטית.)
מכירה את הטכניקה מאמא שליואחרי שמוצאים את החמין הרוטב שמצטבר בשקית עם הבשר הוא מצ'פר ומשדרג את החמין שבצלחת פי כמה
לדעתי שווה לנסות אני לא מוותר על זה בחיים, וכל מי שנתתי לו את זה מודה לי על זה
(לא היה לבינתיים מישהו שהתלונן שלא יצא מוצלח ברמות.)
בשר מתייבש כשמידי חם לואני פשוט לא מבין מה אתם מדברים
אצלינו תמיד יוצא רך ועסיסי
מטגנים קודם בצל ושום
ואז מוסיפים את הבשר [לא משנה איזה מספר 9 או 8 או 2, אני אוהב יותר את 9 כי זה שומני]
כל השבת על האש הכי קטנה ואם זה מבעבע שמים משהו מתחת כף או סיר אחר
תמיד יוצא לי רך כחמאה
אולי תחליף את ההכשר...אני מדבר על כזה שבושל 18-24 שעות לפחות.
ניסיתי אסאדו ניסיתי 8 בננה, שניהם עסיסיים בד'-כ בבישול ארוך אבל כנראה שלבישול ארוך ארוך הם לא מתאימים.
מה יהיה?
רק מדגיש שכשאני מתכווין יבש הדוגמא היא חזה עוף שבושל יותר יותר מ4 דק' אז תדמיינו את זה בבקר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: