2 יוצא פצצה2? מה הקשר?
אסאדו ו8 הרבה יותר מתאימים....
הצונט לא מקבל את השומן מהבשר...מכניסים לסיר ישר מהמקפיא עם השקית!
נכון.הצונט לא מקבל את השומן מהבשר...
הדר גאולה דוקא פחות מוטיס שם אסדו מפורק אגב 8 אכלתי השבוע שריר הזרוע חסר זה לא מספיק רך לא כמו אסדו ולא כמו ראש זה די מחליק חמוד לגמרהמעניין איזה בשר שמים ב'צולנטיות' הטובות
כמו 'הדר גאולה' בירושלים, וזה שליד ישיבת מיר
בלתקאני מדבר על כזה שבושל 18-24 שעות לפחות.
ניסיתי אסאדו ניסיתי 8 בננה, שניהם עסיסיים בד'-כ בבישול ארוך אבל כנראה שלבישול ארוך ארוך הם לא מתאימים.
מה יהיה?
רק מדגיש שכשאני מתכווין יבש הדוגמא היא חזה עוף שבושל יותר יותר מ4 דק' אז תדמיינו את זה בבקר..
8 לדעתי פחות עם לא מפרקים את זהבלתק
מכינה חמין, לאחרונה ניסיתי לשים גוש שלם בסיר
לפעמים אסאדו לפעמים 2 או 8
יוצא רך ממש! קל לפירוק !
אנחנו לא אוהבים כי זה מרגיש כמו קציצה.גולש מעובד
אם כבר טשונטיות טובותמעניין איזה בשר שמים ב'צולנטיות' הטובות
כמו 'הדר גאולה' בירושלים, וזה שליד ישיבת מיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: