קורונה אכיפה בגן השעשועים

אילה ר.

משתמש פעיל
את ההתקהלות ליד הדואר השוטרים בחיים לא היו מפזרים, כי זה חיוני מבחינתם
הם פשוט לא חושבים שגינות לילדים החרדים זה דבר חיוני, יותר נחמד לפזר, וסליחה, למה כולם באים לאותם גינה, שישמרו על 2 מטר....
שיהיו כמו החילונים שיש רק כלבים בגינות

שרה עטיל

משתמש מקצוען
הולכים לגינה ליד הבית. וכל עם ישראל על טפיו יוצאים לגינות, והגינות מפוצצות בילדים.(גם הילדים שלי הולכים...) ולילדים שיש קורונה בלי תסמינים מדבקים ילדים אחרים- ויש את מי להדביק....
וככה מדביקים ונדבקים בלי פיקוח בלי כלום
זה לא ממש מדויק, כי עדיין זה שטח פתוח שמפחית הדבקויות, וחוץ מזה לא הוכח שמשטחים מדבקים. רק טיפתית

רבקי הנדלר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
זה לא ממש מדויק, כי עדיין זה שטח פתוח שמפחית הדבקויות, וחוץ מזה לא הוכח שמשטחים מדבקים. רק טיפתית
והילדים שומרים מרחק בגינה?
לא מדברים עם אף אחד?
אני גם שולחת את הילדים שלי לגינה. אבל כן רועדת ממה שהם מביאים הביתה.

a110

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הייתי ליד גינה ברמת גן גינה חמודה אבל ממש קטנה
היו שם המון חילונים בצפיפות לא שני מטר בוודאות ואולי 50% מהם היו עם מסיכות
לא ראיתי משטרה באיזור.

תושב מאה שערים

משתמש פעיל
נכון ורק בגלל שהם אלימים צריך לא להתעסק איתם, ולא לתת להם הזדמנות בכל מיני צורות להוציא את האלימות עלינו, כן הם מפחידים אותי האלימות שלהם, ואני חוזר על מה שכתבתי כבר, מי שנזהר מקורונה בדר"כ לא נכנס להפגנה אלימה של המשטרה כדי לא להינזק מהשוטרים...זה אותו אחריות
מהקורונה הרבה יותר קל להזהר הקורונה לא מבדילה בין חרדים לחילונים המשטרה כן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה