חבל כי אנחנו רחוקות מידי.... בצפון..
מאוד נראה לי שבירושלים למשל פניה למ"מ ר' ראוכברגר יכולה לעזור
מאוד נראה לי שבירושלים למשל פניה למ"מ ר' ראוכברגר יכולה לעזור
ומה לעשות שיש מציאות של קורונה?!אנחנו נשים עדינות וצנועות שלא יתחילו לריב עם שוטרים ולהסתכן בקנס כי זה לא נחמד בלשון המעטה,
אבל מה נעשה עם הילדים שלנו למען ה'????? אין מוסדות! בבית כבר סיימו לספור בלטות.....,
בבוקר חם, אחרי הצהריים זה השעות האידיאליות לצאת להתאוורר ולהשתחרר
אז גם זה לא? מה לעשות שזה המציאות אצל כל המשפחות מה שבאמת גורם לעומס בגינות.
יעזור הרבה....תשלחו את הסיפור הזה לחברי הכנסת
בזמן האחרון השוטרים לוקחים לעצמם יותר מדי סמכויות כנגד החוק
תאספי את כל מי שאת יודעת שהיה שם, וישלחו את הסיפור בפקס/מייל לחברי הכנסת
אחד לא יעזור, 500 מיילים פקסים יתחיל להזיז משהויעזור הרבה....
יעזור טיפה לא יפתור את הבעיה לגמרי מה לעשות שהח"כים יודעים שאנחנו נתונים בכיס שלהם וממילא נצביע (ובצדק) כהוראת הרבניםאחד לא יעזור, 500 מיילים פקסים יתחיל להזיז משהו
לפני הפקסים הייתי מייעצת לכם.אחד לא יעזור, 500 מיילים פקסים יתחיל להזיז משהו
צריך לעשות את מה שהיהודים עשו בכל הדורות מול הפריץ התורן, פשוט הורידו את הראש לרגע וחזרו לחיים הרגילים.אנחנו נשים עדינות וצנועות שלא יתחילו לריב עם שוטרים ולהסתכן בקנס כי זה לא נחמד בלשון המעטה,
אבל מה נעשה עם הילדים שלנו למען ה'????? אין מוסדות! בבית כבר סיימו לספור בלטות.....,
בבוקר חם, אחרי הצהריים זה השעות האידיאליות לצאת להתאוורר ולהשתחרר
אז גם זה לא? מה לעשות שזה המציאות אצל כל המשפחות מה שבאמת גורם לעומס בגינות.
ע"ע תחנות אוטובוס. זו התקהלות אסורה? כי היא צפופה פי כמה מהגינה הכי צפופהמה בעצם מוגדר כהתקהלות?
אם ברחבת הכניסה לבניין עומדות שתי נשים ומדברות, וגבר שמעשן, ושלושה ילדים משחקים חמש אבנים, והמנקה של הבניין בדיוק אוסף שם לכלוכים, ועוד כמה ילדים אוכלים שם ארוחת ערב וילדות מחליפות מדבקות
ואין מרחק 2 מטר בין אחד לשני
זה נקרא התקהלות?
לדעתי התקהלות זו קבוצה שהתאספה יחד בכוונה, ולא קיבוץ של אנשים שנקלעו במקרה לאותו איזור.
או שיש איזו חובה חוקית להתרחק 2 מטר מכל אדם כשנמצאים במקום ציבורי?
את צודקת.אין לו זכות להכנס לבית, אין לו זכות לסלק נשים מגינה, כאשר על פי ההנחיות זה מותר.
אפשר מקור לזה?פעם אמרתי לשוטר שאני בהליכה ומותר לעשות הליכה מחוץ ל1,000 מטר,
פעילות ספורטיבית של יחיד או אנשים המתגוררים יחד, גם מעבר למגבלת ה-1,000 מטרים (אך ללא הגעה ברכב ממונע למקום הפעילות הספורטיבית).אפשר מקור לזה?
אנשים פה נפלאים.
תתקהלו יקיריי, תתקהלו ככל יכולתכם,
שימו מסכות בכיס או על הסנטר,
תסרבו אוטומטית לכל הוראה של שוטר,
תזרקו איזה דלי קטן לקינוח או מינימום ביצה,
ותראו ישועות.
רואים?
כן נהדר,וגם תביאו את התינוק שלכם, על הידיים, בדיוק למקום שבו השוטרים דוחפים.
זה יכול לצאת נורא פוטוגני אח"כ בתקשורת.
לא נעים אבל הקורונה לימדה אותנו שאולי ישנם גם שוטרים הגונים לתחושתי אדם הגון לא הולך להיות שוטר אגב אמרה ששמעתי "הסיכון לחרדי כיום להפגע משוטר אלים הוא גדול יותר מלחלות מקורונה"נכון שיש שוטרים (וגם אני נתקלתי בהם) שאת רואה להם בעיניים את השנאה- אבל חבל להכליל
אני מכירה שוטרים שהם בני אדם אנושיים וטובים גם דת"ל גם חילוניים וגם ערבים.K
לא נעים אבל הקורונה לימדה אותנו שאולי ישנם גם שוטרים הגונים לתחושתי אדם הגון לא הולך להיות שוטר אגב אמרה ששמעתי "הסיכון לחרדי כיום להפגע משוטר אלים הוא גדול יותר מלחלות מקורונה"
מוזר מה גרם להם ליטול על עצמם תפקיד שרק מטיב עם הבריותאני מכירה שוטרים שהם בני אדם אנושיים וטובים גם דת"ל גם חילוניים וגם ערבים.
וחבל שאת הדעות שלך אתה מבסס על סמך תחושות ואמרות.
ואם כבר לפי תחושתי היחס של השוטרים הוא תלוי עיר, ויש ערים שהשוטרים נכנסים אליהם במגמת תקיפה ולהרוס את כל מי ומה שנמצא בדרך, ויש ערים שנכל מתנהל בהם בסבלנות ובסובלנות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: