קורונה אכיפה בגן השעשועים

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
מה בעצם מוגדר כהתקהלות?
אם ברחבת הכניסה לבניין עומדות שתי נשים ומדברות, וגבר שמעשן, ושלושה ילדים משחקים חמש אבנים, והמנקה של הבניין בדיוק אוסף שם לכלוכים, ועוד כמה ילדים אוכלים שם ארוחת ערב וילדות מחליפות מדבקות
ואין מרחק 2 מטר בין אחד לשני
זה נקרא התקהלות?
לדעתי התקהלות זו קבוצה שהתאספה יחד בכוונה, ולא קיבוץ של אנשים שנקלעו במקרה לאותו איזור.
או שיש איזו חובה חוקית להתרחק 2 מטר מכל אדם כשנמצאים במקום ציבורי?

רבקי הנדלר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני באמת לא מבינה את זה.
מה שקורה זה ככה- הילדים כבר לא יכולים להיות בבית כבר 4\3 שנה. אז מה שקורה, הולכים לגינה ליד הבית. וכל עם ישראל על טפיו יוצאים לגינות, והגינות מפוצצות בילדים.(גם הילדים שלי הולכים...) ולילדים שיש קורונה בלי תסמינים מדבקים ילדים אחרים- ויש את מי להדביק....
וככה מדביקים ונדבקים בלי פיקוח בלי כלום. לא עדיף כבר שילמדו במקום מסודר ושם לפחות אפשר לדעת מי מדביק או נדבק ?????

חנה תהילה

משתמש מקצוען
אני באמת לא מבינה את זה.
מה שקורה זה ככה- הילדים כבר לא יכולים להיות בבית כבר 4\3 שנה. אז מה שקורה, הולכים לגינה ליד הבית. וכל עם ישראל על טפיו יוצאים לגינות, והגינות מפוצצות בילדים.(גם הילדים שלי הולכים...) ולילדים שיש קורונה בלי תסמינים מדבקים ילדים אחרים- ויש את מי להדביק....
וככה מדביקים ונדבקים בלי פיקוח בלי כלום. לא עדיף כבר שילמדו במקום מסודר ושם לפחות אפשר לדעת מי מדביק או נדבק ?????
במצב שהולך היום בגינות, אז כן לימודים עדיף.
אבל אצלינו לדוגמא יוצאים בשעות לא עמוסות: כמו בבוקר, בערב.
או שלא יושבים בגינה אלא רק מטיילים.
ובעיקר לא יוצאים :(

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
איזה רעיון נהדר
ואח"כ נוכל גם לבכות איך השוטרים פועלים באלימות...

בכ"א, כמובן שאין לנהוג כך.
עפ"י חוק את מחויבת להישמע להוראות השוטר.
גם אם את חושבת אחרת.

קל מאוד לשלוח אותך לעבור על החוק, בישיבה מאחורי מקלדת.
טוב שהלכתן.

ולכאורה זאת היתה אכן עברה על החוק שאוסר התקהלויות.
כל כך לא נכון!
אם שוטר היה דופק אצלכם בדלת בחג, במטרה להכנס לבדוק אם יש בסוכתכם אורחים, אין לו שום היתר משפטי להכנס לבית ללא צו מבית משפט.
אולי לא כולם יודעים, אבל שוטר אין לו סמכות על.
אין לו זכות להכנס לבית, אין לו זכות לסלק נשים מגינה, כאשר על פי ההנחיות זה מותר.
תלמדו לעמוד על הזכויות, ולתעד כשיש אכיפה כזו מצד השוטרים.
היום זה פופולארי מאוד, וסרטונים כאלו רצים ברשת, והשוטרים יתחילו להפנים שהם לא יכולים לקחת את החוק לידיים, הם רק הרשות המבצעת, וגם זה בהגבלות.

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
וחוץ מזה.
הוא לא נתן דוחו"ת.
הוא רק הזהיר-
לדעתי, ממש יפה מצידו.
ממש יפה מצידו. אבל ממש
אין לו שום זכות לחלק דוחו"ת בניגוד להנחיות.
תפסיקו להיות כאלו תמימים

chaia

משתמש מקצוען
ממש יפה מצידו. אבל ממש
אין לו שום זכות לחלק דוחו"ת בניגוד להנחיות.
תפסיקו להיות כאלו תמימים
ומצד שני אין גם זכות לאנשים להתקהל, לעבור על החוק הבסיסי של איסור התקהלות ואז לצעוק "השוטר אנטישמי".
אולי תבינו ש20 אמהות בגינה + הילדים וכולם משתעשעים באותם מתקנים מספיק שיש ילד אחד שמאומת וכבר יכולה להיות הדבקה.

בכל רחוב יש יותר מ20 אנשים, אז אסור ללכת לרחוב??
ללכת ברחוב מותר. להתקהל ברחוב אסור

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ורק אני כזאת תמימה שהייתי בטוחה שבכלל אסור ללכת לגינה!!!!!!!
בדחילו ורחימו הסכמתי לבן לרכב על אופניים אבל לא הרבה זמן
ואם הוא רואה שוטר שיצא משם......

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
היום אחה"צ הלכתי עם ילדי המתוקים והמשועממים לגן השעשועים השכונתי,
כמוני היו עוד הרבה אמהות עם טפיהם המאושרים,
פתאום הגיע ניידת משטרה עצרה ליד הגינה והכריזה ברמקול:
"כל האימהות לקחת את הילדים וללכת לבתים לפני שאני מתחיל לחלק דוחו"ת"...
האמהות הצייתניות ( או שלא מתחשק להם להפרד מחמש מאות שקלים יקרים) תוך דקות ספורות פינו את הגינה לאכזבת הילדים...
ואני שואלת האם זה לא בסדר? הגינה ליד הבית, בתוך האלף מטר, כולם עם מסיכות , שטח פתוח,
אז מה הבעיה?????
אשמח אם משהו יודע האם זה נוגד את ההנחיות.
בלת"ק
גם אצלנו קרה מקרה דומה לאחר מעשה בררנו והתברר שעשינו כחוק
ולכן פעם הבאה אם יקרה כזה דבר לא צריך לפחד ולברוח
(אצלנו הוא ניסה להפחיד, נכנס עם האופנוע בין האנשים וכו' ואחרי שראה שזה רק גורם להתקהלות המונית של ילדי השכונה הלך הלאה)

פוקוש

משתמש מקצוען
וואי אין לך מושג כמה נהנים אותם סוגי שוטרים עבריינים במדים לפגוש אזרחים כמוך. זאת הזדמנות חייהם לרדות, להשפיל, להמציא חוקים ותקנות להלך אימים על אזרח תמים ולהשתמש לרעה בחסות התפקיד.
אבל לידיעתך! אם שוטר נותן לך הוראה בלתי חוקית בעליל אין שום חובה לשמוע לו. ואף יותר מכך: לפני כמה שנים אדם ששוטרים ניסו לעצור אותו כי החליטו שהוא זה אדם מסויים שהם חיפשו אך הוא צעק וצרח שזה לא הוא והם שוגים אך הם אטמו אוזנם לשמוע וניסו בכח לעוצרו והוא התנגד בצורה לא רגילה. הם הגישו נגדו תביעה לבית המשפט על התפרעות והכשלת שוטר בתפקידו ובלה בלה בלה. הוא הוכיח שהם סתם עצרו אותו כי הוא בכלל לא האדם שהם ביקשו לעצור ובית המשפט הורה לשחררו מיידית כי זכותו של אדם להתנגד למעצר שווא!

שימי לב. אינני מעודד להגיב כך לשוטרים כי תכלס שוטר רע מסוגל לעשות הכל אבל ממש הכל אם אין מצלמות ולפעמים אפילו עם מצלמות ולכן שום מצב לא שווה את זה אבל לשבת ולהסריט וודאי שאפשר כשאת יודעת בבירור שהשוטר עבריין שמתעלל סתם באזרחים וממציא חוקים ותקנות
מי שחושב שאני טועה מוזמן לבדוק זאת ישירות מול המומחה הכי גדול לענייני עוולות שוטרים וזכויות האזרח מולם עו"ד איתמר בן גביר, אודה לעדכון אם טעיתי.

שימו לב!!
אם את/ה מסריט והשוטר ניגש אליך באיום תגיד לו שיש עוד הסרטות על עמודים/ בתים מסביב.. (בדרך כלל זה נכון), התזכורת הזאת תגרום לו להרגיע את עצמו מהר מלחגוג עליך

chaia

משתמש מקצוען
וואי אין לך מושג כמה נהנים אותם סוגי שוטרים עבריינים במדים לפגוש אזרחים כמוך. זאת הזדמנות חייהם לרדות, להשפיל, להמציא חוקים ותקנות להלך אימים על אזרח תמים ולהשתמש לרעה בחסות התפקיד.
אבל לידיעתך! אם שוטר נותן לך הוראה בלתי חוקית בעליל אין שום חובה לשמוע לו. ואף יותר מכך: לפני כמה שנים אדם ששוטרים ניסו לעצור אותו כי החליטו שהוא זה אדם מסויים שהם חיפשו אך הוא צעק וצרח שזה לא הוא והם שוגים אך הם אטמו אוזנם לשמוע וניסו בכח לעוצרו והוא התנגד בצורה לא רגילה. הם הגישו נגדו תביעה לבית המשפט על התפרעות והכשלת שוטר בתפקידו ובלה בלה בלה. הוא הוכיח שהם סתם עצרו אותו כי הוא בכלל לא האדם שהם ביקשו לעצור ובית המשפט הורה לשחררו מיידית כי זכותו של אדם להתנגד למעצר שווא!

שימי לב. אינני מעודד להגיב כך לשוטרים כי תכלס שוטר רע מסוגל לעשות הכל אבל ממש הכל אם אין מצלמות ולפעמים אפילו עם מצלמות ולכן שום מצב לא שווה את זה אבל לשבת ולהסריט וודאי שאפשר כשאת יודעת בבירור שהשוטר עבריין שמתעלל סתם באזרחים וממציא חוקים ותקנות
זאת הכללה שמציגה את כלל השוטרים כעבריינים במדים שיעשו הכל כדי להשפיל ולהטיל אימה על ציבור שמקפיד על החוק.
מה שקרה פה לדברי פותחת האשכול הוא מצב שיש כרגע עבירה על החוק (ונעזוב בצד את הסכנה הבריאותית) והשוטר מרתיע ומבקש לעזוב לפני מתן דוחו"ת.
איפה כאן השוטר כאן הוא סתם עבריין שמתעלל וממציא חוקים?
נכון שיש שוטרים (וגם אני נתקלתי בהם) שאת רואה להם בעיניים את השנאה- אבל חבל להכליל.

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
בגינה לידנו יש סרט אדום סביב המתקנים, נראה די טרי (לא קרוע...)
אז כנראה החוק אוסר לשחק בגינה...

פוקוש

משתמש מקצוען
בלת"ק
גם אצלנו קרה מקרה דומה לאחר מעשה בררנו והתברר שעשינו כחוק
ולכן פעם הבאה אם יקרה כזה דבר לא צריך לפחד ולברוח
(אצלנו הוא ניסה להפחיד, נכנס עם האופנוע בין האנשים וכו' ואחרי שראה שזה רק גורם להתקהלות המונית של ילדי השכונה הלך הלאה)
מה זה בלת"ק??

פוקוש

משתמש מקצוען
זאת הכללה שמציגה את כלל השוטרים כעבריינים במדים שיעשו הכל כדי להשפיל ולהטיל אימה על ציבור שמקפיד על החוק.
מה שקרה פה לדברי פותחת האשכול הוא מצב שיש כרגע עבירה על החוק (ונעזוב בצד את הסכנה הבריאותית) והשוטר מרתיע ומבקש לעזוב לפני מתן דוחו"ת.
איפה כאן השוטר כאן הוא סתם עבריין שמתעלל וממציא חוקים?
נכון שיש שוטרים (וגם אני נתקלתי בהם) שאת רואה להם בעיניים את השנאה- אבל חבל להכליל.
למה???
ממש לא נכון שהכללתי.
במפורש כתבתי: אותם סוגי(!!!) שוטרים עבריינים במדים...
אגב, לפני כמה שנים גם אני הייתי בתפקיד משטרתי כלשהוא ושמחתי להיות נעים שיחה וסבר פנים מאירות לכל מי שנצרך לי, ופגשתי רבים כמוני אך בהחלט יש שם עשבים שוטים רבים שהגיעו למשטרה מתוך יצר נקמה על סבלם בילדותם כשהושפלו ממושכות בחברה או בשכונה והחליטו להחזיר סבל לכל העולם ולבנות את הביטחון העצמי שלהם על גופם או כבודם של אזרחים פראיירים. אגב זה מצוי בעיקר בשוטרות מבין העשבים השוטים

שרה עטיל

משתמש מקצוען
אנחנו נשים עדינות וצנועות שלא יתחילו לריב עם שוטרים ולהסתכן בקנס כי זה לא נחמד בלשון המעטה,
אבל מה נעשה עם הילדים שלנו למען ה'????? אין מוסדות! בבית כבר סיימו לספור בלטות.....,
בבוקר חם, אחרי הצהריים זה השעות האידיאליות לצאת להתאוורר ולהשתחרר
אז גם זה לא? מה לעשות שזה המציאות אצל כל המשפחות מה שבאמת גורם לעומס בגינות.

פוקוש

משתמש מקצוען
אנחנו נשים עדינות וצנועות שלא יתחילו לריב עם שוטרים ולהסתכן בקנס כי זה לא נחמד בלשון המעטה,
אבל מה נעשה עם הילדים שלנו למען ה'????? אין מוסדות! בבית כבר סיימו לספור בלטות.....,
בבוקר חם, אחרי הצהריים זה השעות האידיאליות לצאת להתאוורר ולהשתחרר
אז גם זה לא? מה לעשות שזה המציאות אצל כל המשפחות מה שבאמת גורם לעומס בגינות.
אני חושב שזה מסוג הדברים שחבר מועצה רציני בעשיה מסוגל להוביל לפתרון.
מאוד נראה לי שבירושלים למשל פניה למ"מ ר' ראוכברגר יכולה לעזור, שוועתן של הנשים כפי שהטיבה הכותבת האחרונה לתאר תגיע באמצעותו ישירות לאוזני ראש העיר המדהים שלנו (אני כותב את זה בשיא הרצינות! - סוף סוף ירושלים זוכה לראש עיר שראוי לה, הגון, ישר, מסור, איכפתי, ודואג באמת ובכנות לכל אדם מכל מגזר).

ראש העיר יפנה למפקד המחוז להבהרת העניין ודאגה לעדכון ההוראה וההנחיה הברורה לכלל פיקודיו ובא לציון גואל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה