שמעון_ירושלים
משתמש צעיר
כתבתי שיש בן משפחה שהיה חולה בקורונה, ואני מבקש בדיקה סרולוגית.אתמול ביקשנו מהמזכירה במכבי הפניה לבן ששהה עם חולים מאומתים בישיבה ולא הסכימה להעביר לרופא אפילו בקשה
מה כתבתם בבקשה דרך האתר?
כתבתי שיש בן משפחה שהיה חולה בקורונה, ואני מבקש בדיקה סרולוגית.אתמול ביקשנו מהמזכירה במכבי הפניה לבן ששהה עם חולים מאומתים בישיבה ולא הסכימה להעביר לרופא אפילו בקשה
מה כתבתם בבקשה דרך האתר?
לי הציעה רופאה בכללית מיוזמתה לעשות בדיקת נוגדנים. לא הייתי ליד חולה מאומת (רק היה ספק לגביי).איך אפשר לקבל הפניה בכללית? היו אצלכם חולים בבית?
באתר אין את המספרים ?היי, עשיתי בדיקה סרולוגית במכבי, וקיבלתי תוצאה חיובית, יש לי נוגדנים ב"ה
אך לא קיבלתי מספר נוגדנים
ושמעתי על הרבה שעשו במכבי בימים האחרונים ויש להם מספר,
במה זה תלוי?
איפה אני יכולה לראות את המספר?
תודה רבה
תלוי מתי עשיתהיי, עשיתי בדיקה סרולוגית במכבי, וקיבלתי תוצאה חיובית, יש לי נוגדנים ב"ה
אך לא קיבלתי מספר נוגדנים
ושמעתי על הרבה שעשו במכבי בימים האחרונים ויש להם מספר,
במה זה תלוי?
איפה אני יכולה לראות את המספר?
תודה רבה
איפה עושים סרולוגית בירושלים??
בתשלום.
ברחוב המ"ג, הבנתי שפתוח 24 ש' .איפה עושים סרולוגית בירושלים??
בתשלום.
באיחוד הצלה - ברחוב המ"ג.ברחוב המ"ג, הבנתי שפתוח 24 ש' .
עלות 250 ש"ח,
שמעתי על משהו שיצא שם עם נוגדנים.
גיסתי עשתה בהדסה ועכשיו אמרו לה בקופת חולים שזה כנראה לא יהיה קביל לתו הירוק, אז צריך לברר קודם בקופת חולים אם שווה לשלם את הכסף.יש בדיקות גם בבית חולים הדסה 3811*.
תבדוק גם אם אפשר לעשות באסותא.
תבדוק גם בשערי צדק, טלפון: 02-5645787
לפי מה שרשום, זה מוכר במשרד הבריאות.גיסתי עשתה בהדסה ועכשיו אמרו לה בקופת חולים שזה כנראה לא יהיה קביל לתו הירוק, אז צריך לברר קודם בקופת חולים אם שווה לשלם את הכסף.
זה לא קביל כדי להנפיק את התו הירוק החדשלפי מה שרשום, זה מוכר במשרד הבריאות.
פה יש רשימה של כל המעבדות המוכרות במשרד הבריאות:
אין.שאלה: אחרי 2 חיסונים עברתי קורונה בלי בדיקה רשמית. אלא רק ביתית
עשיתי בדיקה סרולוגית בתשלום עם נוגדנים גבוהים
אבל הרופא לא מוכן להכיר לי בהחלמה כי הוא טוען שזה יכול להיות נוגדנים מהחיסון.
יש מה לעשות?
שאלה: אחרי 2 חיסונים עברתי קורונה בלי בדיקה רשמית. אלא רק ביתית
עשיתי בדיקה סרולוגית בתשלום עם נוגדנים גבוהים
אבל הרופא לא מוכן להכיר לי בהחלמה כי הוא טוען שזה יכול להיות נוגדנים מהחיסון.
יש מה לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: