לפנות לרופא משפחה, ולומר לו שקרוב משפחה שלך היה חולה מאומת (אם זה אכן המצב).קופצת על האשכול-
איך אפשר לקבל הפניה לבדיקה סרולוגית- מאוחדת
אין לי קרוב משפחה מאומת אבל הייתי ליד חברות מאומתות והיה לי חלק מהתסמינים (חוש טעם וריח היה לי ברוך ד')לפנות לרופא משפחה, ולומר לו שקרוב משפחה שלך היה חולה מאומת (אם זה אכן המצב).
עדכון חדש,הורדתי מפה, למטה בצד שמאל פרטים.
התברר שזה רק אצלו, כי הבדיקה לא ברורה היתה, אז שלחו למעיני הישועה.עדכון חדש,
הם כבר לא נותנים מספרים [כנראה דרישה של משרד הבריאות]
בעלה של חברה שלי קיבל עכשיו תשובה - שליל לצורך הגדרת מחלים, לא ניתן לקבוע בוודאות המצאות נוגדנים,
התוצאות הגיעו מאסף הרופא ורשום שבוצעו במעבדות במעייני הישועה,
מסתבר שבמשרד הבריאות מחמירים את הנהלים,
מחר יש יום התרמה נוסף בבני ברקעזר מציון פרסמו שמי שתורם דם דרכם מבצעים לו בדיקה סרולגית ב29/12 היה יום התרמה דרכם מישהו כבר קיבל תשובה??
אפשר פרטים?מחר יש יום התרמה נוסף בבני ברק
אם את מעיר אדומה אז את לא צריכה סיבה למה את רוצה.לפנות לרופא משפחה, ולומר לו שקרוב משפחה שלך היה חולה מאומת (אם זה אכן המצב).
ביטלו את זה בסוףאפשר פרטים?
אם את מעיר אדומה אז את לא צריכה סיבה למה את רוצה.
מנפיקים לכל המעוניין.
בשבוע שעבר בבני ברק נדרשנו לספק פרטים של קרוב משפחה ממדרגה ראשונה שהיה מאומת.ביטלו את זה בסוף
אבל בערים אדומות מקבלים הפניה מהר מאוד ובקלות
מנסיון היום דרך האתר
במכבי ובמאוחדת
מעניין.בשבוע שעבר בבני ברק נדרשנו לספק פרטים של קרוב משפחה ממדרגה ראשונה שהיה מאומת.
@לאי ללי במכבי נותנים הפניות לסרולגית? איך והיכן????ביטלו את זה בסוף
אבל בערים אדומות מקבלים הפניה מהר מאוד ובקלות
מנסיון היום דרך האתר
במכבי ובמאוחדת
מעניין.
שבוע שעבר התקשרתי למרפאה לבקש.
לא שאלו כלום ומיד העבירו לרופא להנפיק לי
מאוחדתבאיזה קופה???
מעניין, זה היה לי אצל שני רופאים שוניםמעניין.
שבוע שעבר התקשרתי למרפאה לבקש.
לא שאלו כלום ומיד העבירו לרופא להנפיק לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: