איך אפשר לקבל הפניה בכללית? היו אצלכם חולים בבית?אני , עשיתי בכללית ויצאתי חיובית
כן,איך אפשר לקבל הפניה בכללית? היו אצלכם חולים בבית?
נכון.ורק אני נפלתי על רופאה מרובעת ש"לפי ההוראות של משרד הבריאות לא עושים בדיקה סרולוגית למחלימים!"
וכן, אני יכולה להיות רגועה בטוח יש לי נוגדנים. מה לעשות שיש כמה בסביבתי שהחלימו, וחלו עכשיו שוב?
איך עושים בדיקה פרטית?אנחנו קיבלנו כל המשפחה הפניות - במאוחדת
ולפי מה ששמעתי הסיבה לכך שלא הרבה יוצאים חיוביים היא בגלל שבקופות חולים התוצאה חיובית רק אם יש נוגדנים בכמות גבוהה מאד וגם מי שעבר קורונה ממש לא בטוח שיש לו כמות כ"כ גבוהה של נוגדנים.
לכן מי שרוצה לדעת באמת צריך לעשות בדיקה פרטית...
מתי אשרו לך? בימים האחרונים?אני ביקשתי דרך האתר (בבקשות מהרופא) גם בכללית גם במכבי וגם במאוחדת, וקיבלתי אצל כולם.
אתה שייך ל3 קופות?אני ביקשתי דרך האתר (בבקשות מהרופא) גם בכללית גם במכבי וגם במאוחדת, וקיבלתי אצל כולם.
באיזה עיר?ילד אחרי ארבעה בידודים ללא מחלה, עשינו בדיקה סורולוגית במאוחדת ויצא שלילי.
זאת אומרת שהוא יצטרך להמשיך להכנס לבידוד מפעם לפעם ואנחנו נקרוס כי מדובר בילד אוטיסט.
איך עושים בדיקה פרטית?
בתודה מראש
יש לי מהמשפחה כמעט בכל קופה.
יש באתר יצירת קשר עם הרופא, תשלח דרך שם בקשה.
זה רק למי שהיה עם בן משפחה חיובי וגם אז לא לכולם זה מאושרכללית לא הסכימו.
חלאס.שמעתי מרופא של מכבי שהפסיק לתת הפניות לבדיקות סרולוגיות
לטענתו כל ה120 בדיקות ששלח בשבוע אחד
יצאו שליליות וזה לא יתכן
חבל על הדקירה....
ביתרבאיזה עיר?
אין לי מושג שם.ביתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: