כמה ניסיון?מכירות מקומות שמחפשות עובדות בpython/c#/react???
בלי ניסיון בשוק, אך עם 2 פרויקטים. (אחד ממש טוב והשני קטן יותר, יותר בקטע של פולסטאק )כמה ניסיון?
במטריקס הוד השרון מגיסים
צריך לפחות 3 שנות ניסיון
במה מדובר? לא עקבתי כאןאגב, תנסו לשאול את @ברכי ש .
בדיקה של פרופיל בלינקדאיןבמה מדובר? לא עקבתי כאן
אם עדיין רלוונטי - אפשר בפרטי בשמחהבדיקה של פרופיל בלינקדאין
יכול ללכת עם שנה וחצי ניסיון?כמה ניסיון?
במטריקס הוד השרון מגיסים
צריך לפחות 3 שנות ניסיון
אמנם, אבל הפרטים שמשוייכים אליו עדיין פעילים.(זה לא מספר טלפון פעיל )
מייל ששייך רק להודעות בפרוג, אני אישה מבוגרת לא אכפת ליאמנם, אבל הפרטים שמשוייכים אליו עדיין פעילים.
מר "י ק"
(בסופו של דבר זה המייל שלכם, מספר הטלפון כלל לא רלוונטי ברגע שפרסמתם את המייל שלכם)
לא שליבדיקה של פרופיל בלינקדאין
יש לך בגוגל אינספור מדריכים בבלוגים שוניםלא שלי
אני הסתבכתי עם זה לחלוטין, אם יש קישור למדריך אשמח מאוד. (על ההכי בסיסי, איך פותחים, מגדירים וכו')
יש לא מעט מדריכים ברשת. תעשי גוגל, יש מבחר.לא שלי
אני הסתבכתי עם זה לחלוטין, אם יש קישור למדריך אשמח מאוד. (על ההכי בסיסי, איך פותחים, מגדירים וכו')
זה נשמע נורא, אבל עדיף על כלום.שואלת בשביל חברה-
סיימה לימודים לפני כשנה,
ועוד לא מצאה עבודה.
הציעו לה "עבודה" בחינם ל3 חודשים.
(החברה לא מגייסת, רק עושה "טובה" לבנות ומסכימה שיעבדו אצלה, בשביל הפרקטיקום של מה"ט, כך שגם אין סיכוי להמשך עבודה בחברה אח"כ...)
זה שווה? נסיון של 3 חודשים נחשב בשוק?
נסיון של שלושה חודשים בדכ לא שווה כלום,הבעיה היא שזה עבודה עם התחייבות. א"א לעזוב באמצע.
השאלה-אם שווה בסוף להגיע עם נסיון של רק 3 חודשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: