התנהלות סופר מוזרה...בעבודה הנוכחית שלי למשל לא יזמנו לראיון מישהי בלי פרופיל
התנהלות סופר מוזרה...בעבודה הנוכחית שלי למשל לא יזמנו לראיון מישהי בלי פרופיל
הרב גואלמן אסר להשתמש בפרוג?!אכן, לא שמעתי שהרב גואלמן מתיר להשתמש בפרוג. אז אם את כותבת כאן זה אותו הדבר...
איזה? מעולם לא שמעתי על דבר כזה.לא דיברתי בכלל על מה ההוראה הכללית, כי כמו שכתבתי לא ביררתי בעצמי.
אם יש מחלוקת בין משתמשי פרוג מה ההוראה הכללית, אז כנראה שאין כזאת.
וברור שיש רבנים שאוסרים ג'ינס,
אבל זאת היתה דוגמה, לא נושא הדיון. וההשוואה היתה במקום - ההשוואה היא בנושא של הלכה מול "מה שמקובל", רב שאוסר זה תוקף הלכתי, וזה לא משנה כמה זה מקובל, צריך תוקף הלכתי כנגדו עם הכוח להתיר את זה. עד כמה שאין רב שאוסר משהו - ברור שאף רב לא צריך במוצהר להתיר אותו.
את מזלזלת ברבנים וזה כבר לא מקובל עלי.ועכשיו לשאלה המתבקשת, כמה רבנים באופן כללי בכלל דיברו על הנושא של לינקדין? לא ברור שיש בכלל רבנים שנכנסו בעובי הקורה להבין מה זה, ואם יש והם פסקו לאסור את זה, אז צריך מישהו שבדק את הנושא ויש לו הסמכות ההלכתית להתיר. אין לי מושג מי הרבנים ומה הם אמרו, אלו רק דעותיי בנושא.
לא שמעתי שהוא התיר, מניחה שלא. כי פרוג גרוע יותר מאשר לינקדאין בלי פיד בוודאות.הרב גואלמן אסר להשתמש בפרוג?!
התנהלות ברוב החברות הייטק. מה לעשות.התנהלות סופר מוזרה...
הוא שואל את מי שבא לשאול אותו מה זה, וסומך על דבריו. אין בכך בעיה, אבל מי שמתעסק עם הנושאים האלה מכיר את זה כנראה יותר טוב מהשואל.אך רב לא יתיר משהו שהוא לא מכיר.
אם לא שמעת שהוא אסר, את לא יכולה "להניח" שהוא אסר.לא שמעתי שהוא התיר, מניחה שלא. כי פרוג גרוע יותר מאשר לינקדאין בלי פיד בוודאות.
הלוו עברת גבול!!הוא שואל את מי שבא לשאול אותו מה זה, וסומך על דבריו. אין בכך בעיה, אבל מי שמתעסק עם הנושאים האלה מכיר את זה כנראה יותר טוב מהשואל.
הניחו כאן שרוב גדולי ישראל אסרו לינקדאין...אם לא שמעת שהוא אסר, את לא יכולה "להניח" שהוא אסר.
או שיותר נוח לך לחשוב כך.אם הוא ראה צורך לפרסם שהוא אוסר לינקדין ולא ראה צורך לפרסם שהוא אוסר פרוג, כנראה שיש לכך סיבה.
בלינקדאין בלי פיד לא צריך פיקוח בכלל.גם פרוג זה כלי מצויין לשיווק עצמי ונטוורקינג, ואפשר להכניס את זה בגדר "צרכי פרנסה", ובסה"כ יש פה פיקוח חרדי על התכנים.
שאלת אותו??ובהנחה והרב גואלמן יצא במוצהר לאסור את השימוש ב"פרוג", אז אסגור את החשבון בפרוג. ההיכרות שלי עם "הבעיות מול יתרונות" של פרוג לא נותנת לי את הסמכות להחליט לעצמי לפי דעתי.
בקיצור יותר נוח לך לא לשאול...(אין לי באמת צורך בפרוג לצרכי פרנסה, אז זה גם לא משהו שאשאל רב עליו, עד כמה שאין רב שאסר, לא צריך רב שיתיר)
אני מדברת על רב אחר, ששאלתי אישית והוא אמר לא לפתוח.אכן, לא שמעתי שהרב גואלמן מתיר להשתמש בפרוג. אז אם את כותבת כאן זה אותו הדבר...
מה השם?אני מדברת על רב אחר, ששאלתי אישית והוא אמר לא לפתוח.
לאיזה מקומות לא טובים יכולים להגיע משימוש בלינקדאין בלי פיד?זה מוביל למקומות לא טובים ופרנסה כשרה לא תצא לי משם.
אצלינו עשו הרצאה ע"כ ורב מאוד גדול דיבר,איזה? מעולם לא שמעתי על דבר כזה.
זה לא איסור הלכתי ולא דבר שפר נסה תלויה בו.
אין צורך לשאול. זאת הייתה הנקודה שלי מההתחלה.בקיצור יותר נוח לך לא לשאול...
לא דיברתי על אף רב, אבל ברור שאף רב לא צריך ללכת ולברר בעצמו, הוא רק צריך את הפרטים ה"טכניים" שאת זה השואל אמור לספק. כמו שישאלו את הרב לגבי מקומות שצריכים מזוזה בבית, ברור שאם השואל נכשל לתאר נכון את הבית, זה לא סותר שהתשובה של הרב נכונה בנוגע למה שהוא נשאל, רק השאלה הייתה לא נכונההלוו עברת גבול!!
את לא יודעת מי הרב ששאלתי אבל מציעה לך לא לדבר על תלמידי חכמים..שנשיכתם...
בכל אופן מדובר על רב רציני מאוד...
מי אמר?בלינקדאין בלי פיד לא צריך פיקוח בכלל.
לא יודעת מי הרב שדיבר אז אני לא רוצה לדבר סתם, אבל אני חושבת שכדאי שתלכי לשמוע את ההרצאה שוב פעם ותצטטי במדויק.אצלינו עשו הרצאה ע"כ ורב מאוד גדול דיבר,
הוא אמר שזה יותר חמור מלא להניח תפילין
כי זו דת יהודית, מי שהולכת בחוקות הגויים מוציאה את עצמה מכלל ישראל.
ובשעת שמד מותר לא להניח תפילין, ומותר לחלל שבת, ואסור להוציא את עצמך מכלל ישראל.
(אני לא ממש זוכרת את המילים המדויקות, אבל זה היה במילים הללו. שמי שלובשת ג'ינס היא מוציאה את עצמה מכלל ישראל. אמור להיות לי את ההרצאה איפשהו, אם יהיה לי זמן אני יחפש)
כתבתי,ולדעת רבנים מוכרים גדולים וידועים, שמבינים וחקרו את הנושא, זה אסור
יש מאות, ואולי אלפי מתכנתות שהולכות עם ג'ינס. אז זה נהפך לדבר מותר?
זה רק לגבי מה נקרא פרוץ, לא לגבי מה נקרא צנוע.למעשה, צניעות הלבוש זה תלוי במידה רבה ברגילות של נשים כשרות שבדור ללבוש, אז לו כך הוא, אכן יש מקום רב לומר שמותר הוא.
אבל חבל לגרור את הדיון לנושא אחר.
זאת הסיבה שהפסקתי לענות..אל תאכילו את הטרול.
מי שלא בא לו על לינקדאין- שלא ישתמש בכלי הזה.
מה אכפת לכם מה אחרים עושים או לא עושים?
אכן!בכל אופן, ל @ברכי ש יש הרצאות והדרכות מעולות על לינקדאין, ממליצה ממש!
חזקות באיזה תחום?? המגוון הוא ענקיש פה מישהי שמחפשים אצלם עובדות? גם פרקטיקום (בנות שעובדות בחינם בשביל הניסיון)
ממש אשמח שתפנה אלי בפרטי לא בשבילי-יש לי קבוצה של 20 בנות ממש חזקות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: