בדיוק מה שחשבתילחפש בגוגל? זה לא צריך להיות כ״כ מסובך למתכנתת...
מתכנת גם אמור להסתדר עם לינקדין (ובעצם עם כל דבר שמורכב ע"פ הגיון)
בדיוק מה שחשבתילחפש בגוגל? זה לא צריך להיות כ״כ מסובך למתכנתת...
פרוייקט בסיסי בריאקט מתאים לפעם ראשונהhttps://github.com/chavi362/virtual-keyboard@geekית מחשבים תודה על הקישור להדרכה לתרומה לקוד פתוח. היה ברור ומקיף.
אם יש למישהו המלצות לאיזה OS שכדאי להכנס אליו ולתרום זה ממש יעזור.
אני מחפשת סוג בפייתון או ריאקט, אבל שיהיה ריאלי לעשות שם משהו כשזה התנסות ראשונה שלי.
את יודעת להסביר אולי איך מתעסקים עם האתר הזה?Beginner Bounties
Help Junior developers get hired by sharing small projects they can work on to build their resume with paid work.beginnerbounties.com
היום כבר עם 43 כוכביםזה
פרוייקט בסיסי בריאקט מתאים לפעם ראשונהhttps://github.com/chavi362/virtual-keyboard
אמנם רק עם 26 כוכבים אבל זה חדש ממש ואני מאמינה שבהמשך יקבל יותר
קולגה שלי (חילוני, מתחשב מאוד) מחברת בוטיק במרכז (איברידי) מחפש עובדת sql תותחית.
בעיקרון הוא מבקש ניסיון של שנה,
אבל אם מדובר בתותחית ממש ג'וניורית שעשתה פרויקט גדול בsql בדגש על עבודה עם אורקל,
אז אני יכולה לנסות לשכנע.
אם זה עדיין רלוונטי למי מהמחפשות כאן (שאולי עשתה איזה פרויקט רציני קשור במערכות הנ"ל, ואנסה לשכנע שזה מספיק ניסיון - אחרי שהיא תצליח לשכנע אותי שאכן יש לה ניסיון...)
אם ההודעה הזו נוגדת את כללי הפורום, אנא אמרו ואמחק.
hedva.gott והסוף הידוע ג'ימלאיך אפשר ליצור איתך קשר?
כבר לא רלוונטי...hedva.gott והסוף הידוע ג'ימל
מחשפים אצלכם גם בעלי נסיון ? C# שנתיים+hedva.gott והסוף הידוע ג'ימל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: