כמעט ואין מחירים כאלה כלל בק. אתא, בפרט לא במקומות טובים, אולי רק בשיכונים או בשביט.
אני לא גר שם אבל ממה שידוע לי זה לא השכונה שהייתי רץ להשקיע בה, רק באיזור מה שמכונה "המרכז" אבל שם המחירים הרבה יותר גבוהים.שביט זה טוב או לא? ראיתי למשל באסף שמחוני, סמטת יאיר וכדומה
אודה למי שיכול להרחיב לי את הדברים
בגלל השוכרים?המקומות שהוזכרו כמו שביט, אסף שמחוני,סמטת יאיר וכן שכונת יוספטל- מתאימים מבחינת המחיר אך לא כדאיים בכלל להשקעה
למה קרית אתא?? קנינו בכצנלסון לפני 10 שנים והמחיר עלה אולי ב150,000 מקסימום. זה לא השקעה רווחית בכלל..איזה איזורים כדאיים להשקעה
באיזה שכונות , רחובות במדויק יותר, וכמובן איפה לא
דירה לשוכר אחד
עם צפי להעלאה של מחיר הדירה
מקום שיש שוכרים
400,000 - 500,000 ש"ח
תודה לכל העונים
150000, אמנם אפשר יותר אבל אני מכיר דירות שבעשר שנים האחרונות עלו רק בחמישים אלףלמה קרית אתא?? קנינו בכצנלסון לפני 10 שנים והמחיר עלה אולי ב150,000 מקסימום. זה לא השקעה רווחית בכלל..
השכירות שם 2,700 ל4 חדרים.
צריך לדעת מה ההגדרה של מוצלח להשקעה. האוכלוסיה שם לא משהו בדר"כ וזה לשיקול המשקיע.מקפיצה,
האם אזור רחוב התבור/שד יוספטל מוצלח להשקעה? בבתים הפרטיים.
ומה טווח מחירים סביר לבית דו משפחתי?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: