לכן שימו לב, אני מדגישה בכל ההודעות שלי לבדוק את האזור!!!יש בקריות דירות שכבר חודשים רבים מנסים להשכיר לא לקנות סתם בקריות
יש אזורים מומלצים מאוד שיש ביקוש מטורף של דירות.
וישנם אזורים על הפנים.
לכן שימו לב, אני מדגישה בכל ההודעות שלי לבדוק את האזור!!!יש בקריות דירות שכבר חודשים רבים מנסים להשכיר לא לקנות סתם בקריות
מתי הם השקיעו שם?מכירה חברים שרכשו דירה מחולקת בקרית שמואל בכחצי מיליון, כל יחידה מושכרת באלפיים.
שזו תשואה מטורפת, כשהם עשו את העסקה הייתי בטוחה שעובדים עליהם.
תכלס העסק דופק, מלבד חודשים בודדים שלא היו שוכרים.
קריות זה נושא מורכב, צריך לבדוק שם כל מקרה לגופו.
אבל יש שם פוטנציאל.
לפני שנתיים, בערך.מתי הם השקיעו שם?
לא.באיזה אזור זה נמצא
את יודעת?
יש לי אדם אמין מאוד בקריות/קרית ביאליק או מוצקין על קו הרכבת הקלה..
השקעה של 700,000 כולל חלוקה וריהוט ותשואה של 4,000 ש"ח לחודש.
לדברי בעסקן שם, אם כל בעלי הדירות יגיעו לגור שם רק ליום אחד, הרחוב יהיה שחור כמו בני ברק..
וכל זה מבדיקה מקרוב של בעלי דירות חרדים שמשקעים שם..
תוכלו לפנות באישי לפרטים..
ו- הכי חושב, אל תקנו דירה במקום ששם קשה למכור אח"כ את הנכס כשתרצו בחזרה את הכסף..
שמעתי שבעפולה הדבר הזה קורה ועצוב לראות שמשקיעים לא יכולי ם למכור את הדירה אח"כ.. והיא נמכרת בפחות מעלות הקניה..
שלוםממליץ מאד להתייעץ עם אברהם ליברמן 052-7144033 המלווה אתכם לאורך כל הדרך באמינות ובמסירות.
תוכלו ליצור איתי קשר במספר - 0504129742אשמח לפרטים על האדם הזה,
בטל 0527168033
תודה רבה!
זה הרבה עבודה במקוםמה עם צפת/מירון והשכרה כצימר?
דירה להשקעה בקריות היא עיסקה די טובה.
רק יכולה להיות עם הרבה משתנים ולכן צריך לברר טוב טוב על איזורים וכו'. ולא לחשוב רק על תשואה תשואה
2 פרמטרים חשובים:
1. דירה במיקום שגרים שם שוכרים אמינים ולא אוכלוסיות מוחלשות מאד. שהעסק של השכירות ידפוק יפה ולא תצטרכו לרדוף אחרי שוכרים או במקרה הגרוע יותר-אחרי הרוח.
2. כיוון שזה דירה להשקעה ואתם מתכננים למכור אותה בעתיד הקרוב בעז"ה. לכן צריך גם לחשוב שיהיה אפשר למכור איתה מהר ולא להיתקע איתה ולכן גם לנושא הזה- המיקום והאיזור חשובים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: