התכוונתי לשאול איזה קבלן בבית שמש מציע כעת 20/80?היכן?
התכוונתי לשאול איזה קבלן בבית שמש מציע כעת 20/80?היכן?
איפה זה? ברמות?יש את זה,
ראיתי השבוע פורסם בקהילות רמות
מוזר אין בקובץ כלוםיש את זה,
מוזר אין בקובץ כלום
תוכלו בבקשה להעלות שוב?
תודה רבה
פורסם בעיתונים ברמות.איפה זה? ברמות?
אשמח לשמוע איפה יש פרויקטים כאלו
נ.ב אין לי אפשרות לפרטי
עדיין מחפשים ?אני לא מחובר לאפשרות של שליחת הודעה פרטי.
מגן בד'3, ופרץ לוזון פרסם השבוע 10/90 על דופלקסים ו 5 חדרים ב ד'4 ללא מדדהתכוונתי לשאול איזה קבלן בבית שמש מציע כעת 20/80?
ישראל סגל אשמח אם תיצור קשר לגבי הדירה בבית שמש 0527144492מגן בד'3, ופרץ לוזון פרסם השבוע 10/90 על דופלקסים ו 5 חדרים ב ד'4 ללא מדד
זה כניסה ממש קרובה לדירה עוד כמה חודשים ומה שאני מחפשת זה כניסה עוד כמה שנים או שנה לפחות כדי להרויח את הזמןיש את זה,
אכן. רצינו לקנות ולא קנינו בגלל הסיבות הנ"ל ועוד סיבות נוספות.זה כניסה ממש קרובה לדירה עוד כמה חודשים ומה שאני מחפשת זה כניסה עוד כמה שנים או שנה לפחות כדי להרויח את הזמן
ובלי הצמדה למדד בינתיים
וגם הבנתי שמדובר בדירות 5 חדרים שהם בבניני ם למעלה של שכטר שאין להם נוף וזה ממש אחד בתוך השני
רק הבנינים קו ראשון לנוף שווה את המחיר
תודה
מאיזה עוד סיבות לא קניתם בשכטר ?אכן. רצינו לקנות ולא קנינו בגלל הסיבות הנ"ל ועוד סיבות נוספות.
א. לא אפשרו לראות את הדירה. צריך לקנות על הנייר.מאיזה עוד סיבות לא קניתם בשכטר ?
סתם מעניין אותי..
סהכ ה פרויקט מעולה ומכירה כמה משפחות מש טובות שקנו שם,
ולדעתי הולך להיות פרויקט מאוד מצליח באזור
הייתי שם בדירה , זה דירה גדולה של 120 מטר+12 מטר מרפסת(שזה לא קטן ולא גדול) אבל לא מתוכננת טוב ולכן נראית יותר קטנהא. לא אפשרו לראות את הדירה. צריך לקנות על הנייר.
ב. הבנתי ממי שכן ראה שסה"כ החדרים קטנים, המטבח והסלון ג"כ.
ג. המרפסת קטנה.
וגם מה שכתבתי למעלה על היעדר נוף ודירות אחת בתוך השניה.
10% בחתימה יש באיזור ירושלים והסביבה?באיזור ירושלים והסביבה יש?
יש עכשין ברמת שלמה 20 8010% בחתימה יש באיזור ירושלים והסביבה?
באיזה פרויקט? יש לך עוד פרטים?יש עכשין ברמת שלמה 20 80
בית ירושלמיבאיזה פרויקט? יש לך עוד פרטים?
אפשרים עוד פרטים?בית ירושלמי
לפי 32 למטר
איזה עוד פרטים תרצו לדעת?אפשרים עוד פרטים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: