זה מחירים בהגזמה!!
למה רק בירושלים זה ככה????????????
למה רק בירושלים זה ככה????????????
1.גם אני חזרתי עכשיו מהסרט
סרט יפה מאוד ומאוד מושקע
היה ממש עמוס ולפי דעתי היו צריכים לא להכניס ברגע שנגמרו המקומות ישיבה..!!!!
לי היו כמו דברים לא מובנים בסרט
1.
2.איך הדוכסית שחררה אותה בסוף אחרי שהיא אמרה לה, שלמרות שהיא הביאה לה את המתכון לאינדיגו היא לא משחררת אותה
3.כל הסימנים הראו שרוזה היא הבת של ראשל
ורק בגלל שהצלקות לא בכף היד אלא מאחורי הכף יד היא לא הבת שלה.....
נו באמת לא אמין בעליל , הילדות באותו גיל, לשתיהן יש אבא יעקב ושתיהם בנות של רופא ולשתיהם יש צלקות מעלוקות...... זה היה מוזר
השחקנית ששיחקה את דיתה ממש שחקנית טובה אבל לא הרגישה לי מתאימה לתפקיד את דיתה
דווקא אני ממש חושבת שהיא מתאימה3.
undefined
כן את זה גם אני ממש אהבתיגם אני לא הבנתי את זה. זה ייהרג ואל יעבור???
בפראג. אומרים בהתחלה.
האימא לכאורה נפטרה לפני השריפה, והאבא - אומרים שנפטר כמה שבועות אחרי השריפה.
אגב, אף אחת לא הזכירה פה את שיר הנושא, שהשחקניות שרו. אהבתי את זה ממש. זו יציאה שלא הייתה עדיין...
אני גם ממש חושבת כךדווקא אני ממש חושבת שהיא מתאימה
אהבתי אותה ממש
רווח לי מאד שהיא לא הבת שלה כי רק בסיפורים הכל מסתדר ובסוף מוצאים אחד את השני. וזה בסדר גמור שיש דברים זהים וקרובים.שכחתי מהדבר הגאוני הזה שקוראים לו ספויילר
הפריע לי שרוזה לא הבת של ראשל(נראה לי כך קראו לה?) זאת אומרת לא הפריע לי שזאת לא הבת שלה , אבל היו מדי רמזים בולטים לכך שכן (העלוקות במיוחד) ואז שגילו שלא אז זה הרגיש מדי "בדווקא" היה אפשר לתת אולי רמזים פחות בולטים שישאירו אותך יותר בסימן שאלה לגבי זה ולא ישר להבין שהיא הבת שלה ואז בסוף לא , הרגיש לי קצת חסר היגיון...אולי יש שיחשבו אחרת ממני אבל אשמח לאיזשהו הסבר על המניעים אם אפשר
אבל אין מה לדבר חוץ מזה , הכל היה מושלם מא' ועד ת'!
בטח שלא נגמר
רווח לי מאד שהיא לא הבת שלה כי רק בסיפורים הכל מסתדר ובסוף מוצאים אחד את השני. וזה בסדר גמור שיש דברים זהים וקרובים.
זה שהיא בת של רופא וגם קראו לו יעקב זה באמת מוגזםאני גם אהבתי את הרעיון שהיא לא הבת שלה כי בדרכ זה מה שקורה אבל כן הפריע לי שזה היה מדיייי מוקרץ ולא הגיוני כי היא נתנה יותר מדי סימנים שכן...זה ממש גבל בחוסר הגיון...היה צריך לתת סימנים פחות בולטים שישאירו לך מקום למחשבה והתלבטות אם זו היא או לא...
שאלתי גם כן אולי מהדפיקות על הדלת של הכרם?ועוד שאלה: ממה נשברו הידיים של רוזה?
נכוןןן!שאלתי גם כן אולי מהדפיקות על הדלת של הכרם?
וגם איך הידיים שלה אזוקות שדיטה נכנסת אם אמא שלה לא אזקה אותה שיצאה מהכרם?
אני דווקא אהבתי שהסוף לא היה קיטשי מידי, אבל לדעתי זה כן היה קצת יותר מידי-לא יודעת מה איתכן אבל כאב לי שבסוף דיטה לא התארסה עם הבן של ראשל....
זה מה שחשבתי.שאלתי גם כן אולי מהדפיקות על הדלת של הכרם?
לא זכור לי שהן היו אזוקות, את בטוחה? היא הרי גם הצביעה לכיוון של הלנה.וגם איך הידיים שלה אזוקות שדיטה נכנסת אם אמא שלה לא אזקה אותה שיצאה מהכרם?
הידיים שלה היו אזוקות? לא שמתי לב...שאלתי גם כן אולי מהדפיקות על הדלת של הכרם?
וגם איך הידיים שלה אזוקות שדיטה נכנסת אם אמא שלה לא אזקה אותה שיצאה מהכרם?
כן כן הם היו אזוקות, אחר"כ שחררו לה אותן...לא זכור לי שהן היו אזוקות, את בטוחה? היא הרי גם הצביעה לכיוון של הלנה.
אז זו פשלה...כן כן הם היו אזוקות, אחר"כ שחררו לה אותן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: