רגע של ניצחון
משתמש מקצוען
Bestimedia@ את יכולה לכתוב לי בבקשה?
תודה שכתבת לי!!
ובבקשה שלא יהיה חלק ב '-זה הורס הכל!
המשרתת של סופיה, לא?מי זה היה שהביא לדודה (יהודית)של ריטה שקית שכזו ואז העיף את הלפיד והצית את היער ולמה הוא עשה את זה ?
אם תוכלו לענות לי: כל העסק עם הצוענית לא היה מובן גם לכם? יודעות להסביר?
הבנתי שהוא נפטר בשריפה, כי יהודית צעקה כשהיא ברחה אייזיקקקקהאבא - אומרים שנפטר כמה שבועות אחרי השריפה.
המשרתת של סופיה, לא?
דיטה ודודתה הגיעו לזוזה כדי לקבל מידע על התינוקת שנחטפה ואומצה ע"י הלנה.
דיטה מנסה להפעיל אותה באמצעות רגש הנקמה שעדיין לא שולם לה על התינוקת.
היא שואלת את זוזה למה לא מופיע שם האב על הצמיד שקיבלה מפלורנס (שקיבלה אותו מסופיה) וזוזה אומרת שהוא צמיד מזויף ומראה לה את הצמיד המקורי, מפעילה כנראה כישוף ונעלמת. בינתיים סופיה מופיעה והדודה נבהלת ונכנסת לאוהל להזהיר את דיטה. הן משכנעות את העוזרת של זוזה שעמדה בחוץ שתיכנס לחפש את זוזה, אחרת לא תהיה לה פרנסה. היא משאירה לידן את הארגז עם הנחש שלה ודיטה משתמשת בו כדי להפחיד את סופיה ובינתיים הן נמלטות.
במהלך הבריחה זוזה מופיעה ודיטה מציעה לה להחזיר את הנחש בתמורה לצמיד המקורי וזוזה נכנעת.
סופיה רודפת אחריהן ומאשימה את זוזה שהיא מסרה להן מידע והיא שואלת אותה אם היא הגיעה לשלם את החוב, סופיה כועסת ועוזבת אותה.
אז למה עשו עסק מהצמיד?הבנתי שהוא נפטר בשריפה, כי יהודית צעקה כשהיא ברחה אייזיקקקק
כי בזכותו הוכיחו שרוזה יהודיהאז למה עשו עסק מהצמיד?
לא מצאו את אמא שלה הרי...
תספיילריטוב אז הרגע הגעתי לביתי הקט אחרי הסרט המטורף הזה!
אני לא רוצה לדבר על ההפקה והלוקיישנים שכמותם לדעתי לא היו באף סרט....לזה אין לי בכלל מילים!
העלילה המיוחדת הזו שונה מכל הסרטים שישר בהתחלה יודעים את הסוף....לא יכולתי לצפות את הסוף בחיים! (ואני כמעט תמיד קולעת בניחושים שלי )
כל רגע משתנה משהו! זה היה וואו!
ודווקא הסוף הפתוח הזה - קנה אותי לגמרי! ( למרות שסביבי המוןןןן התעצבנו )
בקיצור שווה כל שקל!
(כן הפריע לי משהו אחד קטן שאני חייבת לקבל עליו הסבר אבל אחכה אתו כדי לא להרוס לאחרות שעוד לא ראו....)
אז למה עשו עסק מהצמיד?
לא מצאו את אמא שלה הרי...
זה מה שחשבתי ושהיא נספתה בשריפה.ומי זו שהייתה עם יהודית ביער זו לא דיטה אז מי זו?
אמא של דיטה?
יש מצב את שולחת לי?כי הופיע שם את שם האב, יעקב. לכן הן חשבו שמדובר בבת של ראשל שנחטפה.
זה מה שחשבתי ושהיא נספתה בשריפה.
את התקציר? בשמחה.יש מצב את שולחת לי?
אפשר גם?את התקציר? בשמחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: