לגמרי, בפרט שהיא רצתה לשלוח את הציור שלה לקיסרית, משמע שרצתה לצייר.. או שהפואנטה שהיא התפקחה מאז?גם אני לא הבנתי את זה. זה ייהרג ואל יעבור???
לגמרי, בפרט שהיא רצתה לשלוח את הציור שלה לקיסרית, משמע שרצתה לצייר.. או שהפואנטה שהיא התפקחה מאז?גם אני לא הבנתי את זה. זה ייהרג ואל יעבור???
הפואנטה היתה שהיא לא תמיד חשבה עד הסוף מה תפקידה באמת רוצה לעשות מה שקרה ודיבר אליה הכי באותו הזמן.לגמרי, בפרט שהיא רצתה לשלוח את הציור שלה לקיסרית, משמע שרצתה לצייר.. או שהפואנטה שהיא התפקחה מאז?
לדעתי יש מלא חורים בעלילהלגמרי, בפרט שהיא רצתה לשלוח את הציור שלה לקיסרית, משמע שרצתה לצייר.. או שהפואנטה שהיא התפקחה מאז?
זה לא היה בגלל שהיא רצתה שהקיסרית תתרשם מהאידיגו ותרצה לקנות ממנה, ואז יהיה לה כסף לנדוניה?לגמרי, בפרט שהיא רצתה לשלוח את הציור שלה לקיסרית, משמע שרצתה לצייר.. או שהפואנטה שהיא התפקחה מאז?
הקטע הכי מגניב הוא איך שדיטה מעפנית לראשל ומראה לה בדיוק מי היא בלי מסיכות...
הרבה יותר קורע מהסבתא שניסתה איכשהו להצחיק
(קצת היה חסר הומור משובח בסרט, חוץ מההתנהגות של דיטה עם ראשל לא באמת צחקנו)
נכון אבל אם היו עושים כך זה היה מידי "חנון"טוב אז זו חוות דעתי
הסיפור ממש יפה, מקומות הצילום גם
קצת הפריע לי שרוזה לא היתה הבת, של ראשל...
כי גטו זה מקום קטנטן, ומה הסיכוי שתינוקת שהיא בת הרופא+ אבא שלה הוא יעקב+ יש לה סימני עלוקות+ היא בת 18+ היא נחטפה בינקותה
והיא תהיה הבת של מישהו אחר ולא של ראשל
אין שם מספיק יהודים בשביל שהתאור שלה יתאים למישהו אחר
זה היה קצת לא הגיוני...
1)תכלס,
מה לדעתכן היה המסר בסרט?
כי אני יצאתי לא ממש ברורה בענין...
זה לא ציור בכנסיה. זה בארמוןמסירות נפש-שאסור להכנס לכנסיה בכלל אז עוד לצייר....(העדיפה למות).
אמממנכון אבל אם היו עושים כך זה היה מידי "חנון"
הם רצו שכולם ייחשבו משהו אחד וייגמר משהו אחר לגמרי
אבל בדמיון שלי הבנתי שרוזה תהיה הכלה שלה
הם גם אמרו לה ברוכה הבאהה הם רצו שתהיה שםזה לא ציור בכנסיה. זה בארמון
אולי הקשר וכל מה שיכול להיכלל בזה יכול להוות בעיה הלכתית
זה היה בבית שלהם ולא בתוך הכנסיההם גם אמרו לה ברוכה הבאהה הם רצו שתהיה שם
הרס רוחניזה היה בבית שלהם ולא בתוך הכנסיה
אין ספק שכל הקשר עם נוצרים זה בעיה
השאלה אם הלכתית נטו זה אסור.
השפעה של קשר זה נושא אחד והלכה זה נושא אחר.הרס רוחני
היא עצמה אמרה שזה בגלל ההרס הרוחני. שום דבר על זה שהיא חייבת למסור את נפשה או משהו, פשוט לא רוצה לראות ככה את העתיד שלה. אם זה היה מעשה חכם זו כבר שאלה אחרת וזה שהיא גיבורה לא אמור להצדיק כל בחירה שלה בסדר גודל של הבחירה והתוצאות...השאלה אם הלכתית נטו זה אסור.
המפיקה לא הביאה אנשים... וד"להסרט היה מאד יפה ומושקע
אבל היה מחדל רציני בסרט אתמול בהיכל התרבות ברמות
אנשים כולם הזמינו מראש כרטיסים בטיקצאק וכשהגיעו לא נתנו להם להכנס כי המפיקה או מי שקשור אליה הביאו מלא נשים בלי כרטיסים והם לקחו מקומות של אנשים שהזמינו
תכלס נשארנו בחוץ עם צעקות כעסים ואפילו אלימות של מאבטחים
ונכנסו רק אחרי 40 דקות שהסרט התחיל כבר ופעל 20 דק
מבאס!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: