תודה על ההמלצה.א. אני מניחה אותם במנז'טים בכל מקרה כדי שיישמרו בצורתם ולא יימעכו.
ב. אני מניחה שבחורף הם יהיו יותר עמידים אבל אם את חוששת את יכולה להפחית מכמות הטחינה ולשפר על ידי כך את עמידות השוקולד.
בכל מקרה, זה לא משלוח שמניחים בחוץ הרבה זמן.
אני הכנתי חלות צבעוניות.@shira bira
באשכול של תוצרת בית גם בפורים, הבאת קישור לחלות וורודות עם מחית סלק.
ניסית אותן אישית?
כי באתר אחר ראיתי משהו באותו רעיון של חלה צבעונית שכל רצועה בצבע אחר, ובתגובות התלוננו המכינות שהצבע דהה באפייה ולא נשאר וורוד.
איך היה אצלך?
רוצה להכין...
אודה לך מאוד על תגובתך...
יכולה לפרט את הכנת הצבעים?אני הכנתי חלות צבעוניות.
!יצא יפהפה
טחנתי סלק עם מעט מים - והמרתי בחלק מכמות הנוזלים.יכולה לפרט את הכנת הצבעים?
הכנתי פעם נשיקות עם מעט סלק, לפני האפייה היה וורוד יפהפה, לאחר האפיה סוג של חום בהיר עכור.
סליחה על החפירות, כמה סלק? כמה גזר? לאיזו כמות בצק?טחנתי סלק עם מעט מים - והמרתי בחלק מכמות הנוזלים.
טחנתי גזר עם מעט מים וכורכום - כנ"ל.
יצא יפה ממש.
כנראה הכנת עם מיץ סלק או עם כמות מועטה של מחית.הכנתי פעם נשיקות עם מעט סלק, לפני האפייה היה וורוד יפהפה, לאחר האפיה סוג של חום בהיר עכור.
ליטר חלב+2 כוסותאפשר מתכון לאייס קפה??
משו להכין בבית (כמו אייס קפה)
קודם כל תודה רבהמזכיר מאוד את האייס קפה שקונים בכוסות
אפשר למלא לפני,קודם כל תודה רבה
ואיך זה יחזיק מעמד במדשלוחים?
אני רוצה לשים בבקבוקונים
אפשר למלא לילה לפני?
ואיןלכן עוד רעיון מה להכין?
מוס על בסיס ריץ?
או איזה פאי שוקולד?
פליז...
איפה כל האלופות פה?
לא יודעת אם לאייס קפה אבל יש חנות חדשה בסוקולוב משהו כמו מפיתואיפה יש בקבוקים לאייס קפה בבני ברק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: