אולי קורנפלור מייבש את הנשיקות
עשיתי עם קמח תפוחי אדמה (בדיוק לא היה במכולת קורנפלור, אני חושבת שזה די אותו אפקט, אני טועה??)א. לארוז בשקית צלופן.
ב. אין הרבה לחות בחורף. אם ייבשת אותן כיאות הן לא תתמוססנה כ"כ מהר.
ג. לנשיקות המתועשות היצרן מוסיף חומרים סופחי לחות כמו קורנפלור. אבל לדעתי זה פוגם בטעם.
בכל אופן, שמחתי לטעום כשהן יצאו שהטעם לא נפגם, יצאו ממש קריספיות וטעימות.
אבל..... ארזתי את כולן בקופסא אטומה, אבל השארתי "בלון ניסוי"-נשיקה אחת בחוץ באויר הפתוח למשך הלילה
והנה בבוקר-אכזבה!! הפכה למסטיק!
אוףףףף! הבו פתרון... אנא