לא ניסיתי, אין לי מושג
נתתי בגוף האשכול.מתכון למשקה מרשמלו בבקשה.
א. לארוז בשקית צלופן.יש דרך לעשות נשיקות שלא סופחות לחות, גם אחרי שלוש שעות באויר הפתוח??
בטוח יש, כי ככה זה נשיקות קנויות, רק מי יגלה לי הרז????
תודה רבה! עזרת לי מאוד!א. לארוז בשקית צלופן.
ב. אין הרבה לחות בחורף. אם ייבשת אותן כיאות הן לא תתמוססנה כ"כ מהר.
ג. לנשיקות המתועשות היצרן מוסיף חומרים סופחי לחות כמו קורנפלור. אבל לדעתי זה פוגם בטעם.
מתכון לפאי פקאן.קונספט: מארז פרלינים תוצרת בית
קטגוריה: חלבי / פרווה
מעטפת: קופסא שקופה עם מפית כחול/חום
תכולה: פרלינים בצורות שונות ומילויים שונים (השראה ומתכונים מאשכול של @hbecker האלופה, לפני כמה שנים...) + פאי פקאן קטן
תמונות:
צפה בקובץ המצורף 614225צפה בקובץ המצורף 614226צפה בקובץ המצורף 614228
מצאתי אותם בחנות חד״פ (שגעון של שולחן אאל״ט), קופסאות שקופות נמוכות, שריפדתי עם מפית.יוקרתי ומיוחד
איזה קופסאות אלו?
לרוב במילויים האלו עשויים מאגוזים [פקאן, או אחרים] שיוצקים עליהם רוטב שעשוי מסוכר וריצ'. הסוכר מתקרמל [כמו שכתבת]. לפעמים מוסיפים מייפלמצאתי אותם בחנות חד״פ (שגעון של שולחן אאל״ט), קופסאות שקופות נמוכות, שריפדתי עם מפית.
לגבי המתכון לפאי למי שבקשה, מצטערת הוא אבד לי... כבר בקשו בעבר ולא מצאתי את המתכון המדויק. זה היה בצק פריך, פקאן קלוי ועליו קרמל עם ריצ׳ - זה מה שזכור לי...
איפה קנית את התבניות לטארט פקאן?מצאתי אותם בחנות חד״פ (שגעון של שולחן אאל״ט), קופסאות שקופות נמוכות, שריפדתי עם מפית.
לגבי המתכון לפאי למי שבקשה, מצטערת הוא אבד לי... כבר בקשו בעבר ולא מצאתי את המתכון המדויק. זה היה בצק פריך, פקאן קלוי ועליו קרמל עם ריצ׳ - זה מה שזכור לי...
לי יש מילוי עבה ובשרני יותר,לרוב במילויים האלו עשויים מאגוזים [פקאן, או אחרים] שיוצקים עליהם רוטב שעשוי מסוכר וריצ'. הסוכר מתקרמל [כמו שכתבת]. לפעמים מוסיפים מייפל
אפשר מתכון לאייס קפה?אפשר גם לתת רק רעיונות? (שאני מאוד רוצה להכין)
קונספט: ארוחת בוקר בסגנון אמריקאי
קטגוריה: חלבי
תכולה: מיני בייגלס, בקבוק אייס קפה, מאפינס, + סלט לקרובים יותר.
מעטפת: אייס קפה בבקבוק פלסטיק קטן, מאפינס בנייר חום גבוה (מכירים או שצריך תמונה?), סלט אישי בקופסה מרובעת קטנה סגורה. הכל ארוז בקופסה חומה או סגנון דומה.
יתרון: בייגלס ומאפינס אפשר להכין מראש ולהקפיא.
אייס קפה לוקח שניה ואפשר גם להכין יום לפני.
סלט הוא הבעייתי יותר אבל עדין אפשרי.
אולי קורנפלור מייבש את הנשיקותקונספט: עוגה בצורת משלוח מנות (אדגיש, שהיא עוד בשלבי התכנון)
קטגוריה: פרווה
מעטפת: קופסה לעוגה עגולה (משדרג ברגע מ"ביתי-יפה" ל"וואו-מקצועי, קונדיטורי")
התחיל מזילוף שתי וערב שלמדתי לא מזמן מהסרטון המדהים של רותי'ז (ומאז אני פשוט מחפשת סיבות לעשות עוגת קצפת, בלי הגזמה!)
עוד סרטון שהראה איך משתי וערב עושים כעין קופסא, קצת פתוחה, ומתוכה מציצים כל מיני (בסרטון העוגה היתה בצורת לב, ומציצים מתוכה קוביות ממגוון פירות, כמדומני מופיע באשכול סרטוני מתכונים)
אתמול עשיתי את הניסוי לזילופים, יצא אלוף (חבל שלא צילמתי להעלות תמונות!! מקווה שבהמשך...)
זילפתי מקצפת חלבונים-למרנג: בקבוק יין, רעשן, אוזני המן, וליצן. אפיתי, יצא חמוד וטעים!!
(האוזני המן-הכי מגניב: משולש עבה מקצף, מעליו מעט ממרח לוזים ו"סגרתי" בזילוף עוד קצפת, יצא מ'זה אמיתי וחמוד!)
את המרנגים אני רוצה להכין ממש בימים הקרובים, הם נשמרים מעולה בקופסא אטומה (לא במקרר!!)
ואת העוגות בתענית אסתר
והקצפת בליל פורים
שאלה למומיות בנשיקות-מרנג
(וחפרתי בלי סוף מתכונים בעניין)
יש דרך לעשות נשיקות שלא סופחות לחות, גם אחרי שלוש שעות באויר הפתוח??
בטוח יש, כי ככה זה נשיקות קנויות, רק מי יגלה לי הרז????
קונספט: ארוחת בוקר
קטגוריה: פרווה
מעטפת: קופסאות מתבלים קטנות+קופסאות לסלט+צלופן
תכולה: מקלות שומשום מעולים , סלט מגרה ומתבלים (אלף האיים, שום, וינגרט)
תמונות ומתכונים:
מקלות שומשום:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1/2 כפית מלח
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 ביצה
3 כוסות מים
אופן ההכנה:
-ללוש את כל החמרים לבצק( יוצא דביק)
-להתפיח שעה
-לקרוץ עיגולים
-לרדד למקלות ארוכים
-לגלגל בשומשום ולזרות מעל מלח
-לשים בתנור על חום 180 במשך כ-20 דק'
-המקלות מוכנים כאשר צבעם זהוב
צפה בקובץ המצורף 613152
אנחנו מברכים המוציא מכיוון שקובעים על זה סעודה.הכנו את המקלונים לשבת = הכל נחטף!
זה משהו אדיר ומומלץ ביותר
רק השאלה שלי - מה ברכתו
ואיך אפשר שזה יהיה מזונות באופן ברור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: