מורדי הוא בדיוק האלה שלא צריך לחפש עליהם ביקורת, אלא רק לאהוב, והרבה הרבה.ואין ביקורת על מורדי, אלי, אמא שלהם...?
ואצלך- זה לא קשה אפילו.
מורדי הוא בדיוק האלה שלא צריך לחפש עליהם ביקורת, אלא רק לאהוב, והרבה הרבה.ואין ביקורת על מורדי, אלי, אמא שלהם...?
והכתיבה על מורדי ?מורדי הוא בדיוק האלה שלא צריך לחפש עליהם ביקורת, אלא רק לאהוב, והרבה הרבה.
ואצלך- זה לא קשה אפילו.
נהדרת. עובדה שהצלחת להכניס לנו אותו לתוך הלב.והכתיבה על מורדי ?
מתלבטת אם להמשיך עם הסיפור שלו, או לעבור לקטעים יותר קלילים, מה אתם אומרים?
וכולנו יחד איתם.שניהם צוחקים.
לעניות דעתי אפשר בהחלט להעמיק קצת עם הסיפור אפילו יותר.שאלה לגבי ההמשך, ומי שקורא, שישתדל להגיב
יש לי פרק להעלות, אבל הוא ממש עצוב...
קרה משהו רע
השאלה אם להעלות אותו ולזרום משם, או להעלות פרק אחר, ולהמשיך כמו הפרקים עד עכשיו בנימה יותר אופטימית ופחות... טראגית.
מאוד תלוי בקטע... אם זה יעמיק את הדמויות אבל ישאיר את הקו של הסיפור המקורי זה מעולה.שאלה לגבי ההמשך, ומי שקורא, שישתדל להגיב
קרה משהו רע
השאלה אם להעלות אותו ולזרום משם, או להעלות פרק אחר, ולהמשיך כמו הפרקים עד עכשיו בנימה יותר אופטימית ופחות... טראגית.
תעלי ותזרמי משם, אני כבר במתח.. (אם לא היה קורה משהו באמת רע איפשהו, הסיפור היה מאבד את האמינות אצלי)שאלה לגבי ההמשך, ומי שקורא, שישתדל להגיב
קרה משהו רע
תודה!נתקלתי לראשונה עכשיו בסיפור וקראתי הכל ברצף.
שאפו ענק!
כתיבה מיוחדת, זורמת ושנונה.
לעניות דעתי אפשר בהחלט להעמיק קצת עם הסיפור אפילו יותר.
אני אשמח לראות לאן הדמויות עוד יכולות להגיע.
מאוד תלוי בקטע... אם זה יעמיק את הדמויות אבל ישאיר את הקו של הסיפור המקורי זה מעולה.
אבל בבקשה-בבקשה-בבקשה לא להחליף לז'אנר ההתעלליות בדמויות, הם חמודים מידי
מקווה שהפרק ענה על הדרישות...תעלי ותזרמי משם, אני כבר במתח.. (אם לא היה קורה משהו באמת רע איפשהו, הסיפור היה מאבד את האמינות אצלי)
בקטע האחרון שהעלתי לא היה יותר מידי זמן ולמחשבות...רכב נכנס בו? אולי כדאי שיהיה איזשהו קשר ברור יותר לבלמים השבורים. אולי בשיחת טלפון מורדי מתלבט אם לספר להורים שלו שהאופניים לא היו כמו שקנו אותם ומחליט שלו. ואז משחק עם רגשות האשם של שניהם.. אולי גם של ההורים שקנו את האופניים...
בתור קורא, מרגע שנכנסו האופניים לסיפור ציפיתי לראות מה יעשה בהם (מורדי ביקש מאלי לבקש, והיה נראה כאילו הוא זומם משהו) הציפיה התחזקה ביותר לאחר שבירת הבלמים. לא ייתכן שכל הסיטואציות האלו היו לחינם כי פתאום בא לסופר להכניס בו רכב לכאורה ללא היגיון או רמזים מטרימים מראש! ))
בקיצור, תאונה כתוצאה מהבלמים יותר עונה על הציפיות הנסתרות של הקורא, יותר נשתמשת בסיטואציות קודמות ולא מייתרת אותם, וגם נותנת לך יותר אקשן להמשך.
אכן, אבל אני אדגיש את זה יותר בפרק הבא בעז"הזה היה ברור שזה בגלל הבלמים, לא?
נהניתי שמורדי נשאר מורדי גם כשהמצב שונה מתמיד
הפרק האחרון פשוט-
וואו
מקווה שיהיה בסדרשתהיי בריאה, מה עם אלי?
איך אישן בלילה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: