ואווו תודההה!!!!!!
אפשר להשיג אותה רק בבית מרקחת בבני ברק ?
אפשר להשיג אותה רק בבית מרקחת בבני ברק ?
איך זה נראה?רח' רבי עקיבא פינת רבי טרפון, מול בית כנסת הגדול,
אין לזה שם אבל בבית מרחקת שם יודעים מצויין במה מדובר...
לא תמיד יש להם את זה במלאי, אולי כדאי להתקשר קודם.
מעניין הם אמרו מפורשות- יש להם משחה אחת ב- 180 ש"ח יש להם מספר טלפון של החנות את יכולה לדבר על זה איתם קודם - תגידי את המחיר הזה הם ידעו למה התכוונת קופסא עגולה - בצבע לבן עם פס כסף למעלהאיך זה נראה?
אולי תוכלי לצלם לי??
היום הייתי שם והציע לי מדף שלם של משחות, למרות שביקשתי וניסיתי להגדיר לפי מה שכתבת....
תגידו זה שרף לכם בעיניים?למיטב ידיעתי כן
את יכולה להתקשר לשאול אותם
אם תדעי על מקומות נוספים-אשמח להתעדכן.
איזה מוזררררמעניין הם אמרו מפורשות- יש להם משחה אחת ב- 180 ש"ח יש להם מספר טלפון של החנות את יכולה לדבר על זה איתם קודם - תגידי את המחיר הזה הם ידעו למה התכוונת קופסא עגולה - בצבע לבן עם פס כסף למעלה
ריקוטן*קיורוטן
השם האמיתי וכפי שהוא נקרא בחו"ל הוא קיורוטןריקוטן*
כמה עולה? מחזיק להרבה זמן?סבון אבוקדו של פוראוואר
ממש לא ממליצה על הסבון אבוקדו לבד,כמה עולה? מחזיק להרבה זמן?
מינוצין עושה מצוין רק לתקופה שלוקחים אותה, כמה ימים לאחר שסיימת לקחת, הפצעים חוזרים כמקודםמשהו שמע על מינוצין ??
סוג של אנטביוטיקה שנותנים לריפוי פצעי בגרות
מומלץ?? משהו ניסה פעם?
מעניין הם אמרו מפורשות- יש להם משחה אחת ב- 180 ש"ח יש להם מספר טלפון של החנות את יכולה לדבר על זה איתם קודם - תגידי את המחיר הזה הם ידעו למה התכוונת קופסא עגולה - בצבע לבן עם פס כסף למעלה
נכנסתי היום לבית מרקחת בר' טרפון גם בשביל זה, והבנתי שלא שאין להם כבר אלא כרגע אין להם (הוא קשקש משהו שאין להם במה למלא את הבקבוקים... ושזה לא תלוי בהם)שבוע טוב, הייתי שם והם טענו שהם לא יודעים על מה אני מדבר, ושאני יתן שם, אמרתי שזה עולה 180 עגול עם פס כסף..., אז הם אמרו שאם זה מה שאני מתכוון אין להם, כי היה משהו ב180 שאין כבר היום שם,
אשמח למשהו שיודע יותר פרטים, שם, תמונות, וכדו',
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: