כשתחשוב שהבנת...
משתמש פעיל
תקופה ארוכה בדקתי ולא היה,מישהו בדק לאחרונה אם המוצר קיים בבית מרקחת?
תודה רבה
הבנתי שהם מפסיקים לייצר את זה,
אם בכל אופן יש למישהו מידע נשמח להתעדכן.
תקופה ארוכה בדקתי ולא היה,מישהו בדק לאחרונה אם המוצר קיים בבית מרקחת?
תודה רבה
ובתחילה מחמיר?עוזר ממתי שגומרים לקחת, לאלתר...צרף קבצים
תקופה ארוכה בדקתי ולא היה,
הבנתי שהם מפסיקים לייצר את זה,
אם בכל אופן יש למישהו מידע נשמח להתעדכן.
עברתי שם היום ושאלתי את הרוקח מה קורה עם זה, כי לפני כמה חודשים כשהייתי שם הוא הסביר לי שהם רוקחים את זה בכמויות ומכניסים לבקבוקים קטנים וכרגע חסר להם חומר. אז גם עכשו הוא טוען שיש להם מחסור בחומרי גלם וזהו, הם לא מביאים יותר.מישהו בדק לאחרונה אם המוצר קיים בבית מרקחת?
תודה רבה
סה"כ כמה חודשים, בזמן הזה אצל כל אחד זה עובד אחרת, יש כאלה שמחמיר יש כאלה שיש יובש,ובתחילה מחמיר?
מה הכוונה?ניקוי רעלים יסודי
באתר שלה אני רואה שזה בה בערכה,בהחלט. הבת שלי לקחה כדורים הומאופטיים של רינה פארם, פלאים!!!
ב"ה ריפא לה בצורה מדהימה!
עכשיו עברה תקופה והיא לוקחת שוב
ממליצה מאוד מאוד!
שאת כותבת 'שיפעל מבפנים' אז הם אמרו לי שלפעמים זה מגיע מבעיות במערכת העיכול.
יש גם סבון וקניתי אותו אבל הבת שלי בסוף לא השתמשה, אני חושבת שגם הכדורים לבד מספיקים,באתר שלה אני רואה שזה בה בערכה,
מספיק רק הכדורים?
ואפשר להשיג רק שם?
בעיקר ניקוי מעיים ע״י הרבה מיצי ירקות יום יום לתקופה ולצמצם במזון מן החי ולהוריד מזון לא בריא ולהרבות בפירות וירקות טרייםמה הכוונה?
היה לך רק בפנים?בלתק
אצלי רק ראקוטן סיים את החגיגה
וניסיתי הרבה מאד תכשירים
כןהיה לך רק בפנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: