איך אפשר להכניס ערכות נושא לנוקיה 208 ?
ה blue FTP לא עובד לי הוא כותב משהו באנגלית ואז כפתור 'OK'דרך blue FTP אתה שם את הערכת נושא למשל בתיקיית הקלטות ומוסיף תיקייה ריקה בצלילים ואז אתה הולך להגדרות>צלילים>רינגטון ואז אתה בוחר בהורדת צלילים ואז אתה הולך לתיקייה החדשה שפתחת לפני זה ואתה עושה העתקת תיקייה ואז אתה נכנס לתיקיית הקלטות ואז אתה הערכת נושה אמורה לעבוד לך
תעלה תמונת מסךה blue FTP לא עובד לי הוא כותב משהו באנגלית ואז כפתור 'OK'
יש לי את זה כבר בתוך הטלפוןהדרך היחידה זה להעתיק דרך blueftp מפלאפון אחר או מהמחשב
ובכל זאת לא מצליח להעביר ערכות נושא, יישומים אני כן מצליח להכניס.יש לי את זה כבר בתוך הטלפון
כי יישומים נשלחים לתיקית יישומים ואת זה יש גם ב208, אבל ערכות נושא שנשלחים בבלוטוס הם מגיעים לקבצים שהתקבלו ואת זה אין ב208 כשר.ובכל זאת לא מצליח להעביר ערכות נושא, יישומים אני כן מצליח להכניס.
איפה יש כזו תוכנה? זה מה שהעלו לעיל?לכן הדרך היחידה היא ע"י תוכנת FTP ואז אתה יכול להתחבר לפלאפון אחר ולשלוח או לקבל את הערכת נושא (שהתוכנה תהיה או בפלאפון השולח או בפלאפון שלך המקבל) ואם אתה רוצה מהמחשב אתה חייב תוכנת FTP שמתאימה למחשב.
התקנתי את זה עכשיו, מה הלאה?מה שהעלו לעיל זה לפלאפון, שאמרת שכבר יש לך.
למחשב האמת יספיק לך גם Nokia Suite רק לא כל גירסא מתחברת ל208, תבדוק כאן אם זה מתחבר.
גררתי לשם קובץ של ערכת נושא, אבל איך אני מפעיל אותה בטלפון?תעשה שהבלוטוס בפלאפון יהיה גלוי למכשירים אחרים, ותנסה להתחבר עם התוכנה דרך בלוטוס. אם זה הולך אתה אמור לראות שם את כל התיקיות ואתה יכול לגרור לשם מה שאתה רוצה.
לא עובד לידרך blue FTP אתה שם את הערכת נושא למשל בתיקיית הקלטות ומוסיף תיקייה ריקה בצלילים ואז אתה הולך להגדרות>צלילים>רינגטון ואז אתה בוחר בהורדת צלילים ואז אתה הולך לתיקייה החדשה שפתחת לפני זה ואתה עושה העתקת תיקייה ואז אתה נכנס לתיקיית הקלטות ואז אתה הערכת נושה אמורה לעבוד לך
איפה אני אמור לראות את זה בפלאפון אחרי שזה נשלח בבלוטוס?זה לוקח קצת זמן עד שהוא מעלה את זה, תחכה קצת או תצא ותיכנס חזרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: