הצלחתי,אותו דבר רק במקום ערכת נושא אתה פותח את התמונה ועושה אפשרויות >שימוש בתצלום>כתמונת רקע
בהצלחה
תודה!
הצלחתי,אותו דבר רק במקום ערכת נושא אתה פותח את התמונה ועושה אפשרויות >שימוש בתצלום>כתמונת רקע
בהצלחה
בבקשההצלחתי,
תודה!
קח בחשבון שכשתכבה את הפלאפון ותדליק אותו, תמונת הרקע וערכת הנושא יתאפסו ותצטרך להגדיר אותם מחדש.הצלחתי,
תודה!
לא תמיד אני לפני כמה חודשים הגדרתי תמונת רקע ואני מכבה את הטלפון הרבה וזה נישאר אותו תמונת רקעקח בחשבון שכשתכבה את הפלאפון ותדליק אותו, תמונת הרקע וערכת הנושא יתאפסו ותצטרך להגדיר אותם מחדש.
מעניין...לא תמיד אני לפני כמה חודשים הגדרתי תמונת רקע ואני מכבה את הטלפון הרבה וזה נישאר אותו תמונת רקע
כשר?יש לי יאנג ואני צריך תיקיית קבצים שלי כדי להיכנס לקבצים למי שיש אם אפשר לתת והסבר איך מתקינים את זה תודה
הנה קישורראיתי באחד הפורומים שיש את כל המשחקים המקוריים של נוקיה סי 2 אם אפשר בבקשה לשלוח קישור או לעלות לפה שוב פעם
1 תשימו בתקיית הקלטות בנוקיה 208 קובץ ערכת נושא שאתם רוצים בשם A.NTH (חשוב בדיוק בשם הזה) וכן תמונת רקע שאתם רוצים בשם A.PNG (כנ"ל) [אפשר גם רק אחד מהם] ותעברו לשלב 2.
2 אני מעלה כאן קובץ שחזור הגדרות בנוקיה 208 יש להכניס אותו דרך התוכנה ואז לפתוח אותו דרך איש קשר>שליחת הודעה>הוספת קובץ>פתיחת קבצים>לדפדף לשחזור ולשחזר.
יש להסיר סיומת MP3לא הצלחתי לעלות את הקובץ אשמח אם מישהו ישלח לי בקשה למייל הזה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני אשלח לו את הקובץ בתנאי שיעלה את הקובץ לכאן לתועלת כולם.
אולי תסביר לנו מה זה עושה?יש להסיר סיומת MP3
הנה קיבלתי במייל מזעליג פוקס תשובה לכךאולי תסביר לנו מה זה עושה?
אבל אני שואל ואם רוצים לשנות בחזרה לרגיל מה אפשר לעשות?ככה אפשר להגדיר רקע שישאר לתמיד בנוקיה 208 הכשר, תודה רבה
כשר?
יש בהגדרות>אפשרויות למפתחים?[/QUOT
מה יש אני לא מוצא כלום
אם בהגדרות יש אפשרויות למפתחים אפשר לנסות אם לא א"א לחבר למחשב בדר"כ אא"כ כשמחברים למחשב בתריס מופיע אפשרויות USBמה יש אני לא מוצא כלום
זה מה ששאלאם היה לו כזה אפשרות, הוא היה רואה את הקבצים בסייר ווינדוס בלי קומבינות כלשהם, כך שהשאלה שלך היא רק רטורית..
ולכן עניתי בלי להיכנס לסיבות וחוץ מזה שאולי המכשיר מחודש (מוכשר) ואז אפשר להתקין סייר גם למתי שאין לו מחשביש לי יאנג ואני צריך תיקיית קבצים שלי כדי להיכנס לקבצים למי שיש אם אפשר לתת והסבר איך מתקינים את זה תודה
אפשר לשחזר הגדרות פשוט מאוד *#7780#הנה קיבלתי במייל מזעליג פוקס תשובה לכך
אבל אני שואל ואם רוצים לשנות בחזרה לרגיל מה אפשר לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: