אז הוא חסום לגמרי!אוהווו
לפחות 5 שנים
ואולי גם קניתי אותו מחודש כי הוא עלה לי בסביבות ה-500
בתקופה ההיא היו חוסמים אותם ברמה הכי גבוהה שיש, ורק אח"כ הוציא מכשירים שניתנים לפריצה
אז הוא חסום לגמרי!אוהווו
לפחות 5 שנים
ואולי גם קניתי אותו מחודש כי הוא עלה לי בסביבות ה-500
אז אין מה לנסות..אז הוא חסום לגמרי!
בתקופה ההיא היו חוסמים אותם ברמה הכי גבוהה שיש, ורק אח"כ הוציא מכשירים שניתנים לפריצה
בכשרים הישנים, הרסו את היציאה של הכרטיס, דבר שמצריך תיקון במעבדה!סליחה שאני מקפיצה
אבל יש לי את היאנג הכשר כשר בצבע אפור
יש מצב גם להכניס צלצולים?
מרוב שנמאס לי מהצלצולים אני שמה על שקט
והוא לא קולט לי את הכרטיס זיכרון......
יש פיתרון?
לא מדוייק.אז הוא חסום לגמרי!
איך??לא מדוייק.
אני רכשתי מכשיר (בזמן שכולם היו) חדש לפניי 7 שנים והיה אפשר להכניס בו בדוחק כרטיס.
בדוחק....והיה אפשר להכניס בו בדוחק כרטיס
ניתן להתמקד ב'אפשר' וניתן ב'בדוחק'.בדוחק....
לא חולקהמכשיר מפני 7 שנים מת.
תכלס' המציאות שפעל.
שלום רבשלחתי
תודה רבה.כן.
פתחתי בכרטיס תיקיה בשם audio. בתוך התיקיה הזו פתחתי 2 תיקיות. לאחת קראתי notifications ולשניה קראתי ringtones.
בתוך התיקיה ringtones - הכנסתי את הרינטגונים, ומאז קולם נשמע ברמה בששון ובשמחה
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: