כדאי להוסיף לשוקולד כף מים חמים, זה מפריע לשוקולד להתגבש חזרה, וממילא כשמערבבים אחר כך את השוקולד ביחד עם הריץ, יוצא מרקם אחיד אחיד (בלי שברי שוקולד בתוכו)תוכ"ד ממיסים שוקולד מריר (מחפיסה ומעלה, כמה שרוצים)
{אנחנו ממיסים במיקרוגל שוברים לקוביות, שמים בשקית אוכל, ממלאים כוס במים חמים ומכניסים את השקית עם השוקולד לתוכו, שלוש דק' או 4 במיקרו)
אוקיי אני צריכה לצאת לקניהאני רוצה להכין מוס קפה בלי ביצים
חשוב לי שהטעם של הקפה יהיה מודגש
מי יכול לגבש לי מתכון? וכמה יוצא כי אני מכינה לאירוע
@ה. בקר
כמה יוצא מזה?בבקשה (קרין גורן)
קל ופשוט
חומרים
למוס:
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית - ריץ (250 מ"ל)
1 כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
בקערה שוברים שוקולד מריר לקוביות. מוסיפים מים וסוכר. מחממים הכול במיקרוגל, להמסה.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה.
מערבבים בעדינות את הקצפת עם תערובת השוקולד.
מחלקים לגביעים ומעבירים לשעתיים למקרר, להתייצבות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: