מגירה קטנה בנויה מתחת למדף, למחשב.
למה גרוע???זה מתלה גרוע ממש. נשבר מהר.
הולכים לטמבור וקונים ב23 שח את השקעים האלובסיעתא דשמיא
איך עושים כזה שקע?
אף פעם לא ראיתי
בגילאי 3-14הילדים לא מתקרבים לכיור? בני כמה הם?
ומה עושים בשבת שהכל מתמלא לכלוך וא"א להפעיל את הטוחן?
את משתמשת בשבת בטוחן?בגילאי 3-14
הם מתקרבים לכיור אבל לא מרימים את המסננת בשום אופן זה כמו כל דבר שמצריך זהירות בבית- סורגים, תנור חם וכמו שילד מפנים מגיל קטן שהוא צריך להיות קשור בנסיעה לטובתו.
בשבת לא מתמלא לי הכל. קודם כל יש 2 כיורים (אין בעיה הלכתית לטחון דוקא באחד מהם) וכן יתכן וזה תלוי בקיבולת הוא מכיל אצלי כמות יפה וזה לא מסריח כי כל הזמן פותחים את הברז. בכל מקרה אפשר לדחוס קצת ולפני שמפעילים במוצ"ש לשחרר חלק.
ואגב חשוב יש לי בלוח הבקרה כפתור שמנתק אותם למקרה שאנחנו לא בבית והילדים ואורחים כן/ שבאים אחרים לדירה שלנו ואני לא יכולה לקחת אחריות. וחוץ מזה מי שלא מכיר את הצעצוע לא אמור להבין מה הכפתור על השיש עושה. כל השאר מתחבא...
לא עד כדי כך כמו שנשמע. כמעט תמיד אנחנו בבית ואף פעם לא היתה סתימה גם עם אורחים.את משתמשת בשבת בטוחן?
כי אם לא , אז כל הלכלוכים סותמים את המסננת
ואז הכיור מתמלא מים וג'יפה
וא"א לפתוח את זה בשבת , אא"כ ניטרלת את הטוחן
כי זה ממש מסוכן להכניס שם יד גם אם לא לוחצים על הכפתור
אוי אני מעדיפה לנצל רוב המקום שם לפינת ישיבה נחמדה פינת קריאה או משהו כזהאם בית על קומתיים-
ארונות עמוקים לכל האורך מתחת למדרגות..
ניצול מטורף
הארונות עמוקים מאד-
בארון הגבוה ביותר: שמה מזוודות. במדף קטן מעל: חומרי הניקוי, סמרטוטים...
על דלת הארון מבפנים יש מתלה עליו אני תולה: מגב, מטאטא, כף אשפה.
בארונות הקטנים יותר: שמה ספרים.
כמובן אפשר לאחסן עוד הרבה דברים (פשוט יש לנו בלי סוף ספרים...)
היה את המתקן הזה לאמא שלי, הזרועות שלו נפתחות בלי בקרהלמה גרוע???
מעל עשר שנים וזה חיי' זה בסדר??
אם תראי את המקום תביני שזה אינו בר ביצוע...אוי אני מעדיפה לנצל רוב המקום שם לפינת ישיבה נחמדה פינת קריאה או משהו כזה
עצה חכמה מאד, ואני לא צריכה לדמיין את זה, כבר כעת לא שייך להפעיל פה תנור, מיקרו ומזגן בצוותא חדא, או מייבש ומכונת כביסה ): סיוט.איך קשור לסדר?
דמייני חורף בין מכונות מייבשים ילדים רועדים במקלחת ובגדים תלויים לייבוש בכל הבית
השבוע סיימתי עם הסיוט הזהעצה חכמה מאד, ואני לא צריכה לדמיין את זה, כבר כעת לא שייך להפעיל פה תנור, מיקרו ומזגן בצוותא חדא, או מייבש ומכונת כביסה ): סיוט.
באותו סגנוןשוליים גבוהות לשיש
חתיכת שיש מוגבהת ש'סוגרת' את השיש ולא נותנת חמים לטפטף
ישן קצת, אבל פרקטי בטירוף!!
מניסיון
רק אצלי זה בכמות של מספר מגירות? לקשתות יש המון נפח..סיוט.אביזרי שיער למיניהם
מנסיון של שיש ללא קנטים 8 שנים בבית תוסס ופעיל - אין טיפת מים על הרצפהשוליים גבוהות לשיש
חתיכת שיש מוגבהת ש'סוגרת' את השיש ולא נותנת חמים לטפטף
ישן קצת, אבל פרקטי בטירוף!!
מניסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: