לא תהיה לנו קומודה ובאופן כללי בעיני זה מוצר די מיותר - במקומו יכולות להופיע שתי דלתות גבוהות של ארון, ולא שידות רדודות עומק בגובה נמוך. מדיפה מגרות עם עומק נורמלי כחלק מהארון עצמו.
אם את לא משתמשת באיפור זה נכון
אם כן- אני חושבת שכדאי לך שיהיה מקום מובנה לאיפור מול מראה
במקום לסחוב את התיק איפור כל פעם לאמבטיה / למראה של ההול או כל מקום אחר.
עוד רעיונות שעלו לי:
ארון אמבטיה: צר, ארוך ותלוי - שיהיה איך לשטוף את האמבטיה מצד אחד מתחת לארון, מצד שני שיהיה גבוה מספיק בשביל דברים מוצנעים, (סלסלות או קופסה אטומה למעלה) אצלי יש בארון הזה גם מגבות רחצה מקופלות לריבוע ושתי סלסלות של מגבות ידיים ופנים. זה ארון ממש כמעט עד התקרה. עוד מתכולתו: מזוודת נייר טואלט, מגבוני טואלט וחבילות מגבוני תינוק, סבונים שמפואים ודיאודורנטים אחסון, סלסלה של קוצצי ציפרניים, מסרקי סמיך וסכיני גילוח, דלי של מברשות שיער.
את המדף של המברשות שיניים בחרתי לתלות מעל לכיור ולא להעמיד אותן על הכיור, כדי שיהיה שם מקום ויהיה אפשר להרטיב חופשי. גם אצלי לכל ילד מגבת שהוא תולה אחרי שמתייבש, וביום חמישי אני מכבסת את כל המגבות יחד.
בתוך המגירות של הילדים : אל תחלקי את המגירות ע"י הנגר אלא כדאי לך לקנות את המחלקים של איקאה עם הרווח 0 ככה לכל דבר יש מקום ייעודי. משמש אותי גם במטבח וגם בחדר השינה ובחדרי הילדים
ליד הספות - מעין הדום שיש בו גם את הכרבוליות וגם את הסל עיתונים ובקיצור את הבלגן של הסלון
מתחת למדף של הנרות - מגירה לאחסון נרוניות, שמן זית, בזיכים, פתילות, גפרורים, מצית (גבוה)