החלבי כל השבוע על השיש?אנחנו עשנו אינדוקציה לבשרי
וכיריים של גז קטנות לחלבי
ועל זה אנחנו שמים את הבלך
אני מתכוונת האם הוא קבוע או נייד?
החלבי כל השבוע על השיש?אנחנו עשנו אינדוקציה לבשרי
וכיריים של גז קטנות לחלבי
ועל זה אנחנו שמים את הבלך
קבוע,החלבי כל השבוע על השיש?
אני מתכוונת האם הוא קבוע או נייד?
מה זה המוצר הזה? נשמע חלום!!! בחיים לא שמעתי עליו.שואב אבק רצפתי בצוקל של המטבח-גן עדן לעצלנים ששונאים לאסוף אשפה בסוף הטאטוא
לאחרונה שמעתי שמוצרים אלו פחות איכותיים ביחס לאחיהם הבלתי אינטגרליים. האמנם?מקרר אינטגרלי,מקפיא אינטגרלי-וחסל סדר הזזת מקרר לצורך נקיון"שוטף" ,הרבה יותר אסטתי בעין במראה הכללי של הנגרות במטבח
ואני הקטנה טרם הצלחתי להבין עד הסוף מה זה אינטרפוץ בכלל. על כן אשמח להסבר מהן תועלותיו על פני הברזים הרגילים והנראים לי לגמרי יעילים.אינטרפוצים מחולקים לכמה שיותר יציאות3*3
למה? זה מהמם אבל איפה יניחו מטהר אוויר למשל או מפיץ ריח? לא יותר נוח כשיש שם מדף גלוי?אסלות בלי מדף מעל עם קו אפס עד התקרה
אני שמה בארגז מתאים על מדף פתוח בחדר שירותמה עושים עם כלי עבודה??
איפה אתם שמים אותם ואיך מאחסנים בצורה נוחה ונגישה?
זה תמיד מתחבא צמוד לספהואיזה מקום להקצות לעגלות תינוק (בשימוש ולא בשימוש יומיומי)?
איך מתחבא? מקופל?זה תמיד מתחבא צמוד לספה
אבל אם יש חדר ארונות - לפי התמונות אפשר לשים שם עגלות מקופלות ואופניים.... הלוואי...
זורקים לפח וקונים חדשמה עושים עם כל המטענים והכבלים?
פתוח.איך מתחבא? מקופל?
מה זה המוצר הזה? נשמע חלום!!! בחיים לא שמעתי עליו.
לאחרונה שמעתי שמוצרים אלו פחות איכותיים ביחס לאחיהם הבלתי אינטגרליים. האמנם?
ואני הקטנה טרם הצלחתי להבין עד הסוף מה זה אינטרפוץ בכלל. על כן אשמח להסבר מהן תועלותיו על פני הברזים הרגילים והנראים לי לגמרי יעילים.
למה? זה מהמם אבל איפה יניחו מטהר אוויר למשל או מפיץ ריח? לא יותר נוח כשיש שם מדף גלוי?
העלות של תיקונים שוטפים של הנ"ל היא הרבה יותר יקרה מעלות ברזים וניאגרות שאינן בקו אפסאינטרפוצים מחולקים לכמה שיותר יציאות3*3
אינטרפוצים לברזים קיריים(הרבה יותר אסטתי מניל+ברז פרח)
אסלות בלי מדף מעל עם קו אפס עד התקרה
ולכן סייגתי שרק חברה איכותית+התקנה של אינסטלטור מומחההעלות של תיקונים שוטפים של הנ"ל היא הרבה יותר יקרה מעלות ברזים וניאגרות שאינן בקו אפס
והתיקונים הרבה יותר מורכבים לביצוע
האינטגרלים למיניהם לא מאוד מגבילים?לגבי מקררים אינטגרליים-אם זה מוצר פשוט של בקו אז ברור שפחות איכותי
בכל החברות יש מידות קבועות למקררים אינטגרליים(רוחב 60/70 לכל יחידה ומרכיבים מיקס לפי הצורך לדוג' :האינטגרלים למיניהם לא מאוד מגבילים?
עברו 10 שנים ונשבר המקרר?
אז מה?
אפשר לקנות רק את אותו דגם? (שכבר לא קיים במלאי)
לשבור את הראש לחפש דגם אחר שזהה על המילימטר במידות?
איך עושים את זה?
מה עומק של מקרר כזה?בכל החברות יש מידות קבועות למקררים אינטגרליים(רוחב 60/70 לכל יחידה ומרכיבים מיקס לפי הצורך לדוג' :
70 מקרר+70מקרר+60 מקפיא)
זה מידות אוניברסליות-הרבה יותר פשוט ממידות שרירותיות של נישה בנגרות שהוכנה למקרר סייד ביי סייד של שארפ לצורך הדוגמה
וכשברבות השנים הוא התקלקל צריך למצא מקרר במידות תואמות-באינטגרלי אין את הבעיה הזו כי המידות אוניברסליות
שנית מקרר אינטגרלי איכותי אמור להחזיק לפחות 20 שנה ויותר
כעומק הארונות-60מה עומק של מקרר כזה?
בהנחה שאני נכנסת להגדרה המחמיאה הזו...שואב אבק רצפתי בצוקל של המטבח-גן עדן לעצלנים ששונאים לאסוף אשפה בסוף הטאטוא
משהו שווה שביקשתי שיבנו לי בעת ששיפצנו: במות לארונות.
הסיוט שלי מארונות עם רווח בינם לבין הרצפה, שגרם לכל המה ומה להידחף לי שם.
ובמיוחד מתחת למכונת הכביסה, כל הטיקטים, תלתלי אבק, גרביים בודדות, פקקים, עפרונות, פתקים ומה לא.
בכל מקום שיכולתי להכין במה - עשיתי זאת.
בחדר השירות, מתחת למכונות הכביסה וארון השירות
וארון המעילים גם עומד על במה
ובחדרים שהיה ברור איפה יעמוד הארון ואין שום סיבה לגיוון או לתזוזות - גם.
זה בעצם במה שמרוצפת כמו הבית, ויש לה פנלים.
שווה ממש.
שוטפים את החדר ברגע.
עריכה: שימו לב לגובה הארון + גובה הבמה. היו מתואמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: