א'. נראה לי שפנס בערפל סתם שלח תמונה בלי להתכוון לכל הבלאגן הזה.
ב'. הנימה הייתה קצת עוקצנית ולכן אני מבין שלאנשים זה התפרש ככה.
ג'. אחרי שהדיון כבר עלה, אז ככה נראה לי שרוב המתקיפים הם גברים שלא נתקעים עם המצב הזה בו אתה בקושי עולה לאוטובוס והנהג כבר צורח, האשה שעלתה מאחורה לבוא לשלם, ואז בלחץ לבוא לשלם (למרות שיש לך חופשי שנתי) אתה צריך לדאוג לקפל את העגלה לדאוג שהילד הגדול יותר לא יעוף כי הנהג כבר באמצע הנסיעה מרובת העצירות, ושהילד הקטן לא ייפול מהידיים וללכת לשלם. לכן נוח לכם לתקוף את הנשים האלו שסה"כ נהנות מחוק נורמלי ובטיחותי.
לגופו של ענין גם אם אין בעיה לקפל כל פעם את העגלה כי אנחנו הרי אוהבים חסדים ובעיקר נהנים להשתמש באחרים שהם יעשו לנו חסדים ויחזיקו לנו את הילדים, זה לא יעזור כי העגלות של היום ברובם לא מתכווצות ברוחב בשעת הקיפול אלא רק בגובה, כך שמקום זה יתפוס ממילא.
לגבי הטענה על המכות שכולם פה מקבלים לבי עליכם ואני ממליץ לשים תחבושת, אני כבר שנים נוסע בתחבורה ציבורית (גם אני מכיר את כביש רמות) נדחף בין כולם ומשום מה אף פעם לא זכיתי לקבל מכות מעגלות.
בנוסף אני רואה שבד"כ אנשים צולחים את המשימה לעבור את העגלות בהצלחה. מה שחוסם את הדרך זה בד"כ אנשים שלא אוהבים לעבור אחורה גם אם אין עגלות כגון בשעות הלילה המאוחרות.
אני ממליץ לכולם לעשות תרגיל דמיון קטן ולדמיין את עצמכם עם שני ילדים או אפי' אחד בלי עגלת תאומים (מסכנה העגלה) נאלצים להסתדר ולקפל את העגלה תוך כדי נסיעה ולא לעוף, (אני ראיתי פעם עגלה עם תינוק שהתהפכה) וכן כשרוצים לרדת לפתוח את העגלה באמצע נסיעה, ואחר כך תגידו אם עדיין אתם תחשבו על סתימת המעבר או לא.
ושוב לבי על כל האומללים שקיבלו מכות מהעגלה.
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/core\/image\/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP\/\/\/wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw=="}[/IMG2]