מתבוננת מהצד
משתמש פעיל
אני לא רואה התקדמות זה נתקע על 0%
מוזר תמחוק ותנסה שוב [לפעמים צריך קצת להמתין]
אגב, שכחתי לכתוב את המובן מאליו
שאם זה סרטון צריך להגדיר [בחץ שליד הadd] את הפורמט הרצוי [לא ניסיתי בלי להגדיר אבל הגיוני שצריך]
אני לא רואה התקדמות זה נתקע על 0%
הרי @ב.פ משתמש\ת חדש\ה, ולפיכך אין ביכולתו\ה ולו להגיב באא"ר.... . איפה שאפשר (איש את רעהו לדוגמא) כתוב למעלה בצד שמאל פרסם נושא חדש
אז איך הוא הצליח להגיב פה?הרי @ב.פ משתמש\ת חדש\ה, ולפיכך אין ביכולתו\ה ולו להגיב באא"ר...
איך משתמשים בזה?
כי ב'פורום תוכנה-חומרה-רשתות' אנו, ולא באא"ר.אז איך הוא הצליח להגיב פה?
בדף אינטרנט שיש בו סרטון אתה לוחץ מקש ימני ובין השאר תראה את התוסף תלחץ על התוסף ובשורה למעלה זה יביא לך אופציה להורדה ואתה יכול לבחור אם להתקין את התוסף על הדפדפן עצמו כך שבכל סרטון יהיה לך מקש הורדה או במקרה שאתה מעדיף לא להתקין תוספים זה נותן אפשרות להמשיך להוריד בלי התקנה על הדפדפן עצמואיך משתמשים בזה?
בדף אינטרנט שיש בו סרטון אתה לוחץ מקש ימני ובין השאר תראה את התוסף תלחץ על התוסף ובשורה למעלה זה יביא לך אופציה להורדה ואתה יכול לבחור אם להתקין את התוסף על הדפדפן עצמו כך שבכל סרטון יהיה לך מקש הורדה או במקרה שאתה מעדיף לא להתקין תוספים זה נותן אפשרות להמשיך להוריד בלי התקנה על הדפדפן עצמו
לפי מה שניסיתי
התוסף לא מאפשר להוריד מיוטיוב
בדפדפן CHROME
אההה....לפי מה שניסיתי
התוסף לא מאפשר להוריד מיוטיוב
בדפדפן CHROME
איך באמת מורידים מיוטיוב?
ניסיתי בכל הדרכים שמופיעות באשכול הזה ולא הצלחתי,
אני נטפרי, ואתר ההורדות שלהם לא פעיל......
התוכנה הכי טובה להורדה זה יוטיוב ביי קליקאיך באמת מורידים מיוטיוב?
ניסיתי בכל הדרכים שמופיעות באשכול הזה ולא הצלחתי,
אני נטפרי, ואתר ההורדות שלהם לא פעיל......
בלת"ק, לנסות את אחד הדרכים הבאים:
אתר yownload (של נטפרי)
videownload
yownload.ml
בתור נטפרית זה הכי טוב
מסכים, אבל עד שהוא מחליט על חופשה.בתור נטפרית זה הכי טוב
להעתיק את קישור הסרטון>>להדביק כאן>>ללחוץ "הורד"איך אני מורידה מיוטיוב? (נטפרי)
אין לי כח לקרא את כל ההודעות פה......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: