אפשר להוריד מאתר גאולה
אם הסירטון עצמו פתוח באתרוג, אז כמעט שלא יתכן שאין דרך להוריד, כי כמו שאפשר לצפות באותו דרך אפשר להוריד, צריך רק להשתמש עם התוכנה המתאימה...לפי מה שניסיתי באמת באתרוג אין דרך להוריד
אם הסירטון עצמו פתוח באתרוג, אז כמעט שלא יתכן שאין דרך להוריד, כי כמו שאפשר לצפות באותו דרך אפשר להוריד, צריך רק להשתמש עם התוכנה המתאימה...
אם אפשר לדעת עם איזו תכנה אפשר להוריד?אם הסירטון עצמו פתוח באתרוג, אז כמעט שלא יתכן שאין דרך להוריד, כי כמו שאפשר לצפות באותו דרך אפשר להוריד, צריך רק להשתמש עם התוכנה המתאימה...
עם IDMאם אפשר לדעת עם איזו תכנה אפשר להוריד?
תודה
יש לך את התוכנות האלו?עם IDM
עם youtube.dl
עם youtube by click
וכו'
תפרט מה תרצה, ארחיב עליו בל"נ
youtube.dl היא החינמית מביניהם, טובה מאודיש לך את התוכנות האלו?
אשמח אם אפשר להעלות
youtube.dl היא החינמית מביניהם, טובה מאוד
אשמח להסבר איך להוריד עם התכנהנהנתי ממנה לא לגמרי הבנתי את הפונקציות שם
ורק עם קצת ניחושים הצלחתי
אתה לא יכול לפתוח בכל מקוםסליחה שאני נכנס באמצע משהו אבל עד שאני מצליח לשאול משהו פה אז אני שואל איך אני יכול לפתוח אשקול לבד
תודה רבה
אשמח להסבר איך להוריד עם התכנה
כי אני מעדיף לא לנחש
איפה זה נמצא איש לרעהו?אתה לא יכול לפתוח בכל מקום
אבל איפה שאפשר (איש את רעהו לדוגמא) כתוב למעלה בצד שמאל פרסם נושא חדש
אני לא רואה התקדמות זה נתקע על 0%תלחץ על Add
ואז על החץ למטה [השחור לבן]
ותראה בטבלה למטה שהתהליך מתחיל ואחוזי ההתקדמות
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: