blue eagle
משתמש סופר מקצוען
מי שנלחץ מעומס של אנשים בקו 1 שלוקח לכותל
מה לרשום בוויז
מי שנלחץ מעומס של אנשים בקו 1 שלוקח לכותל
מה לרשום בוויז
אנחנו עם רכב
חונים בחניון ממילא והולכים ברגלאנחנו עם רכב
או לחנות ליד הרכבת ולהגיע עם הרכבת ....בתור ירושלמי שגר בסמוך לכותל אני מוכרח להגיב כנדהם ועצוב שיהודים לא יודעים מה הדרך לכותל ושהם מפחדים להסתובב בירושלים.
ועכשיו תשובה לנושא,
1. חונים בחניון ממילא והולכים ברגל.
2. חונים בחניון מסודר ונוסעים באוטובוס מס׳ 1 / 38 / 2
3. לא מגיעים לכותל ברכב כי אין מקומות חניה וכיוון שאורחים שלא ממש בקיאים בדרכים מקשים על התנועה באיזור ופשוט הופכים את חיי התושבים במקום לקשים עד בלתי אפשריים.
נסיעה טובה ושיתקבלו תפילותכם ברחמים וברצון לפני המקום.
שלא תמיד נח ונעים (כמו עם תינוק/עקבים/מזג אויר)על הדרך עושים טיול קטן!
כל אחד והעדפויות שלושלא תמיד נח ונעים (כמו עם תינוק/עקבים/מזג אויר)
חשוב לדעת את זה
אני יהודיה צעירה שלרוב ביקרה בכותל מטיולים בסמינר כי אני לא ירושלמית כמוכם,בתור ירושלמי שגר בסמוך לכותל אני מוכרח להגיב כנדהם ועצוב שיהודים לא יודעים מה הדרך לכותל ושהם מפחדים להסתובב בירושלים.
ועכשיו תשובה לנושא,
3. לא מגיעים לכותל ברכב כי אין מקומות חניה וכיוון שאורחים שלא ממש בקיאים בדרכים מקשים על התנועה באיזור ופשוט הופכים את חיי התושבים במקום לקשים עד בלתי אפשריים.
בתור ירושלמי שגר בסמוך לכותל אני מוכרח להגיב כנדהם ועצוב שיהודים לא יודעים מה הדרך לכותל ושהם מפחדים להסתובב בירושלים.
ועכשיו תשובה לנושא,
באמת למה לא שתנסעו עם הרכבת או עם אוטובוסאני יהודיה צעירה שלרוב ביקרה בכותל מטיולים בסמינר כי אני לא ירושלמית כמוכם,
ואחרי החתונה מטבע הדברים רק בעליות לרגל ולפעמים בימי הולדת נוסעים לכותל, וכל פעם מחדש מסתבכים עם הוויז והדרכים בירושלים ממש מסובכות למי שלא מכיר ובשניה יכולים להגיע לערבים, וזה שזה עצוב לך שיהודים מפחדים להסתובב בירושלים גם לי זה מאד עצוב שבארץ שלי אני צריכה לפחד להסתובב חופשי במקומות מסוימים. אבל זה המצב..
חשבנו באמת להגיע לירושלים ליד אחותי שגרה שם ואז ממנה לקחת אוטובוס\רכבתבאמת למה לא שתנסעו עם הרכבת או עם אוטובוס
וככה תחסכו בלגן ופחד...
רק אני חושב שאם אתם מפחדים (וזה מובן) ללכת בשער יפו לא יהיה לכם נעים ללכתחשבנו באמת להגיע לירושלים ליד אחותי שגרה שם ואז ממנה לקחת אוטובוס\רכבת
במחשבה שניה אולי נחנה בממילא ונלך ברגל.....רק אני חושב שאם אתם מפחדים (וזה מובן) ללכת בשער יפו לא יהיה לכם נעים ללכת
אז עדיף אוטובוס....
תצטרכו ללכת בשער יפו...במחשבה שניה אולי נחנה בממילא ונלך ברגל.....
יאו התבלבלתיתצטרכו ללכת בשער יפו...
אם לא היכפת לכם!
עם הרכב לא עוברים בערביםיאו התבלבלתי
כתבו פה שאם חונים בממילא לא מגיעים דרך הערבים, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: