נשמע סחבת קצת ללכת בחום הזה חצי שעה ברגל.כמו שאמרתי, נרד אצל אחותי ונלך 20 ד'ק\ חצי שעה ברגל דרך היהודים..חשבתי שיש מקום יותר קרוב ובטוח
ואם יש ילדים בכלל
נשמע סחבת קצת ללכת בחום הזה חצי שעה ברגל.כמו שאמרתי, נרד אצל אחותי ונלך 20 ד'ק\ חצי שעה ברגל דרך היהודים..חשבתי שיש מקום יותר קרוב ובטוח
אנחנו לא נוסעים עם הילדיםנשמע סחבת קצת ללכת בחום הזה חצי שעה ברגל.
ואם יש ילדים בכלל
גם בלי ילדים קצת סחבתאנחנו לא נוסעים עם הילדים
אבל זה נשמע הכי בטיחותי..
יש לך פתרון אחר?גם בלי ילדים קצת סחבת
אולי תשאלו אותהכמו שאמרתי, נרד אצל אחותי ונלך 20 ד'ק\ חצי שעה ברגל דרך היהודים..חשבתי שיש מקום יותר קרוב ובטוח
אני לא מכירה את ירושלים זה קרוב לכותל?אולי אפשר לחנות בשבטי ישראל?
בכללי די בטוח שם הרבה חיילים ותיירים ואזרחים לא נראה לי שיש מה לפחד זה כה דקות מהקניון של ממילא ומי שממש מפחד שיכנס מהמחסום ימינה ולא ישר לשוק הערבי
לא מפחיד כמו שזה נשמע...וכל מקום שמטיילים שם צריך לפחד בכל פניה או שאפשר להסתובב שם?..
מרגישה תיירת
לפני עמה חודשים הלכתי לכותל דרך שער יפו, באמת היה קצת מפחיד בדרך, כי יש שם מלא ערבים...רק אני חושב שאם אתם מפחדים (וזה מובן) ללכת בשער יפו לא יהיה לכם נעים ללכת
אז עדיף אוטובוס....
אני יהודיה צעירה שלרוב ביקרה בכותל מטיולים בסמינר כי אני לא ירושלמית כמוכם,
ואחרי החתונה מטבע הדברים רק בעליות לרגל ולפעמים בימי הולדת נוסעים לכותל, וכל פעם מחדש מסתבכים עם הוויז והדרכים בירושלים ממש מסובכות למי שלא מכיר ובשניה יכולים להגיע לערבים, וזה שזה עצוב לך שיהודים מפחדים להסתובב בירושלים גם לי זה מאד עצוב שבארץ שלי אני צריכה לפחד להסתובב חופשי במקומות מסוימים. אבל זה המצב..
ועל כך אני מצר.גם עצוב שהרבה ירושלמים טועים ונכנסים לכפרים ערבים..
ותאמת שאני נסעתי עם רכב כמה פעמים ותמיד הוויז מביא אותי דרך השוק של הערבים,
ובתקופה הזאת עדיף שלא ליסוע משם..
יכול להיות. נכון יכול להיות שזה נובע מחוסר הכרה, ואל תשכח שהמון פעמים אנחנו שומעים על פיגועים בירושלים..זה גם מוסיף לאווירה,ועל כך אני מצר.
יהודי צריך להכיר את ירושלים לא דרך הווייז אלא דרך הרגליים. ולגבי הפחד הוא נובע, לענ״ד, מחוסר הכרה גריידא.
אני גר במקום שמוקף ״שכנים״ ערבים וכיוון שאיננו מראים חולשה הסובבים אותנו מראים יחס של כבוד ולא מנסים להתעסק איתנו וזה כולל את הילדים שלי וכל שכני גדולים בקטנים.
נכון, אבל מאנשים שומרי אמונים אני מצפה לקצת יותר....יכול להיות. נכון יכול להיות שזה נובע מחוסר הכרה, ואל תשכח שהמון פעמים אנחנו שומעים על פיגועים בירושלים..זה גם מוסיף לאווירה,
ירושלים קדושה ליהודים ותו לא...קצת סדר:
ירושלים בכלל, והעיר העתיקה בפרט - קדושה ל3 העדות, וחיים שם יחדיו - יהודים, מוסלמים ונוצרים
אני גם הולך דרך שער שכם (לא בתקופה הזו)לפני עמה חודשים הלכתי לכותל דרך שער יפו, באמת היה קצת מפחיד בדרך, כי יש שם מלא ערבים...
הייתי עם שתי חברות, לפחות לא הייתי לבד...
מה שכן היו שם מלא חיילים ושוטרים.
כל כמה דקות עברה ניידת וכו'.
הינה בתור ירושלמי קרה לי השבועזה היה סה''כ נסיעה לבית חולים
ככה זה בכל מקום? פנית פנייה לא נכונה מצאת את עצמך בין הערבים?
את הערבים?במקומות האלו צריך לנסוע לאט להסתכל על שילוט ולשאול כל הזמן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: