נכווווון לעיסוויה נכנסנו!!!!!!הינה בתור ירושלמי קרה לי השבוע
שנסעתי לביה"ח הר הצופים ונכנסתי לעיסוויה....
במקומות האלו צריך לנסוע לאט להסתכל על שילוט ולשאול כל הזמן....
כל הזמן ניסיתי להיזכר בשם המוזר הזה
זה היה סיוט פחות או יותר נראינו ככה --
נכווווון לעיסוויה נכנסנו!!!!!!הינה בתור ירושלמי קרה לי השבוע
שנסעתי לביה"ח הר הצופים ונכנסתי לעיסוויה....
במקומות האלו צריך לנסוע לאט להסתכל על שילוט ולשאול כל הזמן....
לא, לפני בשכונה של הר הצופים לשאול יהודים...את הערבים?
שיגידו לך להמשיך ישר לתוך הכפר<?
זה טעות של פניה שמאלהנכווווון לעיסוויה נכנסנו!!!!!!
כל הזמן ניסיתי להיזכר בשם המוזר הזה
זה היה סיוט פחות או יותר נראינו ככה --
זה מה שנראה לי שפותח האשכול ניסה לעשותלא, לפני בשכונה של הר הצופים לשאול יהודים...
כן ועוד כששאלנו לא קלטנו שהוא ערבי והוא מסמן לנו להמשיך לבפנים..זה מה שנראה לי שפותח האשכול ניסה לעשות
לשאול מראש ולא להגיע למקומות האלה
נכון אבל תמיד שבשטח לנסוע לאט כי אני טעיתי גם אחרי ששאלתי וההוא לא טרח להסביר שלפנות שמאלה לנתיב האמצעי....זה מה שנראה לי שפותח האשכול ניסה לעשות
לשאול מראש ולא להגיע למקומות האלה
מה?אם כך אני מבין שגם אנשי אמונים וגם אנשי ירושלים חוששים להסתובב בירושלים..
@yossilangאם כך אני מבין שגם אנשי אמונים וגם אנשי ירושלים חוששים להסתובב בירושלים..
ועל כך אני מצר.
יהודי צריך להכיר את ירושלים לא דרך הווייז אלא דרך הרגליים. ולגבי הפחד הוא נובע, לענ״ד, מחוסר הכרה גריידא.
אני גר במקום שמוקף ״שכנים״ ערבים וכיוון שאיננו מראים חולשה הסובבים אותנו מראים יחס של כבוד ולא מנסים להתעסק איתנו וזה כולל את הילדים שלי וכל שכני גדולים בקטנים.
תשובה בשבילו..
זה היה על זהנכון, אבל מאנשים שומרי אמונים אני מצפה לקצת יותר....
אפשר להיכנס עם רכב עד ליד הכותל דרך הרובע היהודי, חוץ משעות היום בין 9-18 (וגם אז יש פעמים שאפשר)רק בשעות הלילה המאוחרות (נדמה לי אחרי 11 בלילה) אפשר להגיע עד הכותל, ולהתפלל שתמצאו חניה.
כמה זמן הליכה?אני תמיד כותבת חניון ממילא, מה שבטוח בטוח. לא דרך ערבים, ובטוח יש חניה - מה שכן צריך המון ללכת.
יש את קו 2/38/83יש שאטלים משער יפו או מממילא לכותל? פעם שמעתי משהו כזה ולא יצא לי לברר
בד״כ יש בקיץ בתקופת בין הזמנים מחניון מתחם הרכבת לכותל וחזור.יש שאטלים משער יפו או מממילא לכותל? פעם שמעתי משהו כזה ולא יצא לי לברר
כל יום משעות הבוקר עד 18:00, בימים שיש השבעה וכדו׳ בכותל אז עד שעות יותר מאוחרות. בחגים וכדו׳ אין כניסה כל היום.יש שעות שאי אפשר להכנס עם רכב לעיר העתיקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: