דרוש מידע איך גורמים לה לקום בזמן?

ראש ישר

משתמש פעיל
זה לא הנושא,

כי הבעיתיות מתחילה עם הללכת לישון...

ניסת פעם להרדים ילד בן שנתיים (עבור ארוע או כל סיבה אחרת) במצב שהוא ערני ושבע שינה לחלוטין?

אז זה דומה...
ושוב, לא אמרתי שאי אפשר לפתור את זה, ושמותר וראוי להמשיך כך (אני טוענת שלמרות הקושי, אין זמני תפילה וקר"ש לאלו שאוהבים ללכת לישון בשלוש ולקום ב-11, מה שמוכיח לדעתי שיש לזרום בצורה כזאת או אחרת עם הרוב...)

רק הסברתי את הקושי ואת הנושא, 8 שעות שינה יספיקו, הבעיה היא ללכת לישון שמונה שעות לפני השעה 7 בבוקר...

נשמת כל חי תברך

משתמש פעיל
ושוב, לא אמרתי שאי אפשר לפתור את זה, ושמותר וראוי להמשיך כך (אני טוענת שלמרות הקושי, אין זמני תפילה וקר"ש לאלו שאוהבים ללכת לישון בשלוש ולקום ב-11, מה שמוכיח לדעתי שיש לזרום בצורה כזאת או אחרת עם הרוב...)

רק הסברתי את הקושי ואת הנושא, 8 שעות שינה יספיקו, הבעיה היא ללכת לישון שמונה שעות לפני השעה 7 בבוקר...
באמת @ראש ישר !!!!
אני מבין שהבנת טוב את הנקודה שבשאלה ששאלתי וזה מה שרציתי לומר שבעצם ייתכן ואם הולכים לישון בקביעות מס' ימים בשעה קבועה ונורמלית הרי ש 90 % מהקושי יהיה כבר מאחור......
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה ......
אם מישו באמת רוצה פתרון לקום בזמן אז שיילך לישון בזמן !!!!!

לחגוג בכל הכיוונים ? לא שייך ! לא לשכוח אנחנו בני אדם !!!!
ולא מדברים כאן על ילדים בני 2 פותחת האשכול מדברת כאן על בחורה נורמלית לגמריי עם בעייה רציני בקטע זה.....
אף אחד לא יוכל לעזור לה אם לא היא עצמה תתחיל לעבוד ולהוזיז את עצמה.....

אחרת היא תישאר באותו מצב של לדבר עם החברה ב- 2 בלילה ואז לשלם את המחיר בבוקר

ואגב ההשלכות הם ל-- חיים ..... אם לא מטפלים בבעיות כאלו היא תתקל בזה משמועותית לכה''פ בעבודה וזה לא נעים.......

stshin

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
ספרי לה על זה
בעשר בערב היא עיפה סחוטה
בשתים עשרה היא מתעוררת לחיים מלאת מרץ
גם אם היא מאוד רוצה היא לא יכולה לישון
את יודעת איזה השראות יש בשעות האלו?
לא דומה טעמה של פסטה מוקרמת בשש בערב
לפסטה מוקרמת בשתיים בלילה

TGSh

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כל כך נכון!!!!
המרץ של הלילה זה משהו חסר תקנה אצלה:(
זה תופעה מוכרת. אדנרלין שמוזרם למוח כדי להתגבר על העייפות . זה בעצם סוג של מנגנון פיצוי על חוסר שינה . רואים את זה אצל ילדים שהפסיקו לישון שנ"צ שנלחמים איתם בשעות הערב שלא ירדמו . ואז פתאום זה חולף והם מתחילים לרוץ ולהתרוצץ בבית . בלי זכר לעייפות.

ראש ישר

משתמש פעיל
באמת @ראש ישר !!!!
אני מבין שהבנת טוב את הנקודה שבשאלה ששאלתי וזה מה שרציתי לומר שבעצם ייתכן ואם הולכים לישון בקביעות מס' ימים בשעה קבועה ונורמלית הרי ש 90 % מהקושי יהיה כבר מאחור......

לחגוג בכל הכיוונים ? לא שייך ! לא לשכוח אנחנו בני אדם !!!!
ולא מדברים כאן על ילדים בני 2 פותחת האשכול מדברת כאן על בחורה נורמלית לגמריי עם בעייה רציני בקטע זה.....
אף אחד לא יוכל לעזור לה אם לא היא עצמה תתחיל לעבוד ולהוזיז את עצמה.....

אחרת היא תישאר באותו מצב של לדבר עם החברה ב- 2 בלילה ואז לשלם את המחיר בבוקר

ואגב ההשלכות הם ל-- חיים ..... אם לא מטפלים בבעיות כאלו היא תתקל בזה משמועותית לכה''פ בעבודה וזה לא נעים.......
לא מסכימה בכלל...

האמא חיפשה פתרון ולא הבת...

ולדכא אופי, ולישון כל יום בזמן שאתה לא עייף רק בשביל מחר, זה פתרון מאוד חלקי, מאוד נקודתי ומאוד מתסכל.

נשמת כל חי תברך

משתמש פעיל
לא מסכימה בכלל...
מכבד.....
האמא חיפשה פתרון ולא הבת...
לדעתי זו בעייה רצינית ..... לא יודע בת כמה היא אבל נשמע שהיא כבר בגיל שיכולה וצריכה לקחת אחריות על מעשיה !!!
ואם רק את האמא זה מטריד הוא אשר דיברתי - אף אחד לא יוכל לעזור לה ! היא מבחינתה לא צריכה עזרה..... טוב לה ככה -
ולדכא אופי, ולישון כל יום בזמן שאתה לא עייף רק בשביל מחר, זה פתרון מאוד חלקי, מאוד נקודתי ומאוד מתסכל.
לכאורה זה עניין של הרגל
אם היא באמת רוצה אז פשוט להתאמץ שבוע אחד לשנות את סדרי השינה ותתרגל...... כהיום כשהולכת לישון רק במצב של קריסה מעייפות שבודאי נרדמת מייד
האם זו הדרך ? לא !
אך למי שלא מעוניין לעזור לעצמו זו בעייה שלא נתנה לפתרון
א. ב. של כל בעייה זה להיות מודע לזה....

מספר אחת

משתמש רשום
וואו. זה באמת קשה. אבל לדעתי, ואני מדברת מנסיון בשטח עם הרבה נערות, א.זה לא ענין של שעת שינה. מכירה נערות שתקומנה בשבע גם אם לילה קודם הן הלכו לישון בשלוש. ב. זה ענין של אחריות באמת. ואת לא זו שאמורה לקחת אותה. תני לה להתמודד לבד. אל תעירי. וגם אל תתני לה אישןורים. קמה מאוחר - שתתמודד בכוחות עצמה. כמובן תעודדי אותה, אבל תכל'ס בשטח תני לה הרגשה שהיא לבד במערכה הזאת. זאת מלחמה עליה, על החיים שלה - ואת לא תעמדי שם במקומה. את מוכנה לתת לה גב, לעזור. לא להלחם במקומה. בהצלחה!

מספר אחת

משתמש רשום
באמת. כן, אתם צודקים באופן כללי. אבל אל תשכחו שמדובר כאן על בני נוער! זה שונ לחלוטין. בנות נוער, בימינו, וגם פעם - תזכרנה בעצמכן - הן עופות לילה. מסוגלות ללכת לישון גם בארבע - חמש לפנות בוקר. ולא, אל תאמרו לי שזה מתבטא בענין של הקימה בבוקר - כי זה לא. זה פשוט לא נכון. וההוחכה היא בחורות בתקופת מבחנים. תראו אותן, דוגרות "על הלימודים" (- אשרי המאמין...) עד שלוש בלילה ואז קמות בזמן! ומגיעות לסמינר בזמן! למרות העיפות. וכל כך למה? כי הן יודעות שאם לא תקומנה עכשיו! הן תאחרנה ולא תוכלנה לעשות כעת את המבחן/הציון שלהן יתחיל מתשעים/ וכן על זו הדרך. הענין הוא נטו רצון ואחריות.

ראש ישר

משתמש פעיל
מכבד.....

לדעתי זו בעייה רצינית ..... לא יודע בת כמה היא אבל נשמע שהיא כבר בגיל שיכולה וצריכה לקחת אחריות על מעשיה !!!
ואם רק את האמא זה מטריד הוא אשר דיברתי - אף אחד לא יוכל לעזור לה ! היא מבחינתה לא צריכה עזרה..... טוב לה ככה -

לכאורה זה עניין של הרגל
אם היא באמת רוצה אז פשוט להתאמץ שבוע אחד לשנות את סדרי השינה ותתרגל...... כהיום כשהולכת לישון רק במצב של קריסה מעייפות שבודאי נרדמת מייד
האם זו הדרך ? לא !
אך למי שלא מעוניין לעזור לעצמו זו בעייה שלא נתנה לפתרון
א. ב. של כל בעייה זה להיות מודע לזה....
יכול להיות שהרוב נכון.
אבל מה , המשפט: לכאורה זה עניין של הרגל" - יכול להוכיח שחסר פה משהו של הכרות עם האחר...

נשמת כל חי תברך

משתמש פעיל
באמת. כן, אתם צודקים באופן כללי. אבל אל תשכחו שמדובר כאן על בני נוער! זה שונ לחלוטין. בנות נוער, בימינו, וגם פעם - תזכרנה בעצמכן - הן עופות לילה. מסוגלות ללכת לישון גם בארבע - חמש לפנות בוקר. ולא, אל תאמרו לי שזה מתבטא בענין של הקימה בבוקר - כי זה לא. זה פשוט לא נכון. וההוחכה היא בחורות בתקופת מבחנים. תראו אותן, דוגרות "על הלימודים" (- אשרי המאמין...) עד שלוש בלילה ואז קמות בזמן! ומגיעות לסמינר בזמן! למרות העיפות. וכל כך למה? כי הן יודעות שאם לא תקומנה עכשיו! הן תאחרנה ולא תוכלנה לעשות כעת את המבחן/הציון שלהן יתחיל מתשעים/ וכן על זו הדרך. הענין הוא נטו רצון ואחריות.
הוא אשר דברתי !!!
תלוי ברצון ובמודעות !!
מהנשמע מפותחת האשכול נשמע שאין לבתה שום בעייה להמשיך ככה - וכאן הבעייה

אינגליש מייל

אנגלית במייל שלך
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
עיצוב ואדריכלות פנים

איך גורמים לה לקום בזמן?

גורמים לה לקום בזמן!!!

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
זו בעייה רצינית
ועדיין לדעתי צריך להתמקד בזמני ההשכבה......
כי משם תבוא הישועה !!!!
מצטרף לזה לגמרי.
מה שכן, בשקט בשקט, אפשר להתנחם שזה בסדר.. ואם היא לומדת טוב ומשקיעה וכו' 'מאידך לא מפתחת תסמינים שליליים של דגירה בלילות ובזבוז כרוני (אני קורא לזה ממש 'התמכרות' לתחושה של המאוחר בלילה.. קשה לצאת מזה במיוחד בהמשך החיים)
-תמשיכו לשמח ולאהוב..

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
סוף סוף מישהו אומר את זה !!!!
זה ממש בסדר!! אני הייתי גם כזה.. ועוד עשרות מהמחזור שלי
התחתנו מאז והקמנו בתים טובים בישראל ב"ה..
אבל יש לזה מחיר ולכן כדאי להשקיע ביצירת אווירת 'לילה' בבית

גודגוד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
חבר'ה אין מה לעשות עם זה...
אני גם הייתי ככה (ועדיין)
הכי קטנה בבית................
בית של גדולים.
תופעה מוכרת...

נשמת כל חי תברך

משתמש פעיל
חבר'ה אין מה לעשות עם זה...
אני גם הייתי ככה (ועדיין)
הכי קטנה בבית................
בית של גדולים.
תופעה מוכרת...
ועדיין אני חושב שיש מה לעשות עם זה אם רק רוצים להשקיע באמת !!!!!
ניסיתם פעם אחת שבוע ברצף לישון בשעה סבירה למשך 8 שעות ????

stshin

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
ניסיתם פעם אחת שבוע ברצף לישון בשעה סבירה למשך 8 שעות ????
הלוואי שאפשר היה להגיע למצב הזה,
מדובר פה בילדה קטנה (14)
שכל המשפחה שלה לא נכנסת לישון לפני אחד (מקווה שצודקת)
ואין שום סיבה בעולם שהיא תרצה לישון בעשר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה