איך אתן מפוררות בסקויטים?

  • פותח הנושא sari
  • פורסם בתאריך

sari

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אז זהו שאתמול ממש הפריע לי החוסר אחידות בשבירה
הכנסתי למאסטר סלייסר ותוך דקה תערובת אחידה ביותר
מומלץ!
 

sari

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י grafix;1624746:
אני עושה במגימיקס.

אזזהו שאני עצלה להוציא אותו בשביל לשבור כמה ביסקויטים
 

cello

משתמש צעיר
איור וציור מקצועי
בתוך שקית נילון חזקה, או כמה ביחד מהסוג הפשוט- ופטיש שניצלים:)
 

אומנות

משתמש צעיר
שמנה לב, שאם המעבד מזון בשרי, לכאורה א"א להשתמש בעוגיות הנטחנות בו לעוגות חלביות.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אומנות;1624840:
שמנה לב, שאם המעבד מזון בשרי, לכאורה א"א להשתמש בעוגיות הנטחנות בו לעוגות חלביות.
מה הבעיה?
אם המעבד מזון נקי היטב,
הבסקוויטים פרווה,
זה לא חם,
אינו חריף,
איני פוסקת אבל לכאורה אין שום בעיה!
 

אלישבע אבר

מנהלת קהילת מוזיקה. סאונד. והפקות במה
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
נכתב ע"י חדוי כנרת;1624858:
מה הבעיה?
אם המעבד מזון נקי היטב,
הבסקוויטים פרווה,
זה לא חם,
אינו חריף,
איני פוסקת אבל לכאורה אין שום בעיה!

זה חד- כמו סכין..
אם את חותכת בסכין בשרי- אי אפשר לחתוך עם זה אח"כ משו ולאכול אותו עם חלבי
 

שם משתמש

משתמש רשום
אני במעבד מזון לפעמים שהוא כבר בחוץ.
או בשיטה שלקחתי כאן מפרוג וזה תענוג -לשים את הביסקוויטים ב3-4 שקיות של סופר המרשרשות האלו לקשור היטב ולדרוך עליהם יוצא פירורים וגם חתיכות גסות שאני רוצה ממש דק דק כמו אבקה אני קופצת על השקית פעם אחת והכל אבקה (אולי בגלל המשקל ;):p:D)
 

פרונט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אחת אחת 11;1624913:
מה זה בשרי? מה טוחנים בשרי במעבד מזון? מרקים?

שמעתי על הרבה שאין להם מטחנת בשר וטוחנים בשר במעבד מזון....
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י PBיסטית;1624974:
זה חד- כמו סכין..
אם את חותכת בסכין בשרי- אי אפשר לחתוך עם זה אח"כ משו ולאכול אותו עם חלבי
אולי צריך לחכות 24 שעות, לא בטוח, אבל אדרבה
, שאלי רב!
 

kinly

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני שם את הכל בתוך כלי עמוק
ועם הבלנדר מקל מרסק הכל (קודם אני קצת שובר את הביסקוויטים שלא יהיו ממש שלמים)
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י חדוי כנרת;1624858:
מה הבעיה?
אם המעבד מזון נקי היטב,
הבסקוויטים פרווה,
זה לא חם,
אינו חריף,
איני פוסקת אבל לכאורה אין שום בעיה!

זה סכין!

חני
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י חדוי כנרת;1625100:
אולי צריך לחכות 24 שעות, לא בטוח, אבל אדרבה
, שאלי רב!

אני כבר שאלתי. (לפני יותר מעשור, כשהתחתנתי)
הלהב הוא סכין (לא כמו. ממש. חד יותר מכל סכין אחר שיש לי במטבח)
אם חתכו בו בשר וגם חריף הרי הוא בשרי ומה שנחתך בו לאחר מכן הוא בחזקת בשרי ואין לאוכלו עם חלב. (אבל לא צריך לחכות 6 שעות, כמובן)
(כנ"ל להפך - אם חתכו בו חלבי וחריף הרי הוא חלבי)

אגב, זה דינו של כל סכין.

ומה עושים בשרי במעבד מזון? טחינת מרקים לתינוקות, כבד קצוץ, עיסה לקציצות (אחרי שהבשר טחון) ועוד. לי יש בשביל זה בלנדר מוט חזק של בראון. עושה את העבודה כמו שצריך.

חני
 

23

משתמש מקצוען
אני ניסיתי עם מאסטר סלייסר והתאכזבתי לא יצא מספיק דק.
חזרתי לשיטה הישנה שמה בתוך 3 שקיות הקפאה כמה דפיקות עם פטיש שניצל ו.. מעולה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה