קינוחים מתוקינג משתפת - איך להכין מקרון מושלם בקלות ובמהירות

לבטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מהמם ומוגש בצורה ברורה, תודה!
איפה אפשר לרכוש תבנית כזו?

למישהי יש קישור מאלי אקספרס לתבנית כזאת?

אני גם אשמח.
@rutiz , תודה על השיתוף! ממש עושה חשק לנסות.
אפשר להוסיף טעם כלשהו למקרון?
הוורוד נראה מהמם, הייתי רוצה למלא אותו בגנאש לבן, אבל אולי להוסיף טעם כלשהו למקרון. מה יכול ללכת טוב? או שבכלל אין צורך?
תודה :)

הזמנתי את התבנית הזו מעולה! (48 חורים)
תבנית סיליקון
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
ואוו תודה
עשיתי לפי המתכון שלך, כתוב בצורה ברורה וקלה ללא אריכות מיותרת...
רק הייתי ממליצה לציין במידה ומוסיפים צבע מאכל שיהיה אבקה על בסיס שמן, ניסיתי לעשות עם צבע נוזלי הרס הכל(פעמיים של כשלון)
אפשרי לשמור במקרר בחוץ לאחר המילוי?
ניסיתי לאחסן במקרר בקופסא אטומה, לאחר כמה ימים המרקם השתנה, רך כזה יותר, לא אותו מרקם כמו המקרון אחרי האפיה ללא המילוי
תודה
מה??? על בסיס שמן????
אף פעם לא ניסיתי.
רק על בסיס מים.
אבקה על בסיס מים שכתוב עליה : מיועדת למקרונים.

לגבי האחסון - רק במקפיא.
 

לבטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה??? על בסיס שמן????
אף פעם לא ניסיתי.
רק על בסיס מים.
אבקה על בסיס מים שכתוב עליה : מיועדת למקרונים.

לגבי האחסון - רק במקפיא.
תודה!
כנראה שגם על בסיס מים טוב(אם יוצא לך מושלם:) כנראה ההדגש יותר על האבקה
פשוט אחת אחרת שמבינה אמרה לי אבקה על בסיס שמן שמיועדת לשוקולד לא לקצפת..
בסוף אבל יצא לי מושלם!!!
תודה
 

חדוי פלבני

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
גנאש פיסטוק:
200 גרם שוקולד לבן
70 גרם שמנת מתוקה
1 כף גדושה מחית פיסטוק איכותית

להרתיח שמנת ולצקת על השוקולד הלבן, להוסיף מחית פיסטוק ולטחון בעזרת בלנדר מוט
לקרר במקרר לפחות שעתיים עד להתייצבות
ואז - לזלף בין 2 מקרונים
המקרון יצא ירוק חזק
אז אולי מילוי בהיר?
וניל/ לימון?
אשמח למתכון
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אני אוהבת לעשות גנאש שוקולד לבן ולימון:
200 גרם שוקולד לבן
30 גרם מיץ לימון
30 גרם שמנת
להמיס ולטחון לתערובת אחידה ולקרר היטב במקרר עד שמתייצב!
 

לבטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לקראת פורים באופק קבלתי הרבה בקשות לשתף בהכנת מקרון מושלם
אבל קל
בלי להסתבך עם מדחום וסירופ וכו'
אז קבלו -
הנה המתכון!

למקרון:
140 גרם סוכר
140 גרם חלבון

190 גרם אבקת סוכר
140 גרם אבקת שקדים

זהו.
אפשר להתחיל.

מחממים תנור ל140 מעלות טורבו.
במעבד מזון טוחנים את האבקות עד לקבלת תערובת מנופה ואחידה.
מקציפים חלבון, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב 'מקור' שלא נופל
מאחדים את 2 התערובות ב3 פעימות - בכל פעם מעבירים שליש מכמות הקצף לתערובת האבקות ומערבבים היטב
ניתן להוסיף צבע מאכל רצוי ולערבב היטב
בעזרת שקית זילוף וצנטר חלק (לא חובה) מזלפים עיגולים במרווחים ומכניסים לאפיה
מומלץ לאפות באמצע התנור, רק תבנית אחת בכל פעם!
140 מעלות למשך כ20 דקות (תלוי בעוצמת התנור שלכם)
מומלץ לחלץ מהתבנית רק לאחר קירור מוחלט
המקרון מעולה!! בהקפאה.

למילוי ניתן להשתמש בגנאש שוקולד או במליות מוכנות - כרצונכן :)
בהצלחה!!!

קישור לסרטון לצפייה:

אודה לכל מי שתוכל לבקש פתיחה (אני מסוננת על ידי נתיב, ואין לי גישה לבקשת פתיחה בנטפרי)

שאלות? - אני פה :)
אפשרי שאלה - עשיתי עוד ניסיונות
ואין לא מצליח לי
המקרון מתפשט ומתנפח וונדבק לי לתבנית - מעין מסטיק
מה הפתרון?
1710856921519.png
 
נערך לאחרונה ב:

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אפשרי שאלה - עשיתי עוד ניסיונות
ואין לא מצליח לי
המקרון מתפשט ומתנפח וונדבק לי לתבנית - מעין מסטיק
מה הפתרון?
צפה בקובץ המצורף 1604853
הסיליקון הזה מאלי אקספרס?....
יש מצב.
ולכן המלצה שלי - תנסי לאפות על ניר אפיה ולא על הסיליקון
כמו כן - להוריד מעלות ולאפות עוד 2-3 דקות ממה שהיית רגילה.
 

לבטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הסיליקון הזה מאלי אקספרס?....
יש מצב.
ולכן המלצה שלי - תנסי לאפות על ניר אפיה ולא על הסיליקון
כמו כן - להוריד מעלות ולאפות עוד 2-3 דקות ממה שהיית רגילה.
כן מאלי - היו כמה פעמים שיצא לי בזה מעולה
אבל ניסיתי גם על נייר אפיה ויצא אותו דבר, היום לא התנפח לי רק נשאר מסטיקי כזה ודבוק מלמטה
וניסיתי להשאיר עוד 2 3דקות בתנור
 

חדוי פלבני

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני אוהבת לעשות גנאש שוקולד לבן ולימון:
200 גרם שוקולד לבן
30 גרם מיץ לימון
30 גרם שמנת
להמיס ולטחון לתערובת אחידה ולקרר היטב במקרר עד שמתייצב!
מה ענין בלטחון?
גאנש רגיל יוצא מרקם חלק..
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

בלונדי

משתמש פעיל
אפיתי את המקרונים על 125 מעלות (טורבו כי אני יודעת שהתנור שלי מאד חם) למשך 20ד'ק וכולם התפוצצו ונסדקו מלמעלה
וזה גם נשאר עגול בלי החצאית
מה אפשר לעשות איפה היתה פשלה?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה