לקראת פורים באופק קבלתי הרבה בקשות לשתף בהכנת מקרון מושלם
אבל קל
בלי להסתבך עם מדחום וסירופ וכו'
אז קבלו -
הנה המתכון!
למקרון:
140 גרם סוכר
140 גרם חלבון
190 גרם אבקת סוכר
140 גרם אבקת שקדים
זהו.
אפשר להתחיל.
מחממים תנור ל140 מעלות טורבו.
במעבד מזון טוחנים את האבקות עד לקבלת תערובת מנופה ואחידה.
מקציפים חלבון, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב 'מקור' שלא נופל
מאחדים את 2 התערובות ב3 פעימות - בכל פעם מעבירים שליש מכמות הקצף לתערובת האבקות ומערבבים היטב
ניתן להוסיף צבע מאכל רצוי ולערבב היטב
בעזרת שקית זילוף וצנטר חלק (לא חובה) מזלפים עיגולים במרווחים ומכניסים לאפיה
מומלץ לאפות באמצע התנור, רק תבנית אחת בכל פעם!
140 מעלות למשך כ20 דקות (תלוי בעוצמת התנור שלכם)
מומלץ לחלץ מהתבנית רק לאחר קירור מוחלט
המקרון מעולה!! בהקפאה.
למילוי ניתן להשתמש בגנאש שוקולד או במליות מוכנות - כרצונכן
בהצלחה!!!
קישור לסרטון לצפייה:
מקרונים \ רותיז140 גרם סוכר140 גרם חלבון190 גרם אבקת סוכר140 גרם אבקת שקדיםאופן ההכנה:מחממים תנור ל140 מעלות טורבו.במעבד מזון טוחנים את האבקות עד לקבלת תערו...
youtu.be
אודה לכל מי שתוכל לבקש פתיחה (אני מסוננת על ידי נתיב, ואין לי גישה לבקשת פתיחה בנטפרי)
שאלות? - אני פה