איך אתם עברתם טסט?

מצב
הנושא נעול.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מאיר-שורש;1004568:
לא הבנתי, אבא שלך לוקח ריטלין ונוהג?

בחיים לא!
דיברתי על טסט...
חוצמיזה, זה לא משהו שניסינו, משהו שקראתי פעם.

רות מיכל

משתמש פעיל
נכתב ע"י תלתלי;1004532:
כמה ספרו לי שעברו ככה וגם בעלי אחרי 2 טסטים עבר ככה
שמים בכיס כמה ברגים!!! לא מסמרים!
ו... עוברים.
בהצלחה לכולם.
ואם כבר איך עוברים תאוריה אני במספר 4 ועוד לא מצליחה למרות שאני אלופה בחומר וגם עברתי כבר 12 שיעורי נהיגה (ו... נוהגת מפה לשם באזורים כפריים כולל חניות וברברסים)
רק המתח והלחץ הזה של דקה לשאלה משגע אותי.
לפעמים אני מרגישה שפשוט אני לא מבינה עברית פדיחות....:confused::confused::confused:
יש אתר של לימודי תאוריה. הם שמים לך את השאלות בדיוק כמו במבחן התאוריה. זה מחולק לבערך 30 שיעורים, ואחרי כל שיעור יש לך מבחן עם כל השאלות.
ישבתי רק על זה, עשיתי את כל שאלות המבחן, עד שידעתי לענות על כל התשובות. רק אח"כ הלכתי לעשות את התאוריה, ויצאתי משם אחרי כרבע שעה עם אפס שגיאות.

שפרה גפן

משתמש רשום
אין כללים, בעיקר סייעתא דשמיא !

אבל אפילו שאתם בד"כ לחוצים, אל תראו את זה לטסטר, נסו לשדר רוגע כמידת האפשר !
נהגו כמו תלמיד, לא כמו נהג מנוסה, זה מה שהטסטר רוצה לראות.
זהירות מפזיזות.
לתת כל הזמן זכות קדימה !

usb101

משתמש צעיר
עימוד ספרים
יש אתר של לימודי תאוריה. הם שמים לך את השאלות בדיוק כמו במבחן התאוריה. זה מחולק לבערך 30 שיעורים, ואחרי כל שיעור יש לך מבחן עם כל השאלות.
אפשר קישור?

תחפושת

משתמש רשום
אני עברתי בטסט השני
בראשון לקחתי סיבוב לא נכון והוא נגע לי בהגה, בכל מקרה לפני הטסט השני אמר לי המשגיח מהישיבה
"מי הוא [הטסטר] שהוא מחלל שבת יחליט עליך שאתה בן תורה ושומר מצוות אם אתה כשיר או לא לנהיגה הכל מאתו יתברך ואל תתיחס אליו"
וכך הצלחתי הגעתי לטסט במחשבה כזאת שהרגיע אותי מאוד

יהודה

רות מיכל

משתמש פעיל
נכתב ע"י שולה;1004942:
קוראים לאתר הזה 'למד' והוא בעלות של 20 שקלים לחודש (חד פעמי)
יש את אתר 'עברתי' והוא חינמי, ויש את אתר 'דרך' חינמי גם הוא.
אין צורך לשלם כסף, אם אפשר להשתמש חינם, לא?:rolleyes:

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י שושיה;1004514:
אני לא נהגת ולא בת נהגת (בת נהג-כן;)) ולעולם לא היה נהגת, אבל שמעתי שאם לוקחים-תחזיקו חזק ותנשמו עמוק-ריטלין, זה שומר על הריכוז ומפחית לחץ!
בהצלחה!
ממש לא מומלץ למי שלא צריך - זה שווה ערך לשתיית כוס וודקה...
פשוט אדם שלא מורגל יכול להשתגע מזה.
נכתב ע"י תלתלי;1004532:
ו... עוברים.
בהצלחה לכולם.
פדיחות....:confused::confused::confused:
בין אמונה תפלה לדרכי אמורי..

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י רות מיכל;1004954:
יש את אתר 'עברתי' והוא חינמי, ויש את אתר 'דרך' חינמי גם הוא.
אין צורך לשלם כסף, אם אפשר להשתמש חינם, לא?:rolleyes:

http://teo.co.il/
גם זה חינם והוא מעולה!

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בעלי עבר בראשון.
לפני כן תרם 500 ש"ח (מחיר של טסט) לאחת הקופות
והתחייב שאם יעבור יתרום עוד 250 ש"ח..
הוא עבר בנס. (בחניה עלה על המדרכה והבודק נתן לו אפשרות לנסות שוב כדי לתקן..)

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י שולה;1004518:
בעלי עשה טסט עם בחור נוסף. בעלי נהג הראשון ויצא בהרגשה מצוינת, הכל היה חלק ופנטסי. השני לעומתו סיפר שזה טסט שלישי וכשהוא רק לקח את ההגה לידיים בעלי חשב שגם בטסט השלושים הוא לא יעבור.
בסוף? הוא עבר ובעלי לא!
סתם שתדעו שעל הפגנת עודף בטחון פוסלים גם כשהכל בסדר (לא מניסיון אישי אבל המורה שלי הזהירה אותי בזמנו)

פוינטר

משתמש רשום
נכתב ע"י bracha;1004174:
צודקת!!!
מכירה משהו מהמשפחה שלי שהוריד עמוד (!) בטסט ועבר...

אחרי 4 טסטים שנהגתי טוב, עברתי בחמישי אחרי שעליתי בצומת על המדרכה.:)

פוינטר

משתמש רשום
נכתב ע"י תלתלי;1004532:
ו... עוברים.
בהצלחה לכולם.
ואם כבר איך עוברים תאוריה אני במספר 4 ועוד לא מצליחה למרות שאני אלופה בחומר וגם עברתי כבר 12 שיעורי נהיגה (ו... נוהגת מפה לשם באזורים כפריים כולל חניות וברברסים)
רק המתח והלחץ הזה של דקה לשאלה משגע אותי.
לפעמים אני מרגישה שפשוט אני לא מבינה עברית פדיחות....:confused::confused::confused:

המורה שלי נתן לי דיסק עם כל השאלות שיש במבחן שיננתי את זה כמו תוכי ותוך 8 דק' סימתי והצלחתי תנסו להשיג את זה

כרוכית

משתמש רשום
זה נטו עניין של מזל וס"ד.

אני בטסט ראשון נהגתי חלק ובישורת האחרונה, כשחניתי יפה יפה, במקום ללחוץ לאות סיום על הבלם ולהרים את בלם היד. פתאום בתזזית, בלי שום טיפת הגיון, הרגל שלי דלגה אל דוושת הגז בחוזקה והטסטר נתן בלם ומבט מצמית - כמובן שלא עברתי.

בטסט השני - המורה שלי נכחה, והיא היתה בטוחה אח"כ שאין סיכוי שאעבור בגלל שפעמיים לא אותתי, וגם החנייה לא היתה מושלמת. אבל...רבות מחשבות, עמיתתי שנהגתי פרפקט דווקא לא עברה, ואני כן.

שני דברים מהותיים שלמדתי מנסיון שלי ושל חברותי:
1. זה באמת ענין של תפילה והשתדלות בצדקה וס"ד נטו.
2. אסור בשום פנים ואופן לנסות להתמקח עם הטסטר ולהוכיח עודף בטחון (סבוב הגה מסתלבט, בלימות חזקות ומיומנות, שפה מתנשאת וכו'). צריך לשדר רוגע וכניעה ובטחון מינימלי, לא מזלזל. לתת להם את התחושה שידם על העליונה, גם אם הם לחלוטין נוכלים ומכשילים. לערער אפשר אחר כך....אבל כשפוגעים בכבוד של בני עדות מסויימות, גם טסט על אופניים אפשר לא לעבור.

ושמעתי על מקרים רבים בהם אנשים קיבלו 2 בלמים, ונהגו בצורה ממש מרושלת וכו' ובאופן פלאי - עברו.

בהצלחה!

נ.ב לגבי רסקיו וריטלין, כדי לנסות לצרוך את זה כמה פעמים במהלך שיעורי הנהיגה, כי פעמים כשהגוף לא מורגל, זה יכול להרוס את כל הטסט וחבל.

sem

משתמש פעיל
רק אני מתפלאת כמה נשים פה קיבלו היתר מהרבנים לנהוג?
או שכולן מחו''ל?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה