נכתב ע"י מאיר-שורש;1004568:לא הבנתי, אבא שלך לוקח ריטלין ונוהג?
בחיים לא!
דיברתי על טסט...
חוצמיזה, זה לא משהו שניסינו, משהו שקראתי פעם.
נכתב ע"י מאיר-שורש;1004568:לא הבנתי, אבא שלך לוקח ריטלין ונוהג?
יש אתר של לימודי תאוריה. הם שמים לך את השאלות בדיוק כמו במבחן התאוריה. זה מחולק לבערך 30 שיעורים, ואחרי כל שיעור יש לך מבחן עם כל השאלות.נכתב ע"י תלתלי;1004532:כמה ספרו לי שעברו ככה וגם בעלי אחרי 2 טסטים עבר ככה
שמים בכיס כמה ברגים!!! לא מסמרים!
ו... עוברים.
בהצלחה לכולם.
ואם כבר איך עוברים תאוריה אני במספר 4 ועוד לא מצליחה למרות שאני אלופה בחומר וגם עברתי כבר 12 שיעורי נהיגה (ו... נוהגת מפה לשם באזורים כפריים כולל חניות וברברסים)
רק המתח והלחץ הזה של דקה לשאלה משגע אותי.
לפעמים אני מרגישה שפשוט אני לא מבינה עברית פדיחות....
אפשר קישור?יש אתר של לימודי תאוריה. הם שמים לך את השאלות בדיוק כמו במבחן התאוריה. זה מחולק לבערך 30 שיעורים, ואחרי כל שיעור יש לך מבחן עם כל השאלות.
נכתב ע"י usb101;1004843:אפשר קישור?
יש את אתר 'עברתי' והוא חינמי, ויש את אתר 'דרך' חינמי גם הוא.נכתב ע"י שולה;1004942:קוראים לאתר הזה 'למד' והוא בעלות של 20 שקלים לחודש (חד פעמי)
ממש לא מומלץ למי שלא צריך - זה שווה ערך לשתיית כוס וודקה...נכתב ע"י שושיה;1004514:אני לא נהגת ולא בת נהגת (בת נהג-כן) ולעולם לא היה נהגת, אבל שמעתי שאם לוקחים-תחזיקו חזק ותנשמו עמוק-ריטלין, זה שומר על הריכוז ומפחית לחץ!
בהצלחה!
בין אמונה תפלה לדרכי אמורי..נכתב ע"י תלתלי;1004532:כמה ספרו לי שעברו ככה וגם בעלי אחרי 2 טסטים עבר ככה
ו... עוברים.
בהצלחה לכולם.
פדיחות....
נכתב ע"י רות מיכל;1004954:יש את אתר 'עברתי' והוא חינמי, ויש את אתר 'דרך' חינמי גם הוא.
אין צורך לשלם כסף, אם אפשר להשתמש חינם, לא?
סתם שתדעו שעל הפגנת עודף בטחון פוסלים גם כשהכל בסדר (לא מניסיון אישי אבל המורה שלי הזהירה אותי בזמנו)נכתב ע"י שולה;1004518:בעלי עשה טסט עם בחור נוסף. בעלי נהג הראשון ויצא בהרגשה מצוינת, הכל היה חלק ופנטסי. השני לעומתו סיפר שזה טסט שלישי וכשהוא רק לקח את ההגה לידיים בעלי חשב שגם בטסט השלושים הוא לא יעבור.
בסוף? הוא עבר ובעלי לא!
נכתב ע"י bracha;1004174:צודקת!!!
מכירה משהו מהמשפחה שלי שהוריד עמוד (!) בטסט ועבר...
נכתב ע"י תלתלי;1004532:כמה ספרו לי שעברו ככה וגם בעלי אחרי 2 טסטים עבר ככה
ו... עוברים.
בהצלחה לכולם.
ואם כבר איך עוברים תאוריה אני במספר 4 ועוד לא מצליחה למרות שאני אלופה בחומר וגם עברתי כבר 12 שיעורי נהיגה (ו... נוהגת מפה לשם באזורים כפריים כולל חניות וברברסים)
רק המתח והלחץ הזה של דקה לשאלה משגע אותי.
לפעמים אני מרגישה שפשוט אני לא מבינה עברית פדיחות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: