ושוב כמה חבל שא"א לדרג...ככה זה עובד
מומלץ לזרום ולהנות מכל הרוח מסביב
עם ישראל תמיד שמח להעמיק/ לערבב/לנפח/לעזור / ללמד /לסייע
ומי אמר שזה לא טוב - יש הרבה דעות ...
אז הבנו שכבודו לא נח לו מהעניין - אז הבנו ואמו מכילים זאת...
ושוב כמה חבל שא"א לדרג...ככה זה עובד
מומלץ לזרום ולהנות מכל הרוח מסביב
עם ישראל תמיד שמח להעמיק/ לערבב/לנפח/לעזור / ללמד /לסייע
ומי אמר שזה לא טוב - יש הרבה דעות ...
אז הבנו שכבודו לא נח לו מהעניין - אז הבנו ואמו מכילים זאת...
איך פונים למתיבתא?בדרשו אפשר לקבל כ - 1000 ש"ח לחודש. - בבלי + ירושלמי + מוסר\ הלכה \דף הכולל.
בושננתם יש מלגות ממש גבוהות - 300 דף 2000 ש"ח 500 - 4000, והסכומים רק עולים, אבל זה רק פעמים בשנה והמבחנים הרבה יותר קשים.
אולי תבדוק אם אפשר להיות עורך במתיבתא שעה \ שעתיים ביום - הם משלמים מצוין.
צודק
אגב באותו ענין אם יש למישהו עיון הפרשה של אחד החודשים האחרונים
והוא יכול לשלוח פה אני מאד יודה לו
זה של עכשיו והקודם של השבועות הקרוביםצודק
אגב באותו ענין אם יש למישהו עיון הפרשה של אחד החודשים האחרונים
והוא יכול לשלוח פה אני מאד יודה לו
יישר כחך ששיברת!!!הנה.
על כאלו דברים דיברתי.
עבודות מזדמנות שלא מוסיפות אנגריה שמחה ויצירתיות, ולא מאפשרות לקבל בהמשך הדרך שכר גבוה לשעה.
מורידות את כבודו של האברך כאיזה מסכן שצריך כמה גרושים.
אני מאמין שאברך שיודע ללמד ילד גמרא באופן יוצא מן הכלל אמור לקבל לכה"פ 100 שח לשעה, ולמה זה לא קורה, לא כי הורים לא מסכימים לשלם, אלא האברך עושה את זה בשביל לקבל כסף, ולא בשביל המטרה להיות מלמד ממש טוב ומוכשר, ולעזור בכמה שיעורים לילדים שצריכים קידום.
זה נכון לגבי עזרה ויעוץ לצעירים, לימוד נגינה לילדים, ולגבי כל עבודה שדורשת רק ידע ונסיון חיים שמביא תוצאה.
אם הוא מפחד להסחף ולעבוד יותר מדי שישים גבולות, אני חשוב שהגבולות בעבודות מבוססות ידע יהיו יותר קלים מאשר עזרה למבוגר בבוקר או ליווי להסעות ילדים.
עיינו בהודעתי לעיל.
וזה קצת מצחיק אותנו שכולנו כאן בפורום מנסים להגן על אותו אברך שלא יבטל תורה ויציץ כאן בפורום, שלא ח"ו יפול לאיפה שאנחנו נמצאים ח"ו, ולכן אנחנו מנסים לשמור שלא יגרר לעוד איזה שעת עבודה ביום.
זוהי גישה שמעליבה את יכולתו וכוחותיו של אברך בעל משפחה, הוא אמור להיות חזק, הוא אמור לפרנס, הוא אמור להיות אחראי, והוא לא אמור להיות עטוף בצמר גפן.
והוא מספיק חזק כדי לקבוע את הגבולות, נסיונות יש לכולם, גם לנו וגם לו.
הם משלמים בסביבות ה 10$ לשעהאיך פונים למתיבתא?
פחות מ300 דפים זה לא משמעותי.מישהו יודע כמה המילגה בושננתם ?
אני יודע שזה לפי כמות דפים +ציון אבל כמה זה יוצא לציון 90
50 דפים וכו'
מי שרוצה להישאר אברך אין סיכוי בעולם שיפסיד מזה כסף.יישר כחך ששיברת!!!
התחושה הכואבת ביותר שעולה מהכותבים הקודמים היא ההבנה בצורך לעטוף ולעטוף כדי שח"ו לא נציץ החוצה, ומאידך ההבנה הפשוטה שלפעמים סך ההכנסות אינו מספיק בתקופה זו בחיים.
וממקום שבאת, בדר"כ מדובר על אברך שזה עתה התחיל את החיים ולכן המבט הקצת מצומצם שלו הוא שעיון הפרשה או כל אחד משאר ה"מתקנים" המוצעים לעמלי התורה תמורת כמה עשרות שקלים(!!!!) לחודש, בכוחם לייצב את המצב הכלכלי, ומאותו מקום אני שואל את שאלת המליון ששאלת - למה נראה לך שבעתיד יקטנו הוצאותיך? למה אם היום לא מספיקה המשכורת היא כן תספיק כשיהיו לך 4 ילדים?
פשוט שידע תורני מקצועי שווה המון, וככל ואתה אוהב תחום מסוים ויכול להצליח בו - לך תעשה את זה הכי מקצועי שיש וה' יצליח דרכך.
ואי ואי שיברתיישר כחך ששיברת!!!
התחושה הכואבת ביותר שעולה מהכותבים הקודמים היא ההבנה בצורך לעטוף ולעטוף כדי שח"ו לא נציץ החוצה, ומאידך ההבנה הפשוטה שלפעמים סך ההכנסות אינו מספיק בתקופה זו בחיים.
וממקום שבאת, בדר"כ מדובר על אברך שזה עתה התחיל את החיים ולכן המבט הקצת מצומצם שלו הוא שעיון הפרשה או כל אחד משאר ה"מתקנים" המוצעים לעמלי התורה תמורת כמה עשרות שקלים(!!!!) לחודש, בכוחם לייצב את המצב הכלכלי, ומאותו מקום אני שואל את שאלת המליון ששאלת - למה נראה לך שבעתיד יקטנו הוצאותיך? למה אם היום לא מספיקה המשכורת היא כן תספיק כשיהיו לך 4 ילדים?
פשוט שידע תורני מקצועי שווה המון, וככל ואתה אוהב תחום מסוים ויכול להצליח בו - לך תעשה את זה הכי מקצועי שיש וה' יצליח דרכך.
לא חושבים שעוד 4 שנים יהיה יותר קל, אבל אולי יהיה אפשר איכשהו לסדר תקציב אפי בדוחק, היום שהאשה לא עובדת, וגם הכולל משלם פחות כי הוא לא מרוויח עליך כי המדינה הורידה את התקציבים, והמעון הולך לעלות כפול כסףיישר כחך ששיברת!!!
תלמד זכות...ואי ואי שיברת
משום מה מרגיש שיש פה אנשים עובדים(שזה בסדר גמור)
שמפריע להם שיש אברכים שרוצים להמשיך לשבת ללמוד
מניסיון (בהתנדבות), זה בדיוק כך.לב לאחים לא משלם על מסירת שיעור, רוב מוחלט של הפעילים הם מתנדבים, מיעוטם [פעילים שממש עובדים בזה] מקבלים מלגה סימלית על עבודה גדולה.
רק הרכזים המחוזיים והרשמים מקבלים משכורת טובה, והם עובדים מצאת החמה עד צאת הנשמה, לא כעבודה מהצד.
דווקא סת"ם זה לא רעיון טוב.ממליץ על ספרות סתם
עם ניצול נכון של זמן ביום
אפשר להיות ג סדרים בכולל
ועדיין להכניס 5 k ומעלה בחודש
שלא לדבר על 2 סדרים
בקיצור מומלץ
משאכ דורש השקעה ראשונית של זמן וכסף
אני עושה קבוע עיון ההלכהכמה אפשר להכניס מעיון הפרשה?
תן פרטים איך מתחילים, עם מי יוצרים קשרמניסיון (בהתנדבות), זה בדיוק כך.
באים לשם בשביל השכר בעוה"ב, לא בעוה"ז.
ובכלל, מומלץ לכל מי שיש לו שעה מיותרת פעם בשבוע (למי אין? במקום לגלוש בפרוג...) לבוא לעשות את זה.
זה המון סיפוק במינימום מאמץ (פיזי)
צריך לזכור לשלם על הגליון של עיון הפרשה לפני שליחת התשובותזה של עכשיו והקודם של השבועות הקרובים
תלוי באיזה אזור בארץ... בירושלים יש את הרב לויתן פרטים איך מתחילים, עם מי יוצרים קשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: