TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
התקבלת?
אם זה פרויקט עם ניסיון טוב- ודאי שעדיף להתחיל לעבוד.
ניסיון שווה יותר מקורסים.
אם זה פרויקט עם ניסיון טוב- ודאי שעדיף להתחיל לעבוד.
ניסיון שווה יותר מקורסים.
אז למה זה או זה או זה?אבל בשתיהם מתחילים את העבודה בפועל באותו זמן- שתיהם מתחילים אחרי החגים
המעלה של IROX זה שאני חותמת איתם עכשיו ובטוח אני יעבוד שם
לאומת קמאטק שזה ממש לא בטוח -עד 50% מכלל הבנות שהתקבלו לבוטקאמפים יושמו בעבודה בפועל
ויש מיתון מטורף בשוק ההייטק
א. מי אמר שזו מעלה? אולי להיפך.המעלה של IROX זה שאני חותמת איתם עכשיו ובטוח אני יעבוד שם
כי אני צריכה היום להחליט אם לחתום לIROXאז למה זה או זה או זה?
לבטל חוזה זה לא כמו לעזוב באמצע תקופהכי אני צריכה היום להחליט אם לחתום לIROX
את ההכשרה אני עושה במסגרת פרקטיקום שמתחיל או באייר או בסיון ככה שעל זה הקנס...לבטל חוזה זה לא כמו לעזוב באמצע תקופה
תבדקי את הנושא, לכאורה הקנס לא תקף על זה כי הקנס הוא בגלל ההכשרה שהחברה סופגת אותך
וכל עוד את לא מתחילה אין להם עלויות עליך
אירוקס לא נותנים לך לבחור באיזה שפה לעבוד את יכולה להגיד להם מה את מעדיפה אבל אין התחייבות ליישם.IROX נותנים לי לבחור באיזה שפה אני מעדיפה לעבוד והבנתי שהם ממש מקצועיים והעבודה שלהם נותנת נסיון טוב
אבל
אני מחוייבת אליהם ל3 שנים (אם אני עוזבת לפני זה קנס של 35K ש"ח +דין תורה...)
המשכורת שלהם נמוכה בטירוף:
שנה ראשונה 7.5
שנה שניה 8.5
שנה שלישית 10.5
קמאטק נותנים עבודה במקומות הטובים ביותר אבל סיכוי נמוך להתקבל, במיוחד עם המצב הקשה בשוק...
במה לבחור???
זה מידע ממש חשוב מה שאת אומרת כי אני מבחינתי חייבת עבודה שתקנה לי נסיון בחוץ ,אני הרי לא כל החיים הולכת להתקע בIROXאירוקס לא נותנים לך לבחור באיזה שפה לעבוד את יכולה להגיד להם מה את מעדיפה אבל אין התחייבות ליישם.
ומה שאת יודעת על מקצועיות נכון אולי ללפני הרבה שנים. בשנים האחרונות יש להם הרבה ג'וניוריות שמתעסקות בתכן או משהו כזה שרחוק מאד מפיתוח ולא מקנה ניסיון.
לאיזה פרויקט התקבלת באיירוקס?בכמה ודעי הנסיון שקמא טק נותנים מהנסיון של אירוקס
תנסי לשאול בנות שנכנסו לשם לא ממזמן במה הן עובדות,זהו שאני לא יודעת לאיזה פרויקט ישימו אותי באיירוקס
במיוחד לזה---- אני מכירה כמה שנכנסו שם לפול סטאק אבל כדאי לברר...ב. זה לא נכון. אם לא ימצאו לך לקוח הם ימצאו את הדרך לנפנף אותך. את היחידה שמתחייבת אליהם בחוזה הזה.
אירוקס לא נותנים לך לבחור באיזה שפה לעבוד את יכולה להגיד להם מה את מעדיפה אבל אין התחייבות ליישם.
ומה שאת יודעת על מקצועיות נכון אולי ללפני הרבה שנים. בשנים האחרונות יש להם הרבה ג'וניוריות שמתעסקות בתכן או משהו כזה שרחוק מאד מפיתוח ולא מקנה ניסיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: