איירוקס או קומקס

מתוכנתת

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
איירוקס העלו משמעותית את המשכורות (לא מתקרב לחברות חילוניות אבל עדיין נחמד למתחילות בחממות)
אבל תמורת זה דורשים התחייבות של 3 שנים עם סעיפים שונים ומשונים שגם בדין תורה א"א לצאת מהם בשלום...

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
איירוקס העלו משמעותית את המשכורות (לא מתקרב לחברות חילוניות אבל עדיין נחמד למתחילות בחממות)
אבל תמורת זה דורשים התחייבות של 3 שנים עם סעיפים שונים ומשונים שגם בדין תורה א"א לצאת מהם בשלום...
סתם מעניין, מה המשכורות למתחילות?
ודורשים באמת 9 שעות?

מתוכנתת

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
סתם מעניין, מה המשכורות למתחילות?
ודורשים באמת 9 שעות?
לא ידוע לי שדורשים 9 שעות, לא נראה לי נכון בכלל
לגבי משכורות - לא יודעת להגיד מדויק אבל סגנון של להתחיל ב-7-7 וחצי וכל שנה עולים ב-1500

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כנראה שהמקורות שלך אינם מדויקים, כי לאחר בירור שלי מתחילות לא עובדות 9 שעות אלא 8.
יכול להיות, ממה שאני מכירה לפני שנה זה היה 9, לא יודעת אם התעקשו על זה, לא צריך להסביר כאן מה זה להתחייב ל3 שנים כשהצד השני לא מחויב לך לכלום, ונגיד שאחרי חצי שנה מעבירים אותך לפרויקט לא בשפות מתקדמות? או פחות בתקן של תוכנה....
מידיעה-- לא חוקי ולא עובר בבית משפט!(אם מותר ללכת לשם זה ענין לשאלת רב)
זאת תגובה שכתבתי בעבר, יודעת שכיום הלכתית מקומות העבודה החרדים דאגו לכסות את עצמם בחוזה, אפילו ברמה שאי אפשר לעזוב ולשלם את הקנס(הלכתית)

תות

משתמש פעיל
מה זה מתחייבים ל 36 חודשים???? לא יודעת למה זה כ"כ מרתיח אותי.:mad:
ברור שכל מי שנכנסת לשם בלי לעבור קורס או משהו אז זה לא חוקי. אבל גם אם כן, מה זה השטויות האלו?
למה שמישהי שתרצה לעזוב לא תוכל לעשות את זה? נשגב מבינתי...

רפ

משתמש סופר מקצוען
זאת תגובה שכתבתי בעבר, יודעת שכיום הלכתית מקומות העבודה החרדים דאגו לכסות את עצמם בחוזה, אפילו ברמה שאי אפשר לעזוב ולשלם את הקנס(הלכתית)
אין מצב, פשוט אין מצב, שמבחינה הלכתית עובד לא יכול לעזוב מקום עבודה. זה פשוט לא קיים.

רפ

משתמש סופר מקצוען
הבנתי שכן לא הבנתי בדיוק למה
בקטע הלכתי אין מצב שעובד חייב לעבוד.
"פועל יכול לחזור בו בחצי יום".
פשוט אין מצב.
אלא אם כן הוא מכר את עצמו לעבד.
(אולי על זה הן חותמות שם?)

The gardeners

משתמש פעיל
חח
זה חוקי???
מה זה הקשקוש הזה?
כן
זה רק חלק אחד ממכלול הבדיחות הלא מצחיקות שלהם
כשהיציעו לי שם משרה עם שנה ניסיון אמרו לי שזה עם חוזה ל12 חודשים לא כולל חל"ד (הם אומרים את זה באותה נשימה...)
ומה עם זה שחלק מהקבלה היה מבחן בן 4 שעות?
איפה הם חיים?
חושבים שנשים עובדות הן משועממות לבוא למבחן של 4 שעות (+נסיעות = בזבוז יום עבודה שלם) ואח"כ עוד צרור ראיונות איתם ועם הלקוח רק בשביל לדעת שהם לא מחויבים לך כלום ואת "חבה להם את חיי התעסוקה שלך"....
יחס מבזה שאין בשום מקום!
אפילו לא במטריקס

C

משתמש מקצוען
יכול להיות, ממה שאני מכירה לפני שנה זה היה 9, לא יודעת אם התעקשו על זה, לא צריך להסביר כאן מה זה להתחייב ל3 שנים כשהצד השני לא מחויב לך לכלום, ונגיד שאחרי חצי שנה מעבירים אותך לפרויקט לא בשפות מתקדמות? או פחות בתקן של תוכנה....
טעות. (או שאולי הכוונה לקומקס...)
ביררתי היום אצל מישהי שעובדת באיירוקס, והיא אמרה לי שהיא לא מכירה שם אף אחת שעובדת 9 שעות. היא עובדת 8 שעות, וזה לא משהו שהיא דרשה בכלל.

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
רק שיהיה ברור - אני נגד העושק הזה!!
יש לי חברה שהחתמה חוזה כבר בחברה אחרת עם בערך פי 3 שכר, וכמה מורי הוראה עברו ביחד על החוזה ופסקו
שהלכתית אסור לה לעזוב אותם, הם מכניסים שם איזה סעיף שלא מחייב חוקית אבל מחייב הלכתית.
כן
זה רק חלק אחד ממכלול הבדיחות הלא מצחיקות שלהם
כשהיציעו לי שם משרה עם שנה ניסיון אמרו לי שזה עם חוזה ל12 חודשים לא כולל חל"ד (הם אומרים את זה באותה נשימה...)
ומה עם זה שחלק מהקבלה היה מבחן בן 4 שעות?
איפה הם חיים?
חושבים שנשים עובדות הן משועממות לבוא למבחן של 4 שעות (+נסיעות = בזבוז יום עבודה שלם) ואח"כ עוד צרור ראיונות איתם ועם הלקוח רק בשביל לדעת שהם לא מחויבים לך כלום ואת "חבה להם את חיי התעסוקה שלך"....
יחס מבזה שאין בשום מקום!
אפילו לא במטריקס
מסכימה איתך, למרות שלצערנו כל החממות החרדיות מתחרות בנושא הזה, הנקודה שאני מצאתי לטובת איירוקס זה שאין שם פיטורים כמעט (הם כן יכולים להעביר לפרויקט שלא צוברים בו ניסיון ..)

אילה676

משתמש חדש
היי אשמח לדעת מה עדיף ללכת לבודקאמפ של קמאקט או ללכת לאירוקס?

אולי מעניין אותך גם...