ויש פרויקטים באיירוקס שההתחייבות היא ל3 שנים (!!!) לא כולל חופשת לידה...שימו לב שהיום באירוקס מתחייבים ל36 חודשים לא כולל חופשות לידה---------
ויש פרויקטים באיירוקס שההתחייבות היא ל3 שנים (!!!) לא כולל חופשת לידה...שימו לב שהיום באירוקס מתחייבים ל36 חודשים לא כולל חופשות לידה---------
סתם מעניין, מה המשכורות למתחילות?איירוקס העלו משמעותית את המשכורות (לא מתקרב לחברות חילוניות אבל עדיין נחמד למתחילות בחממות)
אבל תמורת זה דורשים התחייבות של 3 שנים עם סעיפים שונים ומשונים שגם בדין תורה א"א לצאת מהם בשלום...
לא ידוע לי שדורשים 9 שעות, לא נראה לי נכון בכללסתם מעניין, מה המשכורות למתחילות?
ודורשים באמת 9 שעות?
כנראה שהמקורות שלך אינם מדויקים, כי לאחר בירור שלי מתחילות לא עובדות 9 שעות אלא 8.ואגב באיירוקס היום מתחילות עובדות 9 שעות(אולי יש סיכוי שהם מסכימים לתת 8),
3 שנים = 36 חודשיםויש פרויקטים באיירוקס שההתחייבות היא ל3 שנים (!!!) לא כולל חופשת לידה...
שזה אומר בסוףמסתבר שיהיה לפחות 40 חודשים מתוך הנחה שאישה חרדית יולדת פעם ב3 שנים....3 שנים = 36 חודשים
יכול להיות, ממה שאני מכירה לפני שנה זה היה 9, לא יודעת אם התעקשו על זה, לא צריך להסביר כאן מה זה להתחייב ל3 שנים כשהצד השני לא מחויב לך לכלום, ונגיד שאחרי חצי שנה מעבירים אותך לפרויקט לא בשפות מתקדמות? או פחות בתקן של תוכנה....כנראה שהמקורות שלך אינם מדויקים, כי לאחר בירור שלי מתחילות לא עובדות 9 שעות אלא 8.
זאת תגובה שכתבתי בעבר, יודעת שכיום הלכתית מקומות העבודה החרדים דאגו לכסות את עצמם בחוזה, אפילו ברמה שאי אפשר לעזוב ולשלם את הקנס(הלכתית)מידיעה-- לא חוקי ולא עובר בבית משפט!(אם מותר ללכת לשם זה ענין לשאלת רב)
טעות. (או שאולי הכוונה לקומקס...)ממה שאני מכירה לפני שנה זה היה 9
יכולה לעזוב,למה שמישהי שתרצה לעזוב לא תוכל לעשות את זה? נשגב מבינתי...
אין מצב, פשוט אין מצב, שמבחינה הלכתית עובד לא יכול לעזוב מקום עבודה. זה פשוט לא קיים.זאת תגובה שכתבתי בעבר, יודעת שכיום הלכתית מקומות העבודה החרדים דאגו לכסות את עצמם בחוזה, אפילו ברמה שאי אפשר לעזוב ולשלם את הקנס(הלכתית)
הבנתי שכן לא הבנתי בדיוק למהאין מצב, פשוט אין מצב, שמבחינה הלכתית עובד לא יכול לעזוב מקום עבודה. זה פשוט לא קיים.
בקטע הלכתי אין מצב שעובד חייב לעבוד.הבנתי שכן לא הבנתי בדיוק למה
אני אנסה לבדוקבקטע הלכתי אין מצב שעובד חייב לעבוד.
"פועל יכול לחזור בו בחצי יום".
פשוט אין מצב.
אלא אם כן הוא מכר את עצמו לעבד.
(אולי על זה הן חותמות שם?)
כןחח
זה חוקי???
מה זה הקשקוש הזה?
יכול להיות, ממה שאני מכירה לפני שנה זה היה 9, לא יודעת אם התעקשו על זה, לא צריך להסביר כאן מה זה להתחייב ל3 שנים כשהצד השני לא מחויב לך לכלום, ונגיד שאחרי חצי שנה מעבירים אותך לפרויקט לא בשפות מתקדמות? או פחות בתקן של תוכנה....
ביררתי היום אצל מישהי שעובדת באיירוקס, והיא אמרה לי שהיא לא מכירה שם אף אחת שעובדת 9 שעות. היא עובדת 8 שעות, וזה לא משהו שהיא דרשה בכלל.טעות. (או שאולי הכוונה לקומקס...)
מסכימה איתך, למרות שלצערנו כל החממות החרדיות מתחרות בנושא הזה, הנקודה שאני מצאתי לטובת איירוקס זה שאין שם פיטורים כמעט (הם כן יכולים להעביר לפרויקט שלא צוברים בו ניסיון ..)כן
זה רק חלק אחד ממכלול הבדיחות הלא מצחיקות שלהם
כשהיציעו לי שם משרה עם שנה ניסיון אמרו לי שזה עם חוזה ל12 חודשים לא כולל חל"ד (הם אומרים את זה באותה נשימה...)
ומה עם זה שחלק מהקבלה היה מבחן בן 4 שעות?
איפה הם חיים?
חושבים שנשים עובדות הן משועממות לבוא למבחן של 4 שעות (+נסיעות = בזבוז יום עבודה שלם) ואח"כ עוד צרור ראיונות איתם ועם הלקוח רק בשביל לדעת שהם לא מחויבים לך כלום ואת "חבה להם את חיי התעסוקה שלך"....
יחס מבזה שאין בשום מקום!
אפילו לא במטריקס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: