1. כי זה כסף זוללמה אנשים לוקחים מ"צ?
הרי הקרן עולה?
2. כי זה פותח מרווח לבנק, ומוזיל מאד עלויות במסלולים אחרים!
3. הריבית זולה - והסיכון להיוון נמוך הרבה יותר מהלא צמוד.
4. מסלול עם תחנה קרובה - 5/2 שני, עוד הורדה בסיכון להיוון.
1. כי זה כסף זוללמה אנשים לוקחים מ"צ?
הרי הקרן עולה?
יעלה יותר אני מדבר על ריביות הבנקים..איך זה מתקשר למדד?
משום מה לאחרונה אני לא מצליח להוריד את הקבצים.אשמח מאוד לצרף את הדוח יתרה שלי לפני שאני פורע 500 אלף שח
ולשמוע חוו"ד מה הכי שווה לסגור הכי חשוב לנו להוריד בהחזר החודשי
משום מה לאחרונה אני לא מצליח להוריד את הקבצים.
תכניס צילום מסך בהודעה ככה אני יראה את הריביות והתקופות.
ועוד לפני שאני יראה אני משער של החזיר את הפריים יהיה לתקופה הזו כנראה הכי משמעותי בהורדה של ההחזר החודשי. אבל מבחינת כדאיות?? הכי כדאי להחזיר את המצ.
אבל זה עוד לפני שראיתי. תשלח צילום יש סיכוי קלוש שאני יגיד אחרת
אההה לא רשום הריביות???צפה בקובץ המצורף 1218291הכל ל 30 שנה
בטעות..אההה לא רשום הריביות???
תלחץ על החץ יהיה רשום מה הריבית.
אוקי. כמו שאמרתי. אם תחזיר את הפריים תרגיש כיום ירידה בחודשי יותר משמעותי. אבל לטווח אפילו לא ארוך. בינוני זה כבר לא יהיה ככה. אבל הכי טוב ונכון לסגור את המשתנה.. חד משמעיתבטעות..
אלו הריביות לפי סדר התמונה
3.50%
3.90%
3.32%
3%
3%
3.50%
להוריד את המסלולים צמודי המדד.אשמח מאוד לצרף את הדוח יתרה שלי לפני שאני פורע 500 אלף שח
ולשמוע חוו"ד מה הכי שווה לסגור הכי חשוב לנו להוריד בהחזר החודשי
כבר שאלתי את זה, ו @מקצועי בלבד ענתה לי, אבל בכל זאת מה עוזר לי הפרעון המוקדם כל חודש ברגע שכל הכסף הולך לריבית?!ולקצר את התקופה בהתאם ליכולת ההחזר האפשרית.
ברגע שאת פורעת יותר כל חודש, אז את פשוט עושה פירעון מוקדם כל חודש ולא רק פעם בתקופה.
כמה שההלוואה יותר שנים אתה מחזיר כל חודש יותר ריבית (לוח שפיצר)סליחה על השאלה הלא מקצועית, אבל אני לא מצליחה להבין דבר אחד:
למה שווה לי לקצר את מספר השנים של ההלוואה (בפרעון מוקדם) ולא להוריד את ההחזר החודשי???
הרי אם נניח במקום 2000 ש"ח החזר חודשי, יש לי 1500 ש"ח - אני חוסכת את ה-500 ואחרי תקופה פורעת אותו ישירות מהקרן, וכך ה-500 הללו הולכים נטו לפריעת הקרן ולא לריביות האינסופיות!
עדיף להחזיר את כל הצמודה, אח"כ את הפריים.
כבר שאלתי את זה, ו @מקצועי בלבד ענתה לי, אבל בכל זאת מה עוזר לי הפרעון המוקדם כל חודש ברגע שכל הכסף הולך לריבית?!
אשמח מאוד אם יניחו את דעתי בעניין...
הכסף הולך בעיקר לקרן, וככל שתחכי עם הפירעון אז כך ייצבר לך עוד ועוד ריביות.סליחה על השאלה הלא מקצועית, אבל אני לא מצליחה להבין דבר אחד:
למה שווה לי לקצר את מספר השנים של ההלוואה (בפרעון מוקדם) ולא להוריד את ההחזר החודשי???
הרי אם נניח במקום 2000 ש"ח החזר חודשי, יש לי 1500 ש"ח - אני חוסכת את ה-500 ואחרי תקופה פורעת אותו ישירות מהקרן, וכך ה-500 הללו הולכים נטו לפריעת הקרן ולא לריביות האינסופיות!
עדיף להחזיר את כל הצמודה, אח"כ את הפריים.
כבר שאלתי את זה, ו @מקצועי בלבד ענתה לי, אבל בכל זאת מה עוזר לי הפרעון המוקדם כל חודש ברגע שכל הכסף הולך לריבית?!
אשמח מאוד אם יניחו את דעתי בעניין...
בגדול כן.הבנתי נכון? ...צפה בקובץ המצורף 1219043
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: