עם פחות חורים בעלילה, וגם הכתיבה יותר מבושלת.האם הוא יותר יפה משנדאנו שלא היה משהו, או לא.
נערך לאחרונה ב:
עם פחות חורים בעלילה, וגם הכתיבה יותר מבושלת.האם הוא יותר יפה משנדאנו שלא היה משהו, או לא.
הכתיבה עצמה מאוד מאוד יפה ולא בוסרית. יחסית לזה שזה ספר בכורה - זה רמה מדהימה ממש!ושאלה לגבי להי נאאר
למי שקראה
הספר שווה קריאה? כתיבה לא בוסרית כמו שיש בדרך כלל בספר ראשון?
ממה שקצת רפרפתי עליו בחנות הכתיבה נראת הממהת! השאלה אם זה רק בעמוד הראשון או בכל הספר...
לכאורה לפסחמה עם הספר השמיני של יונה ספיר? מתי אמור לצאת?
למישהו יש מידע בעניין?
זה מחיר של ספר חדש בחניות של יפה נוףסיימתי לקרוא ופשוט מ-ו-ש-ל-ם!!!
הלוואי והייתי > דבורי רנד
למכירה בבני ברק- רק 75 ש"ח
באמת? קניתי ב-90 ש"ח.
מענין אותך לקנות הלוואי שתיהיי יד שניה?מה עדיף- הלוואי שתהיי או ילדה נוף?
כנראה תלוי איפה קניתבאמת? קניתי ב-90 ש"ח.
זה מחיר רק באתר וצריך להוסיף משלוח או בחנויות ממש?
בחנות של יפה נוף שההוצאה של הספר הוא עולה 75 בחנותבאמת? קניתי ב-90 ש"ח.
זה מחיר רק באתר וצריך להוסיף משלוח או בחנויות ממש?
איפה?מוכרת את 'כחולמים' של רחל פומרנץ ב-40 שקלים. מצבו כחדש.
בני ברקאיפה?
למה את מתכוונת? אני בינתיים לא מצאתי.עם פחות חורים בעלילה, וגם הכתיבה יותר מבושלת.
התכוונתי שבשינדאנו היו חורים בעלילה.למה את מתכוונת? אני בינתיים לא מצאתי.
איך הוא?בני ברק
מה עם הספר השמיני של יונה ספיר? מתי אמור לצאת?
למישהו יש מידע בעניין?
כן. איפה את?מענין אותך לקנות הלוואי שתיהיי יד שניה?
מיה קינן כתבה ברשימת תפוצה שהיא " מתמקדת כעת במאמץ לסיים את 'פדהאל' לקראת פסח "מישהי מתעדכנת מה קורה עם פדהאל? אמרו סוכות
בני -ברק/ אלעד.כן. איפה את?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: