יש לי המלצה לעוגה ממש קלה, בלי מיקסר ובלי אינסטנט פודינג כי אני לא אוהבת מרכיבים מלאכותיים...רק טבעיים ובלי חומרים משמרים...הכנתי כמה פעמים וקצרה מחמאות רבותכבר זמן רב לא התחדשתי בעוגת גבינה.
כל האשכול כאן עם עוגות קלאסיות וידועות...
אם למישהי יש מתכון קצת שונה קצת חדש, אשמח מאוד!!
מעניין אם מישהי תצליח לתת לי רעיון של עוגה חלבית שחדשה לי...
פשוט נמאס לנו מכל המוכר לנו.
לא ניסיתי, אבל את כנראה לא מכירה... למתכונים נוספים של בית החלמה טלזסטון, העלתי 26 מתכונים!כבר זמן רב לא התחדשתי בעוגת גבינה.
כל האשכול כאן עם עוגות קלאסיות וידועות...
אם למישהי יש מתכון קצת שונה קצת חדש, אשמח מאוד!!
מעניין אם מישהי תצליח לתת לי רעיון של עוגה חלבית שחדשה לי...
פשוט נמאס לנו מכל המוכר לנו.
אולי במקרה הכנת את העוגת גבינה מעדנית?לא ניסיתי, אבל את כנראה לא מכירה... למתכונים נוספים של בית החלמה טלזסטון, העלתי 26 מתכונים!
https://www.prog.co.il/threads/עוגת-גבינה-טלז-סטון.867808/
ז"א נשמע שמלכתחילה עדיף להשתמש בקמח תפו"א?בפסח גיליתי שכפי הנראה קמח תפו"א קל יותר.
העוגות יצאו הרבה יותר אווריריות וגבוהות - לא צנחו בכלל
עשיתי את הספירלה הזאת פעם והיא ממש קלה להכנה והיא יוצאת מושלם (גם למי שחושבת שיש לה 2 ידיים שמאליות..)בדיוק מישהי הביאה לי אתמול לטעום עוגה טעימה מאוד.
ולקחתי ממנה את המתכון, מתכוונת להכין היום בעזי"ת.
עריכה:
איזה קטעים
הלכתי לחפש תמונה או הסרטה שמסבירה את הטכניקה
ומצאתי מתכון ממש דומה ושווה של קרין גורן
יש לי תחושה שזה המקור
והמתכון שעבר אלי עבר גלגולים ושינויים לפי דעת נשים עצלניות ואוהבות שוקולד (כמו השמטת התחתית וכמות אסטרונומית של שוקולד...)
https://www.carine.co.il/foody_recipe/עוגת-ספירלה-גבינה-ושוקולד/
לא חשבתי כשהעלתי שיהיו כ״כ הרבה דברים לא הגיוניים...אולי במקרה הכנת את העוגת גבינה מעדנית?
רשום במתכון 2 כוסות פודינג..
לא נשמע לי ככ הגיוני.
אולי 2 כפות? גם זה נשמע מעט מדי..
לא חושבת, חברה העבירה לי את הקובץ הזה, יש לה את זה על המחשב כבר הרבה זמן, חוץ מזה הם תמיד מנדבים מתכונים בשמחה ככה הבנתי, כנראה טעויות הקלדה כי נראה שהוציאו את המתכונים לציבור הרחב שיהנו, אני בכל מצב מנסה להשיג את כתובת המייל של טלזסטון או לפנות אליהם בעצמי, כי כאלו מתכונים חבל לפספס עם טעויות שכאלו...
זה לא המתכון של @רוחי בלבוחי ?!עוגת גבינה מושלמת!!!!!
היא ארבע שכבות וזה נשמע מפחיד, אבל זה העוגה הכי קלה שיש....
ללא מיקסר, ללא הפרדה ולא הוראות אפיה מיוחדות,
היא רק דורשת זמן להקפאה ואפיה.
בהצלחה ובתאבון!!!
המדידות בכוס חד פעמית ומתאים לתבנית חד פעמי בינונית A4
המצרכים לשכבה א':
25 ביסקויטים
1 חמאה רכה
המצרכים לשכבות ב' וג':
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח
חצי כוס פודינג וניל
3 ביצים
כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת חלב
מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
3 סוכר וניל
הכנת שכבה א':
מרסקים את הביסקויטים דק דק, לאחר מכן מרככים את החמאה היטב ומערבבים אותה עם הביסקויטים.
משטחים את הביסקויטים ע''ג תבנית ח''פ (A4 ,(מהדקים היטב ומכניסים למקפיא.
הכנת שכבה ב':
מערבבים בקערה בכף את החומרים של שכבות ב' וג' ללא הריבת חלב ומחלקים לשתי קערות:
קערה אחת שופכים ע''ג התבנית עם הביסקויטים ומכניסים חזרה למקפיא.
ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ריבת החלב, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
כרגע יש במקפיא תבנית עם שכבת ביסקויטים ומעליה שכבת גבינה לבנה, ובמקרר יש גבינה עם ריבת חלב.
לאחר כשעה יש להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הגבינה עם ריבת החלב.
להכניס לתנור על חום של 180 למשך שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
הכנת שכבה ג':
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך
שעה
זו רק מחמאה בשבילה כמה שהעוגה שלה טובה ומוצלחת טעימה ומושלמת!!!צודקת
לא שמתי לב
לדעתי לא!אפשר לשים קמח תפו|"א במקום קורנפלור? מישהי יודעת?
קמח תפו"א וקורנפלור אין שום הבדל!!!!!!!!!!!!!!!!!!לדעתי לא!
ממש לא טעים, לדעתי ...
אני הכנתי את העוגה הזו כמה פעמים. יש לי את המתכון ממגזין שהם שלחו בעבר.אולי במקרה הכנת את העוגת גבינה מעדנית?
רשום במתכון 2 כוסות פודינג..
לא נשמע לי ככ הגיוני.
אולי 2 כפות? גם זה נשמע מעט מדי..
כן.ז"א נשמע שמלכתחילה עדיף להשתמש בקמח תפו"א?
(פשוט נשאר לי מלא מפסח)
הרגע הכנתי אותה וזה באמת של רוחי,עוגת גבינה מושלמת!!!!!
היא ארבע שכבות וזה נשמע מפחיד, אבל זה העוגה הכי קלה שיש....
ללא מיקסר, ללא הפרדה ולא הוראות אפיה מיוחדות,
היא רק דורשת זמן להקפאה ואפיה.
בהצלחה ובתאבון!!!
המדידות בכוס חד פעמית ומתאים לתבנית חד פעמי בינונית A4
המצרכים לשכבה א':
25 ביסקויטים
1 חמאה רכה
המצרכים לשכבות ב' וג':
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח
חצי כוס פודינג וניל
3 ביצים
כוס סוכר
3 כפות גדושות ריבת חלב
מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
3 סוכר וניל
הכנת שכבה א':
מרסקים את הביסקויטים דק דק, לאחר מכן מרככים את החמאה היטב ומערבבים אותה עם הביסקויטים.
משטחים את הביסקויטים ע''ג תבנית ח''פ (A4 ,(מהדקים היטב ומכניסים למקפיא.
הכנת שכבה ב':
מערבבים בקערה בכף את החומרים של שכבות ב' וג' ללא הריבת חלב ומחלקים לשתי קערות:
קערה אחת שופכים ע''ג התבנית עם הביסקויטים ומכניסים חזרה למקפיא.
ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ריבת החלב, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
כרגע יש במקפיא תבנית עם שכבת ביסקויטים ומעליה שכבת גבינה לבנה, ובמקרר יש גבינה עם ריבת חלב.
לאחר כשעה יש להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הגבינה עם ריבת החלב.
להכניס לתנור על חום של 180 למשך שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
הכנת שכבה ג':
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך
שעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: