אלי חיים הכהן
משתמש פעיל
מחפש לקנות מכשיר פלאפון, מה הכי מומלץ, Q7 או 4*4 או פרו 10 ?
מכשיר פלאפון, הכי מומלץ, Q7
אל תקני בחיים פרו 10מחפש לקנות מכשיר פלאפון, מה הכי מומלץ, Q7 או 4*4 או פרו 10 ?
מה כ"כ נורא? יש דווקא קצת המלצות עליו באשכולות השכנים.אל תקני בחיים פרו 10
מכשיר נוראי!!!
Q7 זה בדיוק כמו 4*4 רק תוכנה קצת שונה, ואמור להיות טיפה פנימי שונה (בעיקר המקשים קצת חוזקו) כך שכדאי שמישהו @שרי ב יסביר למה 4*4 לא טוב, כי אני לא מכיר תלונות על הגירסאות האחרונות שלו.תודה לכולם, אלך על Q7
יש לו בעיה בבטריה ומי שצריך סוללה חזקה להרבה זמן צריך לקנות בטריה גרמנית שזה תוספת של 100 שח בערך.Q7 זה בדיוק כמו 4*4 רק תוכנה קצת שונה, ואמור להיות טיפה פנימי שונה (בעיקר המקשים קצת חוזקו) כך שכדאי שמישהו @שרי ב יסביר למה 4*4 לא טוב, כי אני לא מכיר תלונות על הגירסאות האחרונות שלו.
מחפש לקנות מכשיר פלאפון, מה הכי מומלץ, Q7 או 4*4 או פרו 10 ?
ברור ש Q7תודה לכולם, אלך על Q7
יש לנו גם 4X4 וגם Q7 היתרונות של הQ7 זה בבטרייה וקצת במקשים המוכר טען שגם בקליטה, לגבי הQ7 ישנה בעיה שלפעמים שלוחצים על התפריט הוא כותב תפריט מלא ולא נכנס לתפריט , משהו יודע מה הכוונה והפתרון.מחפש לקנות מכשיר פלאפון, מה הכי מומלץ, Q7 או 4*4 או פרו 10 ?
עוקבתלסיכום מה ממולץ?
יש לזה חיבר טוב לבלוטוס?לדעתי Q7
חיבור מצוייןיש לזה חיבר טוב לבלוטוס?
כי עכשיו יש לי Q3 והוא לא מתחבר טוב לשום אוזנייה...
אל תקני בחיים פרו 10
מכשיר נוראי!!!
מה הוחלט הוא ממומלץ או לא?מה כ"כ נורא? יש דווקא קצת המלצות עליו באשכולות השכנים.
מעולהיש לזה חיבר טוב לבלוטוס?
כי עכשיו יש לי Q3 והוא לא מתחבר טוב לשום אוזנייה...
נראה שאין חולק על זה שהQ7 הוא המכשיר הכי טוב בשוקמה הוחלט הוא ממומלץ או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: