איזה מיקסר אתם מציעים?

  • פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י זוית-מירי;261228:
הבוש מעצבן, אי אפשר לנקות את הקערה, נשאר תמיד בצק או קצף בפנים כי הבסיס לא ישר. היא כבדה כמו שלושים קערות של קנווד. המנוע באמצע מפריע לערבוב, כך שצריך להחליף קערות כל הזמן.
סתם אגב, קערה נוספת של קנווד עולה בסביבות ה-80 ש"ח. קערה של בוש בערך 150 ש"ח, או יותר, לא זוכרת...
אני מאוכזבת קשות מהבוש...:(
מישהו ממאוכזבי קנווד רוצה להחליף איתי???:)

מצטרפת לעסקת החלפת בוש בקנווד...:)
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לאמי יש מיקסר של בוש, משהו מלפני 25+ שנה. לפני כמה שנים המיקסר ביקר אצל טכנאי, שרצה לקנות אותו מאיתנו. הוא טען שאין בנמצא מיקסרים באיכות בוש, ברמת תחזוקה כמו שהוא ראה, "כמו חדש", כהגדרתו.

ואם אתם שואלים? הכי בריא זה ללוש בידיים. זה מה שאני עושה (כן, גם שלוש- שלוש וחצי ק"ג בצק...), וקצף? בוש עדיין עובד מצויין.

מה שכן, צורת הקערה אכן נכסית, מגושמת, ולא נוחה לנקיון.
 

רונצ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
בתור אחת שבאה מבית ששם המיקסר עובד כמה שעות ביום (!!!) (אבא שלי עוסק ברפואה אלטרנטיבית ומכין חומר מרפא מעיסת צמחים שהוא לש במיקסר),
בכל אופן היה לו קנווד שעבד מצויין עד שהמנוע הלך אחרי כמה שנים של עבודה מאסיבית. הם קנו קיצ'נאייד והם מאד מאד מרוצים. גם חזק יותר וגם שקט יותר.
לי אישית יש קנווד די חדש, שאחרי שההורים שלי קנו את הקיצ'נאייד הצטערתי שגם אני לא בחרתי בו.
לגבי המיקסרים הישנים - פעם היו מיצרים את הבוש בגרמניה, את הקנווד כמדומני בארה"ב וכו'. היום המפעלים של כל החברות עברו לסין והאיכות ירדה.
ברור שהמכשירים של פעם הרבה יותר חזקים.
 

פרש

משתמש רשום
בשום אופן לא!!!!!!!!
התפתיתי כמותכם, ורק אחרי שקניתי גיליתי כמה שזה דפוק. וכולם היום אומרים לי (מה שהם לא אמרו קודם) שזה בכלל לא מיקסר אלא מעבד מזון משוכלל עם אפשרות להקצפה ובצק קל.
הוא יכול לעשות בצק רק עד קילו. וגם כשעושים עד קילו הוא נשבר, נשרף לי המנוע כבר פעמיים. (במשך שנה ורבע).
עדיף לשלם עוד קצת כסף ולקנות בוש.
 

agav

משתמש פעיל
נכתב ע"י שלמה;260528:
בקנווד מערבל הבצק מגיע מלמעלה, מה שזה אומר שאי אפשר לכסות את הקערה בזמן הלישה, קרי, לכלוך בזמן העבודה ו'ההעפת' חלקי בצק מחוץ לקערה (טוב, על נפח קערה דברנו).

אני מכיר כאלו שמכסים עם מגבת וכיו"ב, אבל זה לא זה.
אנחנו קיבלנו את הקנווד שלנו מאנגליה (ההורים של בעלי) והוא הגיע עם מכסה פלסטיק שקוף. המכסה מתלבש על ה'ראש', לפני שמחברים אליו את ווי הלישה. קיימים (או בכל אופן היו קיימים) שני סוגים - אחד הרמטי, ואחד עם פתח חלון בצד (שנפתח ונסגר) קצת יותר יקר, יותר נח לעבודה אבל עם סיכוי סביר שיום אחד החלון יתפרק ואז תצטרכו לסגור את הפתח בכל האמצעים הפרימיטיביים הותיקים (מגבות וכו')

את המכסה הזה אפשר להשיג גם בארץ בחנויות לחלקי חילוף (יש אחת בבר אילן בירושלים, ויש ברח' הגידם בחנות השרות הרשמית). לא מאוד יקר עד כמה שאני זוכרת, ועל ההבדל מבחינת העבודה אין צורך להכביר מלים.
 

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אין כמו קנווד, ואם כבר תקני את הגדול מייג'ור, הוא נוח מאוד מקציף היטב גם כמות קטנה מסתדר עם 1.5 ק"ג של בצק וכו' שמעתי הרבה חסרונות על בוש מנביון של נשים שהיו שמחות להחליף אותו.
 

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני קניתי בוש במיוחד לבצק של החלות (6-8 ק"ג בשבוע). מבחינת כח זה בסדר, אני מקפידה על ק"ג אחד בכל לישה. מבחינת התחזוקה והנקיון - ממש זועה. לא יודעת מי מעצב מכשיר כזה. בודאי לא מישהו שחושב על נקיון... ד"א - את הקנווד המעולה שלי (בן 38...) שלי הרסתי (ותיקנתי, כי אני לא אוותר עליו) מספר פעמים בגלל הבצק הזה, למרות שגם בו הקפדתי על קילו אחד בכל פעם. בכל אופן, כשהבוש ימות, בטוח לא אקנה עוד אחד כזה. אולי קיצ'נאייד.
 

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
אין פה מישהו עם קיצ'אנייד שיוכל להמליץ ולחוות דעה? מתלבטת בין הקנוודKMIX לקיצ'אנייד.. שניהם אותו מחיר, ושניהם יפים.. :)
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
קול התור!
6-8 ק"ג בשבוע כל קילו בנפרד???
אני מעריצה אותך!!
אני אופה קלו וחצי ביחד כל יום שישי במשך 11שנים,
עם קנווד ואני מרוצה מאוד!!
מה שברור - הקנוודים החדשים הרבה פחות איכותיים, ושומעים על "הקול" שלהם, הם מרעישים בצורה לא אחידה, ועם בצק גדול הם נתקעים.
אולי תנסי קנווד יד שניה?
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י קול-התור;357034:
גם אני קניתי בוש במיוחד לבצק של החלות (6-8 ק"ג בשבוע). מבחינת כח זה בסדר, אני מקפידה על ק"ג אחד בכל לישה. מבחינת התחזוקה והנקיון - ממש זועה. לא יודעת מי מעצב מכשיר כזה. בודאי לא מישהו שחושב על נקיון... ד"א - את הקנווד המעולה שלי (בן 38...) שלי הרסתי (ותיקנתי, כי אני לא אוותר עליו) מספר פעמים בגלל הבצק הזה, למרות שגם בו הקפדתי על קילו אחד בכל פעם. בכל אופן, כשהבוש ימות, בטוח לא אקנה עוד אחד כזה. אולי קיצ'נאייד.

כנראה הבצק שלך מאד קשה,
 

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הוא מעולה (הבצק). חלות "מקצועיות" ויפהפיות. שלא לדבר על הטעם...
 

PURE

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י sarit_f;357049:
אין פה מישהו עם קיצ'אנייד שיוכל להמליץ ולחוות דעה? מתלבטת בין הקנוודKMIX לקיצ'אנייד.. שניהם אותו מחיר, ושניהם יפים.. :)


K-MIX טוב יותר מקיצ'אנייד. (מידיעה וניסיון)
K-MIX עולה קצת יותר (הוא גם בא עם מטחנת בשר ומכסה שקוף מעולה לכיסוי) ושווה כל שקל.
המנוע שלו חזק הרבה יותר (בייחוד בבצקים שהמיקסר צורך יותר כוח) משל קיצ'אנייד שמתחמם מהר מאד והעוצמה שלו פחותה באופן משמעותי.

(וד"א, הקיבולת שלהם היא קצת מעט יותר מק"ג אחד. מי שרוצה הפרשת חלה וכאלה, זו קצת בעיה.)
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י קול-התור;357479:
הוא מעולה (הבצק). חלות "מקצועיות" ויפהפיות. שלא לדבר על הטעם...

לא סותר.
רק מסביר את עובדת התאמצות המכשיר,

כי אנחנו באופן קבוע לשים 2 קג' בקנווד,
ובבוש אפשר גם 3 קג'.
והכל נוסע חלק ב"ה כבר 10 שנים...
(בבוש 3)
 

מרק

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
התחדש משהו?
למישהו יש עוד נסיון?
 

arwn

משתמש רשום
ממליצה בחום על קיצ'אנייד,
יש לי אותו כבר 5 שנים ומרוצה כ"כ

מכינה בו בצק לחלות ושמרים וכל בצק אחר
קל לניקוי..
בכלל שווה לבדוק כי המחיר ירד פלאים

בהצלחה..
 

trapez

משתמש רשום
להלן תוצאות המחקר הפרטי שלי על המיקסרים בשוק:

קנווד: מנוע חלש יותר מצוין לקצף ועוגות. עושה בצקים מצוין עד 1 ק"ג. בשום אופן לא יותר מזה עדיף פחות.
קנווד מיג'ר- לידיעתכם הקערה אכן יותר גדולה, המונע אותו מנוע, סגולה בדוקה ומנוסה לשרוף את המנוע בצ'יק
בוש: קצת יותר חזק לבצקים, מעצבן מאוד לעוגות בעייתי בקצף.
חלקים נוספים בבוש מאוד יקרים לעומת חלקים של קנווד
לגבי המכסה- לשתיהם יש מכסה מצוין!
קיצ'נייד: מנוע חלש. בנוסף לא מגיע עד תחתית הקערה ומשאיר הרבה חומר לא מעורבב.

דעת משווק מוצרי חשמל:
כשהגעתי לא מזמן לתקן את המיקסר שלי, שאל לקוח נוסף שהיה בחנות את בעל החנות: תכלס, על מה אתה ממליץ? הוא ענה נחרצות: " אני לא ממליץ על כלום! היום הכל תוצרת סין שמתקלקל מהר וצריך לתקן כל הזמן"

אני אישית מאוד אוהבת את הקנווד למרות שאני מחלקת כל קילו לשתיים אחרי לישה בסיסית ביד. ולמרות זאת עדיף לי מנוע קצת יותר חלש שיותר נח לעבוד איתו מאשר מנוע חזק יותר שלא נח בכלל. מהכרות אישית עם השתיים.
אימי קנתה בוש אחרי מעל 25 שנים עם הקנווד ומתחרטת על כל שקל.
 

מסר

משתמש רשום
אני אישית קניתי מיקסר בוש 1400 וואט החדשים זה נפל ונשבר חלק פנימי ואף אחד מהמתקנים המורשים לא רצה לגעת בזה לא בגלל התקלה אלא בגלל שהוא ממוחשב
לכן עצתי הוא כך
לא משנה איזה מיקסר בדיגטאלי לא נוגעים
באם צריכים מיקסר לבצקי שמרים קונים מיקסר שצורך לפחות 1400 וואט כך תוכלו ללוש בו יותר משתי קילו ברוגע
הבוש הוא נוח יותר שוקל פחות האביזרים הנוספים שבו הם מאד יעילים ובאים לשימוש
הקנווד כבד מאד הוא לא מביא עוד שימושים מסוימיים כגון מעבד מזון ואפילו אם כן זה מורכב מאד כדי שתרצו להשתמש בו
מבחינת נקיון הקנווד קל יותר ולדעת חלק המגיבים המקציף שלו טוב יותר
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה