איזה מיקסר אתם מציעים?

  • פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך

פוטושוק

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
גם לי יש בוש 'החדש' 8 שנים עובד מצויין גם עם בצקים של 3 ק"ג

הכלי עם הסכינים והפומפיות, נהרס די מהר אחרי כ3 שנים, למרות שהוא עדיין עובד, אך נתקע וקשה לפרק, כמו"כ הוא מתרומם מעט ולא מרסק כמויות קטנות.
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שמתי לב שכולם מדברים כאן על מיקסרים של קיצ'נאייד, קנווד ובוש - ואם נשקלל את התוצאות של האשכול הזה נגיע למסקנה שלכל אחד הדברים הטובים שלו אך גם החסרונות שלו.

מיקסר נוסף שלא הוזכר כאן והוא אולי לא "יוקרתי" כמו האחרים אבל עושה את עבודתו נאמנה הן בבצקים והן בקרמים (אם להתחשב בחוות דעתה של אימי) הוא דווקא המיקסר של מורפי-ריצ'ארד.
אימי קנתה את המיקסר הזה לאחר שבעל החנות (חבר המשפחה) סיפר לה כי לאשתו היה קנווד 20 שנה שהתקלקל והוא הביא לה את המיקסר הזה - בהתחלה היא לא רצתה אפילו לנסות אבל כשניסתה אמרה שהוא שם את הקנווד (הישן!!!) בכיס הן מבחינת כוח והן מבחינת תוצאות.

אז אולי שווה לעשות סוויץ'...
 

RCpro

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י ארבע;455669:
ישנו בארץ מכשיר מעולה, מולטי פונקציונלי, שהוא החלום של כל עקרת בית עמלת מטבח, אך דא עקא- מחירו יקר בטירוף (כמה אלפים טובים).

המכשיר, שנקרא 'תרמומיקס', משמש על תקן מעבד מזון, מיקסר, בלנדר, משקל, מסחטת מיצים, מאדה, סיר ומחבת.

בהחלט חוסך מקום על השיש, אבל גם ככה רק בעלי ממון למטבח מרווח יכולים לקנות אותו (שש- שבע אלף שקל והוא שלכם).

מה עניין שמיטה אצל הר סיני.
תרמומיקס (השתמשת בו פעם?) אינו מעבד מזון רגיל. בתור מיקסר לעיבוד בצקים ולהקצפת ביצים - לא ראיתי אף אחד שמשתמש בו.
הגליק הגדול שלו הוא החימום תוך כדי עבודה. הטמפרטורה המדוייקת, וזה שהוא לא עובר את ה-100 מעלות. הכי מצחיק שמחבת שאינו עובר את ה-100 מעלות נקרא מחבת...
הוא נחשב למכשיר אמין ומיועד לעומסי עבודה גבוהים במיוחד, אם-כי הוא מוגבל ל-2 ק"ג.
יש לו את היתרון של סיבוב ל-2 הכיוונים, מה שנותן אפשרות של גריסה עדינה (לקבב ובורגר למשל) וטחינה רגילה.

אין אחד בעולם שיקנה אותו - אם אין לו שימוש בחימום שלו.
וסתם כך, בתור מעבד מזון, לדעתי, מג'ימיקס טוב יותר. עדיף לי מנוע חזק על פני גאד'ט...
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י קול-התור;357034:
גם אני קניתי בוש במיוחד לבצק של החלות (6-8 ק"ג בשבוע). מבחינת כח זה בסדר, אני מקפידה על ק"ג אחד בכל לישה. מבחינת התחזוקה והנקיון - ממש זועה. לא יודעת מי מעצב מכשיר כזה. בודאי לא מישהו שחושב על נקיון... ד"א - את הקנווד המעולה שלי (בן 38...) שלי הרסתי (ותיקנתי, כי אני לא אוותר עליו) מספר פעמים בגלל הבצק הזה, למרות שגם בו הקפדתי על קילו אחד בכל פעם. בכל אופן, כשהבוש ימות, בטוח לא אקנה עוד אחד כזה. אולי קיצ'נאייד.

יש אפשרות להוסיף לבוש (בצורת L) קערת מתכת-נירוסטה נוחה מאד! ניתן להכניס בה 2 ק"ג, המוט המערבל מערבל מלמטה ולא ממעלה. יש את זה לאימי וזה מעולה!
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בפעם האחרונה שתיקנתי את המיקסר שלי, (לפני מספר חודשים) ניסו בחנות אחת לשכנע אותי לקנות מיקסר בוש חדש, באזור ה800-900 ש"ח. התייעצתי עם טכנו מיקס מב"ב(שאני סומכת עליהם!) והיא אמרה לי את באמת רוצה מיקסר חדש? תתקני את המיקסר שלך עם גיר חדש ותיקני קערת נירוסטה.
 

תאוצה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מקפיצה את האשכול
קיבלתי מעבד מזון בראון
מעונינת להחליף ולקנות מעבד מזון+מיקסר
איזה חברות מומלצות?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה