נכתב ע"י sara100;456069:שמתי 2 ק"ג ותיקנתי ב600 ש"ח גיר חדש...
בירושלים?
נכתב ע"י sara100;456069:שמתי 2 ק"ג ותיקנתי ב600 ש"ח גיר חדש...
נכתב ע"י ארבע;455669:ישנו בארץ מכשיר מעולה, מולטי פונקציונלי, שהוא החלום של כל עקרת בית עמלת מטבח, אך דא עקא- מחירו יקר בטירוף (כמה אלפים טובים).
המכשיר, שנקרא 'תרמומיקס', משמש על תקן מעבד מזון, מיקסר, בלנדר, משקל, מסחטת מיצים, מאדה, סיר ומחבת.
בהחלט חוסך מקום על השיש, אבל גם ככה רק בעלי ממון למטבח מרווח יכולים לקנות אותו (שש- שבע אלף שקל והוא שלכם).
נכתב ע"י קול-התור;357034:גם אני קניתי בוש במיוחד לבצק של החלות (6-8 ק"ג בשבוע). מבחינת כח זה בסדר, אני מקפידה על ק"ג אחד בכל לישה. מבחינת התחזוקה והנקיון - ממש זועה. לא יודעת מי מעצב מכשיר כזה. בודאי לא מישהו שחושב על נקיון... ד"א - את הקנווד המעולה שלי (בן 38...) שלי הרסתי (ותיקנתי, כי אני לא אוותר עליו) מספר פעמים בגלל הבצק הזה, למרות שגם בו הקפדתי על קילו אחד בכל פעם. בכל אופן, כשהבוש ימות, בטוח לא אקנה עוד אחד כזה. אולי קיצ'נאייד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: